keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Love was still around

Keskiviikkoiltaa tässä vietellään. Rennosti tässä katsellaan samalla kolmoselta Elämä-lapselle konserttia, sekä pelataan netissä biljardia. Päivä on mennyt ihan tavanomaisesti, paitsi, että töissä oli yksi kokous, jossa meni noin tunti. Ihan mukavahan se on välillä, vähän hengähtää..istua ja kuunnella muita. Hissi toimi moitteettomasti osan päivää..mutta kyllä se taas jumahti. Saa nähdä jumahdanko itse joskus.

Töistä päästyäni lähdin suoraan kotiin, raksu tuli jossain vaiheessa. ja sillä on nyt kaks peräkkäistä päivää. Huominen ja pe. niin 9tuntia töitä. Siellä huoltoaseman lounaskahvilassa.
Huomenna alkaa sillä työt 8.30 ja perjantaina 6.30. On nuo työpäivät aika rankkoja kyllä.. tai kuulostaa ainakin. Ja perjantain jälkeen näkee sitten, että mitä se puuhaa sitten ensi viikolla.

Perjantaina olisi sitten palkkapäivä. Hiukan alkanut säästellä, kaikkea olis tässä syksyn aikana ehkä ostettavaa. Sitten oon ajatellut, että jos ottaisin tatuoinnin. Joku eläinaiheinen vois olla kiva. No ajattelin kattoa jotain tatuointilehtiä jossain vaiheessa. Ja miettiä minkälainen siitä tulisi.

Tänään katsottiin Hans Välimäen uusinta ohjelmaa, tällä kertaa vieraana oli Mitro Repo. Brysselissä. tekivät jotain kalaruokaa. Salkkarit tuli katseltua, ennen sitä käytiin vähän lenkillä. Sateinen keli oli, mutta otettiin sitten mukaan sateenvarjot.  Siinä kävellessä tuli myös kuvailtua hieman. Oli kivaa, vaikka sateista olikin..






Matkalla tuli myös vastaan aika hassuja busseja, ne oli siihen tienvarteen pysäköity.






Tuollaisen bussin voi kai tilausajoon tilata.

Olisipas jo viikonloppu. Odotan jo niin innolla kaikkea hassuilua, sekä pitkään valvomista.


Voi että, aamulla sain taas niin ihanat halit, kun kulta lähti ensin töihin, viiden aikoihin, ja mä sitten sen lähdön jälkeen jonkun verran nukuin, mutta ennen kuutta heräilin. On vaan aina niin mahtavinta herätä kullan vierestä aamuisin. <3 ja nukahtaa iltaisin, kun höpötelläään aina. Muistellaan meidän suhteen alkamista. Mitä kaikkea hassua tapahtui kesällä 2011 ja mitä silloin syksyllä tapahtui. Ihastuin häneen jo kesällä, mutta kaikki vaan tapahtui yhtåkkiä lokakuussa. Olen niin onnellinen, että ollaan toisemme löydetty. <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti