torstai 27. syyskuuta 2012

Viikonloppua pukkaa.. Junailua edessä.

Viikko kohta taas kulunut. Siihen on mahtunut kaikenlaista hassua. Töissäkin. Oli aika ihmeellistä touhua keskiviikkona. Työkaverini oli vissiin kipeänä, ei ainakaan tullut töihin. Joten hätiin piti soittaa yksi tyyppi, jolla oli vapaapäivä, oli kuulemma juuri herännyt siihen kuin hänelle oli soitettu. Keskiviikko meni kuitenkin ihan hyvin, vaikka jouduinkin taas vähän sitä opastamaan, ja hoitamaan omat työt samalla. No tänään torstaina tää työkaveri joka oli kipeä, niin palasi hommiin. Toivoin kyllä aluksi, että olispas se jäänyt kotiin, se on sellainen vähän junttimainen ärjyilijä, mutta ihan hyvin meillä kyllä on mennyt. Vähän ihmettelin, että aika hassua, yhden päivän poissa, ja seuraavana jo töihin tuli. Itsekseni mietiskelin, että hahaa. Oliskohan sillä darra ollut. Tosin, ei se nyt sellaselta tyypiltä vaikuta, joka lintsaisi töistä. No eipä se mulle kuulu, päivä meni todella hyvin ilman häntäkin.

Raksun kanssa katsottiin eilen diktaattori leffa. Boratin tekijöiden uusin leffa. Eipä se nyt mikään niin ihmeellistä. Samanlaista huumoria aika pitkälti. Hassu englanti, mutta eipä muuta kiinnostavaa.

Tämä torstaipäivä oli ihan jees. Ei mitään erikoista. Aika peruspäivä. Ei siis kovin paljon kerrottavaa. Raksulla oli tänään vapaapäivä. Ja huomennakin sillä on, kun ei tänään soitettu. Toivottavasti sillä ensi viikolla sitten olisi. Huomenna oltaisiinkin lähdössä taas Perniön suuntaan. Ensiksi Salon markkinoille ja sitten kun siellä ollaan vähän aikaan hassuteltu, niin jatketaan matkaan Perniöön. Ihana viikonloppu tiedossa taas.
Otetaan muutama leffa täältä mukaan, mitä ollaan lainattu kirjastosta. Slummien miljonääri on yksi niistä leffoista. Tehdään varmaan jonkunlaisia pitkiä kävelylenkkejä. Nautitaan toisistamme. Viikon päästä se mun työkaveri jää kolmen viikon lomalle. Saapa olla vähän rauhassa, ettei se kokoajan hengitä niskaan.

Tänään tehtiin vähän sämpylöitä. Ja aloitellaan italian opiskelua.




Syksy onkin jo täällä taas.






Kaikille hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti