perjantai 25. heinäkuuta 2014

Loma alkanut

Nyt se kauan odotettu loma on sitten jo alkanut. 2 viikkoa tässä sitten jo lomailtu, ihana tietää, että vielä on 2 viikkoa jäljellä. Nopeasti se kyllä kuitenkin menee. Ei tässä vielä kovin suunnitelmia ole ollut, mutta todella ihanaa aikaa raksun kanssa on vietelty. Ainakin saa levättyä. Meidän päivärytmi on nyt lomalla enemmän tuolla päivä/yö.  Illalla valvotaan, katsellaan kaikkea telkkarista ja netistä sarjoja. Nykyään tulee yöllä FOX kanavalta uusintoja Vankilassa ulkomailla sarjasta, ja sitä katotaan joka ilta.

Viime viikolla ostin liput Tikkurila Festivaaleille. Yksi festari kesässä se pitää ainakin olla ;) Ruisrockkiin en päässyt, töitä oli silloin, Provinssi oli ja meni, enkä sinne viitsinyt mennä, vaikka silloin oli kyllä vapaa vkl. Ei sitä jaksanut Seinäjoelle lähteä, vanhuus on jo alkanut iskeä, hehheh. Nojaa, onhan ne liput myöskin aika kalliita, ja tuo mun raksu ei varmaan niin innokas ole yöpymään siellä leirinnässä, vaikka minähän siellä tykkäisin olla. Mutta nyt on hyvä mennä niihin festareille Tikkurilaan kun voi yöpyä himassa. Siinäpä se Ankkarockin viehätyskin oli, että ei tarvi jäädä leirintään, vaikka provinssissa mä tykkäsin olla leirinnässä.

Viikon aikana olen jo ehtinyt tehdä vaikka mitä, ja kaikki ajatukset töistä olen saanut heti pois. En mä oikein koskaan vapaallakaan ajattele kovin paljon töitä. Töissä on kyllä kovat kiireet tällä hetkellä vaikka onkin heinäkuu, tai no en tiedä kiireistä, mutta työvuorot vaihtelee kuulemma paljon, eikä voi tietää vaikka vapaalla olevat jouduttaisiinkin kutsuu töihin. Onneksi mä oon lomalla, joten ei pelkoa siitä, että mut hälyytettäisiin.

Heinäkuussa alkoi kasarmitorilla ruokarekka tapahtumat, joka keskiviikkoisin kello neljä alkaa. Street food Carnival nimeltään. Syötiin raksun kanssa kasvishampurilainen, oli kyllä todella maukas, pitkästä aikaa yksi parhaimmista hampurilaisista mitä olen syönyt. Tulee varmaan joku toinenkin keskiviikkopäivä mentyä sinne. Viimeksi oli kyllä sellainen miinuspuoli, että roskiksia ei ollut riittävästi, ne pursuivat, ja roskia oli maassakin, joten nyt seuraavassa on kyllä kuulemma parannustakin tiedossa.

Vielä on monenlaisia kesäsuunnitelmia mitä tullaan tekemään. Suomenlinnassa käynti, puistoilua, jalkapallon pelailua, kirjastossa oleskelua, Turussa tulee varmaan käytyä, mökkeilyä yks vkl, Linnanmäki, ja ehkä Korkeasaareen, no ainakin viimeistään syksyllä, kun silloin on Kissojen yö. Eiköhän se silloin joskus elokuun lopussa taas ole.

Jatketaan tässä sitten vielä lomailua. 2 viikkoa vielä.

Tänään tuli hieman puistoiltua, päivällä oli niin kuuma, että oltiin täällä himassa sisällä vaan. Salkkareiden uusintojen jälkeen lähdettiinkin keskustaan ja kaupassa käynnin jälkeen suuntana oli Ruttopuisto. 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti