torstai 27. kesäkuuta 2013

Vihdoinkin se kesäloma alkoi

Nyt se kesäloma on sitten edessä. Viimeinen viikko oli kyllä aika tuskaa. Odotti kokoajan torstaita, että olisi se vikapäivä edessä. Muutama muukin jäi tänään lomalle, niin melkein joka päivä oli puhetta lomalle menosta. Olin tiskissäkin muutaman päivän, aika kuumaa oli työskennellä, kun tiskikoneen höyry tuli aina välillä kasvoille, kun niitä astioita siitä piikkikoneesta nosteli. Sitten tänään pomo ei melkein muistanut, että mä jäin lomalle. Kyseli, että ootko viikonloppuna töissä. Kylläpä huono muisti hänellä, kun tälläkin viikolla oli varmaan aika monta kertaa puhetta siitä ketkä jää lomalle. No päivä kyllä meni ihan hyvin, oltiin jo valmiina saatu hommat ennen kolmea, ja mietinkin, että voi ei, mitäköhän hommia pomo laittaa tähän vielä loppuun, jos näkee, että ollaan valmiita melkein, mutta no eipä tullut mitään uusia hommia. Tietysti kaikki koneiden pesut, mutta ei niissä nyt niin kauan mennyt, joten taukojakin ehdittiin pitää ihan hyvin.

Juhannuskin meni ohi. Eipä tullut mitään erikoisia puuhailtua. Raksu lähti töihin silloin juhannuspäivänä pyörällä, kun julkiset eivät liikkuneet siihen aikaan. No, itse lähdin sitten kultaani saattamaan, siinä viiden aikaa aamulla. Samalla näin, että olipas siellä vielä juhlijoita, mutta ei kauhean hyvissä kuoseissa. Musiikkitalon nurtsilla, yksi pari oli sammunut vieräkkäin, no minäpä harrastin siinä vähän kuvailua, että sain hauskoja kuvia FB:seen. Hah, ihme ettei poliisi ollut ehtinyt korjata näitä sammuneita juhlijoita, silloin siis kyllä liikkui poliiseja aika paljon.




Illalla tehtiin sitten vähän kasvisvartaita, oli todella hyviä. Herkkusieniä, kesäkurpitsaa, tomaattia, halloumjuustoa..yms. Siinä oli meidän cityjuhannus. Ei harmittanut, vaikkei ollu mitään ihmeellisempää toimintaa. Välillä ei vaan jaksa sitä samaa... ollaan mökillä ja esitetään että ois mukavaa.

Nythän ensi viikonloppu ollaan menossa mökille. Kauhulla sitä tässä odottelinkin, sillä porukoilla on sellaset juhlat siellä. He ovat kutsuneet jotain n. 80. ihmistä. Tai no tarkkaa määrää en tiedä, mutta hieman jo ärsyttää, onhan kiva juhlia kyllä, mutta sinne on tulossa jotain vähemmän tuttuja mulle. Sit on sellasta maalaisporukkaa, että huhhuh. No kai mä kestän, ku  vierellä on ihana kulta. Kyllähän mä viihdyn joidenkin ihmisten seurassa juhlissa, mutta tuonne on tulossa, no vähän sellasta porukkaa, joiden kanssa ei oo tullu oikein ikinä oltua. Me kuvaillaan sitten raksun kanssa, sellasen homman ollaan saatu. Ja joudutaan ehkä vielä tekee jotain muutakin.

Huomenna olisi sitten vapaapäivä. Odotan, että kulta pääsee töistä, ja sitten lähdetään kohti Kouvolaa. Sieltä meillä on sitten kyyti sinne mökille eli Mäntyharjulle. En kyllä oikeastaan odota hirveästi sitä lauantai päivää, mutta sanotaanko näin,että ainakin ruokaa odotan innolla. Siellä olisi tarjolla jotain kasviswokkia. NAM. <3

Kesälomasuunnitelmia ei vielä paljon ole, mutta niitä kyllä varmaan tässä tulee. Tatuoinnin hankintaa olen miettinyt, että sen kävisi tässä ottamassa. :p
Sitten ainakin yhdellä keikalla tulee käyntiä. Odotan kyllä huomista sillä tavalla, että kulta saa tietää omat työvuoronsa, toivottavasti olis hyvät. Ja olisi vapaapäiviä paljon, tosin, eihän se nyt haittaa, että mitkä päivät sillä vapaata on, kun mulla on lomaa, niin joka tapauksessa vietetään yhdessä.

Mutta viikonlopun jälkeen tulossa varmaan juhlista jotain. Nyt Heippa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti