tiistai 2. lokakuuta 2012

Uusi viikko, happyhappyhappyfiilis.

Viikonloppu meni hyvin. Oli taas kiva pitkästä aikaa käydä tuolla Salossa. Perjantaina oli kyllä aika ärsyttävä päivä töissä. Menikin loppupäivästä vähän lisäaikaa, kun yksi tyyppi tuli jotain valittelee, et nää voisitko vielä nämä tehdä... no mähän aina tietysti sanon että joo. En varmaan ikinä osaa sanoa, EI. Mutta joo, toisaalta ihan ok se oli. En sentään kovin kauan hommia jatkanut.

Ei mennyt siltikään kovin tiukille tuo junaan lähtö, kun liputkin oli jo valmiiksi hommattu, hehe tässä vaiheessa lipun tulostukset onnistuivat, takaisin tullessa ei ihan niin käynyt. Kerron siitä vähän myöhemmin. Mutta joo, kamat sain aika nopeasti kasaan, ja sitten raksun kanssa lähdettiin kohti Pasilaa. Junamatka meni mukavasti, kirjaa lueskellen. Sitä pieni suklaapuoti kirjaa tässä nyt olen lueskellut ahkerasti. Joka bussimatkalla aamuisin, ja sitten takaisin tullessa iltapäivällä. Kohta kirja on luettu. Tullessa hieman satoi, mutta ei se haitannut. Salossa oli markkinat, joten siellä tuli jonkun aikaa hassuiltua, vaikka sielä satoikin jonkun verran. Markkinoilta ostettiinkin sitten brunbergin suukkoja sekä metrilakuja. Illalla katsottiin leffoja sekä syötiin niitä herkkuja.

Lauantaina tehtiin kanapizzaa, johon tuli fetaa, herkkusieniä, papuja, yms yms.
Oli taas aika sateinen päivä, käytiin me kyllä pienellä kävelylenkillä, abc:llä. Noin kilometrin päässä. Oli kyllä niin ihana viikonloppu raksun kanssa Salossa, mutta se meni taas niin nopeasti ohi. Viihdyn aina todella hyvin Salossa, raksun äidillä on sellainen hassun kiva kämppä, viihtyisä, tulee mieleen mun mummoni asunto. Siksi mä viihdyn mun mummoni asunnossakin, ja sen kanssaan. Mummolla ei ole kaikki niin turhan tarkkaa.

Sunnuntaina oleskeltiin ja hassuiltiin. Ei ehditty oikein lenkkeilemään, mutta oli kyllä aika kylmä viikonloppu muutenkin. Kuuden aikaa lähdettiinkin sitten bussilla kohti Saloa, tunnin Salossa oltiin, ennenkuin junamme lähti. Noniin, palataanpa siihen lipun tulostamiseen. Oltiin sitten tulostettu liput raksuni veljen koneella, onnistutttiin möhlimään aika hyvin. Junassa vr:n konduktööri oli kyllä aika ilkeä, ei ainakaan kovin asiakaspalvelija, sanoi ihan pokkana, että hahaa, meinasittepas huijata meitä. Oikeasti tuo oli vain inhimillinen vahinko. Oltiin onnistuttu tulostamaan meidän elokuinen lippu, oltiin tilattu junasta ihan samat paikat kuin elokuussa. Tietokoneessa kun oli ne vanhat liput näköjään ladatuissa tiedostoissa, mutta kyllä yksi kiitos kuuluu myös vr:lle tästä sekoilusta. VR:n sivut on kyllä niin perseestä, otettiin se lipputiedosto koneelle, mutta se hävisi, ei näkynyt koneella missään, tosin se niissä ladatuissa tiedostoissa oli niin tosi tosi paljon tiedostoja, ettei me sieltä osattu sitä etsiä. Uudestaan ei pystynyt VR:n sivuilta sitä lippua tulostamaan, eli VR taas osaa.
No maksettiin sitten liput junassa, ei oltu huomattu niitä lippuja kuin vasta junas, että väärät liput tuli mukaan.
Onneksi oli rahaa mukana, raksulla oli 40€ sillä ei vielä saatu kahta lippua, onneksi mun taskusta sitten löytyi.

Raksu oli vähän apealla mielellä, ehkä hieman tuonkin takia, mutta myös se vaikutti, että hänellä ei ollut tästä viikosta vielä mitään tietoa. Mitä hän tekee. Kun ei ole tullut soittoa, että tule töihin. Nyt sitten ollut kaksi vapaapäivää, tänään sitten soitettiin, että huomenna olisi töitä, ja mahdollisesti myös tämän koko viikon. Kulta onkin ollut vähän pirteämpi. Vaikkei hän nyt eilenkään mitenkään masentunut ollut.
Oijoi, menisipä tämä viikko taas nopeasti. Ensi viikolla sitten olisi töissäkin vähän rennompaa. Tulee taas se sama hassu tyyppi varastoon mun kanssa höpöilee ja tekee hommia. Heheh, mitäköhän siitäkin tulee.

Viikonloppuna mennään varmaan Kouvolassa sitten käymään.

Aww. mutta on ollut taas ihanaa, joka ilta mennä nukkumaan ihanan raksun kanssa, kun se siinä nukahtaa ihanasti, nojaa mua vasten, ja jää siihen, koko yöksi. Aamulla olen sitten herännyt, ja tehnyt aamujutut, raksuni jäänyt siihen nukkumaan, tuntuuhan se vähän haikealta, kun toinen sinne jää, kun haluaisi siinä aikaa viettää sen kanssa, mutta onneksi aina sen kanssa illalla jokainen ilta tulee hassuiltua. Oi että olen niin onnellinen <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti