sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ihanassa viikonlopussa keikkailua ja keskustassa pyöriskelyä




Dregen.





On taas sunnuntai, ja viikonloppu jo pikkuhiljaa vaihtumassa arkeen. Uuteen viikkoon. Tällä viikolla joutuu taas heräämään aikaisin. Noh, rakkaani se herää 4.30 jos on työpäivä. Ainakin nyt huomenna se menee töihin. Jeee, saa sitten ihanat aamuhalit.

Perjantai meni taas nopeasti ohi, kuten myös koko viikonloppu. Katsottiin sarjoja, sekä kuunneltiin musiikkia. Salkkarit loppui niin jännään kohtaan, että menin sitten ostamaan viikoksi katsomo.fi:stä aikaa, että voidaan katsoa seuraavan päivän salkkarit sitten aina. Joten tuli katsottua perjantaina tuo maanantain jaksokin. Illalla tuli myös tuo Heikki ja Mikko Show. Ihan ok. Vesa Matti Loiri, Robin ja Chisu oli vieraina. Voisi sitä alkaa vaikka katsomaan joka perjantai. Yöllä tuli nukahdettua sitten aika nopeasti.

Lauantaina oltiin suunniteltu, että mennään keskustaan pyörimään, ja Uffeihin, Tuli ostettua muutama vaate, kun 4€ kappale, vaatteet. Käytiin tuossa Mannerheimin ja Roban uffeissa. Muuten sitten käytiinkin kävelemässä ja lopulta kaupassa. Oli ihanaa aikaa kullan kanssa. Toivottavasti raksukin tykkäsi eilispäivästä.

Illalla oli tiedossa keikka. Virgin Oilissa. The Flaming Sideburnsin keikka. Lämppärinä oli ruotsalainen Märvel. Se olikin hassu bändi. Hassuissa naamioissa esiintyi. Ihan ok:n kuuloista. Sitten oli myös DJ Dregen. Parhaiten Dregen muistetaan Backyard Babies bändistään, mutta on soittanut myös The Hellacoptersissa. Vuosina 1994-1998. Nykyään hän on Michael Monroen bändin kitaristi.



Ennen keikkaa, käytiin yhdessä toisessa baarissa, vähän aikaa kulutettiin. Mukana oli tyttöni lisäksi mun yks vanha koulukaveri, heh jota sanon vähän nörttipojaksi. Onhan se kyllä aika sellainen. En mä sitä nyt niin montaa kertaa jaksaisi nähdä, ihan ok tyyppi se kuitenkin, joskus ei kyllä jaksais sen kanssa höpötellä. Se baarikin oli aika täynnä, saatiin yksi pyöreä pöytä sitten valloitettua. Ei siinä kauaa oltu, luettiin seiskaa ja kulutettiin aikaa. Ei sinne keikkapaikalle ole kiire kuitenkaan, kun joutuu vaan odottelee ja sellasta. Ei se ihan tasan yhdeltätoista edes alkanut.

Hah, tuolla baarissa, nimeltä Mendochinos, oli joku uusi "baarimikko" Häntä siinä opetettiin, aika sählääjä se tais olla. Mulle se antoi takaisin 10.senttiä, kun olin maksanut 20€ setelillä oluen, ja tyttöystävälleni siiderin. No, se tyttö ei vissiin sitä huomannut, mutta tää toinen, joka sitä opetti, niin kai sitten  huomasi ja sanoi mulle, ku siinä ihmettelin. Niin sanoi, että nii.. se taisi olla 20€ minkä annoit. :D

Kun sitten lähdettiin, niin käveltiin sitten siinä kampin lähistöllä, annankadulla. Yhtäkkiä joku koputtaa tai hipaisee mun olkapäätä, ja mietin, että mitäköhän se mun nörttikaveri nyt, onko sillä jotain asiaa.. tai se taisi kävellä vähän mun jäljessä, tai niin ainakin luulin, No se olikin yksi kaveri, yhdestä bändistä. Kysyi et mitä oon tänään tekemässä, no sanoin että keikalle menossa. Hänkin sanoi menevänsä sinne.

Keikkapaikalle kuin saavuttiin, niin huomasin että saman bändin laulajakin oli tullut katsomaan fleimareita. Moikattiin siinä ja jotain pientä juteltiin. Hassua, että tunnen paljon kaikkia bändityyppejä, ja silleen vielä, että ne mut näkiessään tulevat moikkailemaan, ettei se ole vaan niin, että mä joutusin aina ensin moikkaamaan, ettei siinä tulis sellasta fiilistä, et voi.. taas toi..

Fleimareita on tullut ennenkin käytyä katsomassa. Ja nyt oli aika hassua olla niiden keikalla, kun viimeksi oltiin takahuoneessa mun Kouvolan kaverien bändin kanssa, tai broidin kavereita nekin on. Mutta nää tuli sitten yhtäkkiä sinne shampanjapullojen kanssa. Kun niiden keikka oli loppu. Fleimareiden levynjulkkarit oli sillon Loosessa.

Tuli otettua paljon kuvia keikoista. Hassua oli myös se, että Jussi 69 siellä myös oli. Dregenin kanssa taisivat sitten myöhemmin viettää iltaa. Keikan loputtua lähdimme käymään vielä bäkkärissä, Kaisan piti olla siellä, mutta eipä näkynyt, olivat vissiin sammuneet jonnekin Kampin lähelle kuulemma,. hehheh. :D¨

Illalla oli ihanaa käpertyä lähekkäin rakkaani kanssa, höpöiltiin pitkälle yöhön, ei ihan seitsemään asti valvottu, mutta olisiko se ollut jotain 6.30 kun nukahdettiin. Joskus yhdeltä sitten herättiin. Ei kyllä noustu vielä sängystä, itse kyllä heräilin ekaa kertaa joskus kymmenen jälkeen.  Oi, että. yöllä oli niin ihanaa olla siinä kullan viekussa. Täydellinen yö. Taas tuli yöllä sellainen tunne, että tuosta ihanasta keijuotuksesta en ihan oikeasti koskaan halua luopua. Elämä tuntuu jokapäivä niin hyvältä, kun vieressä on tuollainen piristäjä. Jaksan todella paremmin,  kuin viime vuonna tähän samaan aikaan. Muutenkin oli silloin vähän rankkaa, ku ei ollut vielä tietoa huomisesta, valmistuminen kun oli aika lähellä. Ja töitä piti etsiä, en halunnut kuitenkaan ihan työttömäksi jäädä. Sekin vähän jännitti, että saankohan pitkään aikaan mitään töitä. että onkohan tää elämä tästä alkaen vaan haastatteluissa käynti, sekä uusia pettymyksiä vaan. Mutta lokakuussa alkoi onnikin kääntymään, kun aloin seurustella tämän ihanuuden raksusen kanssa. Marraskuussa vakkaripaikkakin löytyi.

Tänään on käyty kaupassa, katsottu serranon perhettä, tehty enchiladoja, sekä sämpylöitä. Kohta tulee taas illan telkkariohjelmat. Kun tässä kirjoitan juuri, ni on ollut menossa Tanssii Tähtien kanssa. Vielä tulossa olisi Uuno Turhapuro, vedetään hatusta ja vielä varmaan sitten katsotaan kuka tippuu BB:stä tällä viikolla. Sitten voitaisi jo mennä vähän lepäilee, ei ihan vielä kuitenkaan nukkumaan, mutta höpöilemään kaikesta hassusta.

Nyt voisi olla kuvausten vuoro. ¨

Ekaksi hieman lauantaipäivän kuvailua keskustassa.





Sitten yksi keikkavideo. The Flaming Sideburns..... Vähän myös yleisöä kuvasin.






Nyt sitten tässä keikkakuvia. Ensin vuorossa Märvel.















Sitten Flaming Sideburns kuvia
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti