tiistai 30. lokakuuta 2012

Matkafiilis!

Huomenna sitä sitten lähdetään, viikonlopuksi Italiaan. Töiden jälkeen heti raksua näkee, hän on mua Töölössä vastassa, sitten heti bussilla keskustaan, ja n. 15.10. Elieliltä lähtis bussi lentokentälle, siihen olis tarkoitus ehtiä. Ja kyllä me luultavasti ehditään, ainakin katsoin maanantaina, että kun töistä lähden, ni aikaa jäisi hieman ylikin asemalla sitten. n.10-15.. ennenkuin bussi lähtisi. Kentällä sitten meidän pitäs löytää porukat, sekä mummoni, joka myös tulossa mukaan. Pakkaaminen on hyvässä alussa. Tai oikeastaan kaikki on jo pakattu, aamulla vielä ennen kuin lähen, ni laitan muutamat tavarat vielä kasaan, kuten hammasharjat, yms. Mukavaa päästä pitkästä aikaa matkailemaan. Viimeksi kävin Hollannissa, heh jos ei nyt tallinnan risteilyjä lasketa. Lapsena ja teini-ikäisenähän tuli matkusteltua porukoitten kanssa aika paljonkin. 10.v sitten oltiin myös tähän samaan aikaan matkailemassa, kun äidillähän on 60.v synttärit nyt, niin oltiin 10vuotta sitten Unkarissa, Budapestissä. Raksu oli vaihdossa tuossa vuonna 2011 Unkarissa. Se onkin ollut hänen ainoa matkansa. Kiva, että sekin pääsee välillä matkailee. :)

Huomenna onneksi on vähän töitä, verrrattuna tähän päivään. Tiistai oli touhua täynnä, ja kuormia piti purkaa, huomenna on vain salaattikuorma, joten se on aika nopeasti aamupäivällä ohi. Sitten voikin jo alkaa keräillä tilaustavaroita, jotka sitten loppupäivän hoidan. Kyllä mä luulisin, että päivä menee ihan hyvin. Sitten voikin jo rentoutua.

Tänään töiden jälkeen tavattiin Töölössä kerrankin raksun kanssa, sovittiin siis huomennakin et siinä tavataan. Käveltiin mannerheimintietä eteenpäin, ollaan ajateltu jo monta kertaa käydä semmoisessa hassussa kaupassa kuin Luca. Heh, se oli tosi hassu. Japanilainen pikkukauppa. Myyjä ei tainnut osata suomea, sillä englantia siinä se vaan puhui, hih tuli tarjoo meille karkkia, ja oli hyvin kohtelias. Thank you, sanoi monta kertaa. :D Ostin jonku ihme karkkirasian, sekä "painajainen ennen joulua" rahapussin, sellasen pikkusen söpön. Johon just mahtuu setelit ja kolikot. Matkaa varten ostin, ku ei mulla oo sellasta ihan pientä rahapussia.
Antoi sitten myös sellasen tosi hassun, mutta söpön ison kassin, että me saatais kaikki muutkin meidän kassit sinne. Kun olin ostamassa, niin se kysyi et haluatko pussia, sit mä ajattelin vaan, et se on joku muovikassi, niin en mä sitä olis ottanut, mutta se olikin tuollainen hieno.



,



Lauantaina käytiin kuplateetä juomassa, harmi vaan, että se ei tarjottu sellasesta läpinäkyvästä mukista. Nyt oli vaan roberts coffeen omasta mukista. Kuplatee oli muuten ihan hyvän makuista.  Sitten katsottiin myös joululeffoja, yms.



Ihanaa, huomenna sitä raksun kanssa ollaan Italiassa, ensimmäinen yhteinen matka.

Jea, mutta nytpä tästä lähdenkin.

Vähän kuvia tässä vielä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti