maanantai 15. lokakuuta 2012

100. postaus... sekä viikonloppu satuilua.

Onpast tullutkin kirjoiteltua, kun tämä on sadas postaus blogiin. No, nyt on sitten sekin rajapyykki rikki. Perjantai oli ihan ok töissä. Kävi sitten selväksi, etten mä vielä joudu siirtymään varastosta mihinkään. Varmaan vasta ensi vuoden alussa. Mulle se käy hyvin. En mä nyt enää niin pettynyt ole, vaikka ensi vuonna saattaa olla toinen ääni kellossa. No lopetellaan tämä vuosi nyt ihan rauhassa.
Töiden jälkeen oli kyllä niin helpottunut fiilis, että oli taas viikonloppu edessä. Alkoi hiukkasen painaa jo tuossa torstain jälkeen väsymys. Kun ei nyt mikään ihan paras työviikko ollut. Mutta meni se ohi kuitenkin.

Raksun kanssa sitten perjantaina hassuiltiin, käytiin kummiskin aikaisin nukkumaan, sillä hänellä oli aikainen aamu lauantaina, kuulemma aika tylsä työpäivä hänellä. Itse nousin ylös lauantai-aamuna klo 9. Sen jälkeen en enää jaksanut nukkua. Vähän aikaa sisällä oleskelin, sitten lähdin Hakaniemeen päin, siellä kävelin, sitten Kallioon, kaverin kanssa yhdessä hassussa baarissa, jonka omistaja on se hassu tyyppi, sen jälkeen kävin vielä nopeasti kotona, mutta raksu olikin sillä välillä jo ehtinyt pois töistä, joten lähdin melkein suoraan sitten taas Hakaniemeen. Käytiin kirpparilla, ja mukaan tuli yks muki, sellainen söpö hammasmukityylinen. Muistan, että lapsuudessa mulla oli samanlainen. Sitten huivi, jossa on pääkalloja, PMMP:n levy. Ja mitäköhän muuta vielä, no ei muistu mieleen, mutta sitten käytiin vielä yhdessä aasialaisessa kaupassa.

Sieltä tuli ostettua kuivattua mangoa, soijakastiketta, karambolan makuista mehua, hassua säilykehedelmää, nimeltä rambutan. Käytiin me tuolla samassa baarissa vielä, ja se hassu tyyppi sitten ihmetteli, että minne mä katosin, no ei sitä omistajaa siellä vähään aikaan näkynyt, ja ajattelin sitten vielä käydä himassa ennen kuin lähtisin uudestaan sinnepäin.

Illalla meidän porukat tuli käymään ja samalla saatiin viikoksi tuo mun Hyrrä kissa tänne. Se on aikamoinen ulkokissa, joten ei oikein kokonaan sopeutuisi tänne, joten sen takia se asuu tuolla mun porukoilla. Muutenhan olisin varmasti sen ottanut tänne asumaan. Porukat lähti hiukan lomailee, Brysselissä, ja Hollannissa.

Sunnuntaina käytiin Ruoholahdessa, Kodin ykkösessä. Oli kyllä todella ihana päivä. Katseltiin kaikkea sisustustarvikkeita yms. Myöhemmin käytiin myös subwayssa syömässä, hih se oli kullan eka kerta siellä. Hihih.

Illalla vielä katseltiin Uuno Turhapuroa, ja käytiin aikaisin nukkumaan, tai ensiksi vielä höpöilemään päivän tapahtumista. Viikonloppu meni kyllä taas turhan nopeasti. Mutta toivottavasti tämä viikkokin nyt kuluisi nopeasti.

Kaikenlaisia kuviakin on tullut otettua.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti