sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksy on täällä taas. Ikävä kesää ja aurinkoisia ilmoja.






Perjantaina oli sitten kampissa tuo Petra esiintymässä. Ihan kampin sisällä keskellä. Oli vähän hassua kun se kesti vain jotain 20-30min. Mukava oli siellä käydä, lopulta lähdettiin siitä kävelee, ja mentiin vähäksi aikaa kaisaniemeen istumaan. Hih, siellä nähtiin jotain kiinalaisia/japanialaisia turisteja, tietysti kuvailemassa kaikkea. Perjantaina oli ihan ok ilma. Ei satanut, vaan ihan aurinkoinen keli. Lauantaina se sitten muuttui...taas syksyiseksi ja sateiseksi.

No, oltiin me perjantaina aika väsyneitä kummatkin, mutta kulta nukahti aluksi, tai niin kuten hän aina hassusti sanoo, että lepuuttelee vaan silmiään. Itse vähän pelasin wiillä tennispeliä. Katselin siinä välillä kuinka se ihana tyttöni siellä ihanasti nukkuilee. Jossain vaiheessa se heräili, ja sen jälkeen pelailtiin vielä vähän aapelia. Noin kahdelta mentiin nukkumaan sitten.

Lauantaina herättiin joskus kahdeltatoista. Ensimmäisen kerran muistaakseni kyllä joskus kuuden aikaa, heh mulla on jotenki aina sellanen hassu sisäinen kello. Että nousen aamuisin, oli viikonpäivä mikä tahansa. Kerrankin nousin töihin seiskalta eikä mulla ollut edes herätyskelloa päällä silloin, ja olin valvonut kummiskin aika pitkään. Oli kyllä vähän sellanen fiilis, että huh.. onneksi heräsin, ettei ois myöhästyny. Vaan kerran olen myöhästynyt töistä.
Silloin kuulin vähän vinoilua ja kuittailua työkavereilta. Että heh, vai nukuit pommiin. Itsekin siinä vähän naureskelin.

Lauantai oli sitten sellainen valvomis ja leffailupäivä. Käytiin sitten kaupassakin, ja tehtiin jonkunlainen lenkki siinä samalla. Pidempi kauppareissu kuin yleensä,





Tehtiin mozzarella-tomaattipaistosta ruoaksi. Jälkkäriksi tein mun omalla reseptillä omenapaistosta. Johon tuli fariinisokeria, auringonkukansiemeniä,  ja mantelirouhetta. Juomana meillä oli kuoharia, sekä punaviiniä.

Leffailta alkoi Paluu tulevaisuuteen leffalla, joka tuli subilta. Sen jälkeen pelailtiin vähän wiitä. Jooga peliä, jonka kulta oli huutanut huuto.netistä. Itse siinä vierellä vähän niitä liikkeitä myöskin, tein. Kulta innokkaasti siinä pelaili, mäkin halusin siinä sitten samalla jotain pelata, niin matkin niitä liikkeitä sitten. :D



Pelailun jälkeen ruvettiin katsomaan Potter leffaa. Se oli ihan mukavaa.. enpä ole aikoihin katsonut Harry Potter leffoja. Itse olen lukenut vain ne neljä ensimmäistä kirjaa. Jotenkin on vaan jäänyt välistä kaikki nuo seuraavat jatko-osat, Sen jälkeen katsottiin vielä jonkun aikaa yhtä suomalaista leffaa Gourmet club. Se ei nyt mikään erikoinen leffa ollut. Mutta kunhan katsottiin. Vähän aikaa salkkareita siinä katseltiin, mutta hiukan jo kumpaakin rupesi väsyttämään.  Taisi olla siinä neljän aikaan kun nukahdettiin vasta. Heh,  meinattiin kyllä, et oltais valvottu seiskaan asti, mutta ei sitten onnistunu, kun nukahdettiin. Joku viikonloppu sitten taas valvotaan.

Tänä aamuna heräiltiin siinä 12-13. aikoihin. Siinä jokunen tunti hassuiltiin ja, lähdettiin keskustaan. Mentiin katsomaan tie pohjoiseen leffaa. Se jossa on Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann. Hyvä leffa oli.

Leffan jälkeen lähdettiin kotiin, kaupassa käytiin. Oltiin suunniteltu tän päivän ruoka. Spagettipizzaa, onpas hassu resepti. Siinä ei ole mitään taikinaan, vaan tehdään haarukan avulla spagetista kekoja leivinpaperille. Keon päälle sitten fetaa, ja tomaattiviipale.

Laitetaanpa viikonlopun kokkailuista kuvia.












Nyt syömään lisää noita hassuja juttuja. Niin ja jälkkäriksi mansikkapizzaa. :DD <3
Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti