keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa super mariota.






Työviikon paras päivä. Keskiviikko. Silloin on helpot hommat, ja paljon aikaakin on. Tänään kävi myös yksi tyyppi tutustumassa. Tulee vissiin loppuvuodeksi meille töihin. Joku kuntoutussysteemi, eli ei ihan kokopäivästä hommaa. Töihin menin aamulla seiskaksi, joten tänään pääsi hyvissä ajoin. Käytin sen ajan hyväksi, sillä kävin Pasilassa noutamassa Passini. Ja sepäs olikin jo valmis. Arvelinkin jotain semmoista, ettei mulle kummiskaan mitään ilmoiteta siitä. Varmaan oli jo viikko sitten passini siellä. No tulipas nyt sitten vihdoinkin saatua passi. Eihän mulla ainakaan vuoteen ole ollutkaan passia. Viime kesäkuussa taisi mennä vanhaksi.

Raksun kanssa keskustasta matkattiin pasilaan, ja se oli messissä siinä jonottamassa, eipä tarvinnut onneksi hirveän kauan odottaa. Heh, siinä jonossa oli aika hassu mummeli. Kun oli sen vuoro, niin kun sai passin käteensä siinä tiskillä, niin kysyi siitä, että paljos tämä nyt sitten maksaa?
Heh, mummolla taisi olla muisti jo mennyt, kun olisi maksanut toiseen kertaan. Raksukin kuuli sen, vaikka istui odottamassa kauempana.  Kova ääni sillä ainakin oli. Nyt on sitten kaikki matkaa varten hommattu, tai ainakin nyt melkein. En oikein tiedä minkälaiseen matkalaukkuun pakkaan, en kyllä mihinkään isoon. Äidilläni taitaa olla joku pikkulaukku mua varten. Mihin saan just viikonlopun vaatteet.

Kotona aloitimme pelailemaan Super Nintendoa. Ja klassikkopeliä Super Marioa. Olipas hauskaa pelata pitkästä aikaa tuota. Tuo konsoli on jäänyt vain pölyttymään tänne mun kämpille. Alunperin broidi osti tän joskus kauan sitten.Tai ei nyt kauan sitten, jotai 7-10.v sitten. Huuto.netistä jossain vaiheessa tilailin pelejä, mutta en oo niitä jaksanut pitkään aikaan pelailla. Taidanpa laittaa pelit kiertoon, eli huuto.nettiin. Joku päivä voisi pelata smurffia, aladdinia, sekä asterixia. Saa nyt nähdä meneekö mikään peli kaupaksi. Ajattelin myydä jollain 10 - 15. € Mario peliä en kyllä taida myydä, enkä ehkä myöskään donkey kong peliä, vaikka siitä saattaisi saadakin jopa jotain 30€.

Rakkaani päiväkin meni kuulemma ihan hyvin, töissä oli tullut taas yksi uusi tyyppi, joku ulkomaalaistaustainen. Häntä oli ehkä pikkusen syrjittykin, ja kulta sanoi, että häntä vähän säälitti se tyttö, varmaan pahaa puhuttu selän takanakin, ja muutenkin. Huomennakin se menee töihin. Työt alkaa klo. 6. Herätys sitten 4.30. Hihi, mä aina hassuttelen, että hän voisi herätä yhtä hyvin vaikka neljältä, niin se voisi antaa halipusuja mulle siinä aamulla sen puolituntia. <3<3 :D ei oikein lämmenny ajatuksella tuosta noin aikaisesta herätyksestä. Mutta ihana silti, et se muistaa mua aamulla, ennen ku lähtee töihin. Tänään en saanut kovin paljon unta enää sen jälkeen kun raksu lähti töihin. Heräilin vähän väliä, ja katsoin paljo kello oli. Huomenna jonkun aikaa sitten saisi nukkua sen jälkeen kun raksu lähtee. Mutta, saa nähdä. Toisaalta tylsää, että sitten pääsen vasta neljältä. Mutta joo, suhteellisen helppo päivä.

Tänään sitten pelataan vielä varmaan wiitä, sekä laiva ja taksi-ohjelmat.

Tuli mietteitä taas siitä matkasta, kun tää passijuttukin oli. Niin mitä muuta pitäisi ottaa huomioon. Tilasin tuossa yksi päivä Eurooppalaisen sairaanhoitokortin. Sen jälkeen mietin, että mites tuo vakuutus. En oikein ole varma, kannattaisiko sitä sitten kuitenkaan hommata. Äiti sanoi, että selvitähän saatko tuolta ammattiliiton kautta minkäänlaista henkilövakuutusta. En ole vielä katsellut. Mutta äh, toisaalta ei pidä olla liian vainoharhainen ja varovainen. Kun vaan olla kuten kotonakin, niin ei siellä mitään ihmeempää tapahdu. Tuolla kortilla saan ainakin sairaaloista hoitoa. On sitä ennenkin matkustettu ilman sellaista vakuutusta, viimeksi en muuten ollenkaan ajatellut,että pitäisi hommata. Kun olin tätini ja parin serkun kanssa Hollannissa. Kielikurssilla brightonissa mulla kyllä vakuutus oli, koska sellainen oli pakko.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti