lauantai 17. elokuuta 2013

Kesä loppunut ja syksy kolkuttaa jo ovella.

Näinhän siinä taitaa vähän käydä, kun katsoo tuonne ulos. Tänään aamulla kun taas lähdin seiskaksi töihin, niin oli sateinen sää, jonkun verran päivän aikana satoi, mutta silloin kun pääsin niin oli suhteellisen aurinkoista. Perjantaina oli  vähään aikaan aurinkoisin päivä. Viikonlopuksi on ainakin luvattu sadetta, vähän tylsää kun mulla olisi vapaa viikonloppu, raksulla töitä lauanta. Ja vielä ilta. Mulla olisi tässä nyt koko päivä yksin tiedossa. Enkä yhtään tiedä mitä tekis. Kai sitä sarjoja voisi katsella. , mutta onneksi sentään se sunnuntai vapaa raksulla.. Täks päiväksi mulla ei oikeastaan ole siis  ohjelmaa. Ehkä mä silti lähden jonnekkin, vaikka uffille pyörii. Kaverikin perui tapaamisen, vaikka kysyin sitä jo vähä aikaa sitte, mutta aina sille jotain tulee. Oispa raksu vapaalla silloin, ni voisi hassuilla sen kanssa. Nyt ollaan ruvettu katsoo Netflixistä Veronica Marsia, ja Pushing Daisiesiä ja Gossip Girl sarjaa.  Nyt kun ollaan saatu jo kaikki siskoni on noita sarjan jaksot katsottua. Yhteensä 8 kautta. Varmaan joskus keväällä aloitettiin sitä sarjaa katselemaan, kun se tuli sinne netflixiin. Family guyta vois taas joku päivä katsella.

Ajattelin tähän vielä laittaa kuvia kesästä, tehdä sellaisen viimeisen kesäpostauksen. Oli kyllä niin paras kesä.
Tuossa viime postauksessa kerroin, että mulla on vielä 8 päivää lomaa jäljellä, ja pitäisi tuossa ensi viikolla jo tietää koska pitäisin ne. Niin laitoin tuossa tällä viikolla sitten lomatoiveeni. Ihan randomisti, en mä varmaan lomalla tee mitään, mutta laitoinpa nyt tuossa lokakuun lopulle. Saa nyt nähdä saanko sillee kaksi viikkoa vapaata, vai joudunko menee töihin torstaiksi ja perjantaiksi, kun mun loma alkaisi niinkuin 21.10 ja vika päivä olisi vissiin se 31.10. 8 päivää siitä tulee kun lauantaita ja sunnuntaita ei lasketa mukaan.

Huomenna käydään ehkä testaamassa Loosistersin ruoat. Tarjolla siellä on sellasta vähän gourmet baariruokaa. Pizzoja, hampurilaisia, salaatteja, yms. Hinnat on kyllä vähän kalliimpia kuin tuollasissa peruspaikoissa. Joku pizza muistaakseni oli yli 13 €. Mietin itsekseni, että jos tuollaista hintaa pyytää, niin pitää todellakin olla siinä pizzassa jotain erityistä. Muistan ainakin, että jossain pizzoissa oli avokadoa. Jännä nähdä, että minkälaisen ratkaisun ne ovat tehneet sen kanssa. Kun ei avokadon paistamisessa ole mitään järkeä, kokeiltu on, ja hiukan etova makuelämys siitä tuli. Juuri johonkin pizzaan, tai enchiladaan sitä tuli kokeiltua. Joten itse laittaisin kyllä pizzan paistamisen jälkeen vasta niitä avokadoja. Mutta saa nähdä. En ole vielä miettinyt, mitä sitä söisi siellä.

Mutta nyt taas kesäkuvia. Goodbye Summer, and welcome autumn!


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti