maanantai 8. lokakuuta 2012

Rentoa fiilistelyä töissä. sekä 1.v ihanan raksun kanssa.

Viikonloppu ohi, ja nyt ollaankin sitten uudessa työviikossa taas. Nyt oikein odotan töihin menoa, eikä herääminen tuota ongelmaa. On mielenkiintoinen viikko tulossa. Eikä tarvi kestää sitä yhtä ärjyilijää töissä. Se on kai kolmen viikon lomalla.

Lauantaista vielä sen verran, että se matto mikä ostettiin, niin sunnuntai-aamulla sitä vähän käsiteltiin huoltoaineilla, ja jätettiin kuivumaan. Heh, yksi naapurin kissa oli siellä yhessä vaiheessa haistelemassa sitä mattoa. Ihme, ettei meidän kisu ollut sen kimpussa.
Tässäpä siitä matosta kuvia



Ajateltiin rupee oikein kunnolla sisustaa ja järjestelee paikkoja. Oon innostunu tekee kaikkia hassuja juttuja. Tuon matonkin löysin, ja mun idea oli ostaa sen. Heh, sain mutsin ostamaan sen, ku tässä tehdään pieni vaihtokauppa. Annetaan mummolle tuo meidän nykyinen matto, ja tuo sitten tilalle.  59€ Tuo matto sitten lopulta maksoi, tingattiin hinnasta vielä pois 10€ kun porukat oli samalla ostamassa jotain nojatuolia.

Junaan mentäessä meinasi käydä aika iso moka, mulla oli reppu, ja sitten oli muovikassi mukana. No se muovikassi meinasi jäädä sinne asemalle, en tajua, että miten meinasin sen unohtaa. Mutta joo, onneksi huomasin sen heti ku olin junaan nousemassa, ja kävin sen juoksemassa sieltä. Ehdin tietty junaan vielä takaisin. Aika helposti, juna siinä vielä ainakin 30sek. sen jälkeen kun mä olin jo omalla paikallani raksun vieressä istumassa. Mietin, että jossakin Italiassa tuo muovikassi olis jo jollain pitkäkyntisellä, mutta Suomessa kukaan ei edes varmaan huomannut sitä. Tuli tuosta mieleen hassu juttu, kun oltiin joskus Venäjällä käymässä, Pietarissa, niin faijalleni kävi aika samankaltainen juttu. Yhdessä terassikahvilassa oltiin, ja kun lähdettiin, niin sitten mä huomasin, että missäs sen reppu onkaan, no hetihän tuli mieleen, että sinne pöydän allehan se jäi. Ihmettelen kyllä suuresti, että miten se vielä löytyi, ja sentään Venäjällä oltiin.

Tänään sitten alkoi uusi työviikko. Oli ihan ok. Vaikka aamulla olikin suhteellisen kiire. Aamulla oli kevyt maito loppu varastosta, joten tilaustuotteet oli vähän vaikee ylös viedä, kesti kauan, ku yritin sitte korvata sitä rasvattomalla, mutta sitä maitoa meni niin hirveästi. Saa nähdä minkälainen kiirus tulee huomenna. Sitten piti vielä tehdä kaikkia punnituksia, Tosi paljon oli kaikkea kakkutilauksia, yms. Joten aamu kului aika nopeasti. Silti aika helppopäivä. Toinen afrikkalaistyyppi teki aina nopeasti hommat, joten mun ei tarvinnut puuttua oikeastaan mihinkään. Se osasi kysyä sitten ihan suoraan pomolta ne jutut, jos puuttui jotain tavaraa, eikä aina multa tullut kyselee. Huomenna voisi pestä lattiatkin, jos ehtii, mutta viimeistään keskiviikkona.

Tämä viikko onkin kyllä todella paras. Tulee vihdoinkin se vuosi yhteiseloa. 9.10.2012. On se tarkka päivä. Eli huomenna. Mennään sitten syömäänkin. Varmaan Kokomo Tiki baariin. Tänään annettiin toisillemme lahjat. Itse annoin hassun pääkallopaidan, appelsiinisuklaapallon, jossa on suklaaviipaleita, vähän niinku appelsiiniviipaleiden tyyliin. Faijani osti aina tuollaisia Englannista, mutta nyt huomasin, että Suomessakin yhdessä kaupassa noita myytiin. Sitten ostin myös sellasen rakkausrunokirjan, itse olin siihen myös pari runoa rustaillut. Toivottavasti se kulta piti siitä. Ja muista lahjoista.

Tässä mun antamat lahjat:




Tässä sitten noita pikku sydänkarkkeja. Oi, ihania olivat.


Itse sain myös kaksi ihanaa lahjaa. Teepussin, joka oli nimeltään halipula tee. Hih, aina hassuilen aamuisin, kun kulta herää aikaisin. Niin, huudan että anna haliiiiiiii, tahtoo halin! :D Siitä se varmaan keksi se tuon teenkin.



Mutta, voi että.. on se vuosi mennyt niin nopeasti. Ihanasti kaikki on mennyt. Yhteiselokin mennyt loistavasti, Tuon hassutuksen kanssa ei voisi riidellä, en muutenkaan ole riidanhaluinen. Meillä on paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Musiikki, leffat, valokuvailu, lukeminen, taiteet. yms.

Tämä viikko jatkuu pitkälti töiden merkeissä. Raksulla koko viikko töitä, paitsi ei tietoa vielä perjantaista, saattaa olla vapaapäivä. Lauantaina hän menee ainakin töihin, pitää keksiä silloin jotain tekemistä. Meinasin et vois lähtee hengailee hakaniemeen. Ainakin eksoottisissa kaupoissa voisi käydä.

Nyt oonkin laittanut huuto.nettiin jonkun verran kaikkia vanhoja pelejä. Pari leffaa voisi vielä laittaa. Yhdessä kohteessa on jo  yksi huutokin. Jotain 11€ yhdestä super nintendo pelistä. Pitfall pelistä.

Sunnuntaiksi meillä ehkä on lisää ohjelmaa. Yksi taidenäyttely olisi kalliossa. Yksi tuttu olisi soittamassa jotain ihme musaa siellä. Olis mielenkiintoista siellä olla. Kahdelta voisi mennä siellä pistäytymään. Ainakin on varmaa, että sunnuntaina nukutaan kunnolla. Raksulla varmasti jonkun verran univelkaa. Saapa nähdä tuossa viikon aikana, että tuleeko VR:ltä mitään viestiä, siitä mun palautteen ansiosta. Epäilen kyllä. Mutta katsotaan.

Sunnuntaina saadaan mun kisukin tänne, kun porukat lähtevät matkailemaan, Brysseliin. Hassua, sitten ku ne palaa, ni ei enää paljon päiviä, kun me jo lähtää Roomaan.

Lopuksi vielä jotain kuvia.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti