torstai 18. lokakuuta 2012

Ruokaa, ei aseita Hakaniemessä.

Viime viikonloppuna jo huomasin, että on tulossa taas yksi tuollainen tapahtuma. Itsehän saan aina tuollaisista tapahtumista vähän ennakkoon tietää, kun olen AKL:n sähkopostilistalla, ja sieltä sitten tulee tietoon vähän kaikkea. Oon käynyt moni vuosina tuolla, syömässä ilmaiset safkat. Aina ei ole kyllä ollut kovin kummoista, mutta tänä vuonna oli kyllä todella hyvää kasvisruokaa. Siihen nähden, että sitä tarjoiltiin sadesäässä, ja ei varmaankaan mitenkään kovin hyvät varusteet siihen padantekoon. Se oli sellaista papupataa, jossa oli porkkanaa, kukkakaalia, papuja, yms. Kyllä se voittaa kaikki tuollaiset hernesopat yms. Yleensähän tuolla karhupuistossa olen käynyt Ruokaa ei aseita tapahtumassa kesäisin, kyllä se varmaan viime kesänäkin järjestettiin, mutta silloin en ehtinyt paikalle. Karhupuistossa sitten kullan kanssa käytiin syömässä lautaselliset tuota papupataa, ei haitannut vaikka satoi hiukan. Sitä ennen käytiin kallion kirjastossa. Lainasin muutaman cd:n, Los Bastardos Finlandesen, Sur-rur:n, Three Days Gracen. The Velvet Undergroundin ja Kari Peitsamon Road Hogsin levyt. 

Tällä viikolla huomasin huuto.netistä matkaoppaat dvd:n, joten sen huusin sitten. Nopeasti se tulikin sitten, kun nyt tänään ollaan jo ekoja jaksoja katseltu rakkaani kanssa. Oi että, on kyllä niin hassu sarja. Siellä just sellasia juntteja, jotka ekaa kertaa ovat matkaamassa, ja käyttäytyvät kännissä tohelomaisesti, helposti joutuvat varkauksien uhreiksi, pankkikortit ja passit häviää. Tuossa DVD:ssä on neljä levyä, yhteensä 40.jaksoa. Siinä mukavasti sitten katsottavaa. Ostin myös sellaisen Tv-sarjan DVD:n kuin Viinin viemää. Sarja jossa Jaska Saariluoma kiertää viinitiloja, mielenkiintoista, kun juuri ollaan menossa Italiaankin. 

Nyt olen itsekin saanut myytyä huuto.netissä pelejä, yms. Supernintendoa. Pariin peliin on jo ostaja löytynyt, toinen peli lähtee 12€ ja toinen 14€:lla. Varmaan ensi viikolla tulee postitettua pelejä. Tää viikkokin on ollut aika väsymysfiilis töissä, mut kyllähän se ihan jees mennyt. Kun radion avaa töissä, niin kaikki onnellisuusfiilikset alkaa, kun tulee esim. rentoja suomireggae biisejä. 










Hyvä fiilis heti aamusta. Raksulla ollut vähän tylsä viikko, Koko viikko ollut vapaata, ja se on vähän masentanut tyttöäni. Tietenkin, onhan se vähän tylsää, kun ei voi kunnolla suunnitella mitään. Mutta tänään sitten se sai soiton, että lauantaina hänellä olisi taas työpäivä, ja ensi viikolla taitaa olla enemmän työpäiviä. Mulla sitten ihan normi ensi viikko taas ensi viikolla. Lauantaina taas kiertelypäivä mulla, en mä varmaan täällä yksinäni jaksa homehtua sisällä, joten taidan lähteä ulos. 

Tätä viikkoa olisi enää jäljellä yksi päivä. Toivottavasti se menee nopeasti, hommat sain tänään tehtyä ihan hyvään pisteeseen, että siitä on hyvä jatkaa sitten huomenna. Hyvin tämä viikko on mennyt, kissankin kanssa täällä kotona, heh vaikka se yksi aamu rupesi oksentamaan joskus kuuden aikaan. 

Nyt olen saanut todella hyvin nukuttua, kuten joka yö. Vaikka välillä heräileekin yöllä, mutta ihana aina nukahtaa sen raksun viereen. 

Tänään sain tiedon, että VR on korvaamassa mulle ne menetetyt rahat, sen lippuepisodin takia. Hyvä juttu, rahaa alkaa siis näköjään tulee jo ovista ja ikkunoista. Hehheh. 

Nyt taidan mennä vielä katsomaan Matkaoppaita. 


Heh, tämäkin pätkä nauratti hieman. Ekaksi kuulin tän radiosta tänään aamulla. 

Love you all! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti