perjantai 2. elokuuta 2013

Ensimmäinen viikko töissä loman jälkeen,

Lomani on siis jo ohi. Todella nopeasti aika kului. Vaikka ei mitään erikoista puuhaillutkaan. Kaupunkikiertelyä tuli harrastettua ja testaamassa esimerkiksi katuruokapaikkoja. Street Gastro jäi mieleeni kyllä hyvin. Tulen joku päivä käymään siellä vielä uudestaan. Oli se niin hyvää se kasvissämpylä, vaikka oli sillä annoksella hintaa. 9€. Suomenlinnassakin sitä tuli vielä toistamiseen käytyä. Ja kuvailtua kaikkea. Tää kesä oli kyllä mun tähän astisista kesistä paras. Kun sai olla koko kesän oman rakkaansa kanssa. Vaikka ei nyt niin paljon ollut niitä yhteisiä vapaapäiviä. Onneksi sentään joka päivä nähdään ja pääsen sen viekkuun yöksi, vaikka hän lähtisi aikaisin töihin. Tänä kesänä en olekaan pelkästään nukkunut pitkään päivisin. On tylsää herätä ja katsoa kelloa ja todeta, että se on sitten jo yli 12.  Ja päivä kuluu vaan hukkaan. Yleensä lomalla heräilin siinä yhdeksän jälkeen. Joskus jos raksu lähti aamuvuoroon, niin silloin viiden aikaan olin ylhäällä ja välillä menin vähäksi aikaa nettiin. Sen jälkeen menin vielä ottamaan jonku parin tunnin unoset, kunnes kyllästyin vaan makoiluun. Netflixistä tuli katseltua kaikenlaisia sarjoja siinä aamupäivällä, jonka jälkeen lähdin yleensä lenkillä. Paljon ei sateisia päiviä ollut, joka oli kyllä ihan mukavaa. Vaikken mä ihan kuumasta ilmastakaan kovin välitä. Sopiva auringonpaiste ja lämpötila mun mielestä on 24 asteen lukemissa.

Mun lempparibaarissakin tuli monta kertaa kesän aikana käytyä. Ja sen hassun omistajan kanssa höpöteltyä. Viikko ennen loman loppumista raksuni veli tuli täällä käymään ja sen kanssa sitten hassuiltiin päivät pitkät. Raksu joutui olemaan töissä. Käytiin suomenlinnassa koko porukalla ja leffassa. The Lone Ranger. Oli muuten hyvä leffa. Yhtenä päivänä baareiltiinkin, ja tämä veli oli yhdessä vaiheessa hyvinkin kännissä, mutta oli se kyllä hauskaa seuraa. Sekin piristi mun lomaa, ettei yksin tarvinnut olla joka päivä. Vaikka olisin mä jotakin keksinyt, näin mä aina muutamaa kaveria joilla oli vapaata.

Pyörälläkin on tullut ajeltua ihan mukavasti. Tein sellasia n. 10 km pyörälenkkejä.  Kuvailin eri paikkoja, puistoissa yms. Ihania kesäpäiviä sitä tulikin vietettyä, mutta kaikista ihanempia oli ne hetket kun sai olla raksun kanssa.

Mökillä tuli käytyä viimeisenä lomaviikkona. Hiukan mustikoita poimittiin. Joskus kauan sitten istutin mökille punaisia viinimarjoja, sekä valkoisia. Alunperinhän siellä oli mustia viinimarjoja. Niitä kaikkia tuli poimittua.

Palataanpa sitten siihen kun lomani loppui ja palasin töihin. Mulla oli ihan mukava töihinpaluu, ei mitään sellaista työstressiä tai mitään muutakaan sellaista ärsyttävää tunnetta. Sekin vaikutti kun mulla on nyt mukavat vuorot, ja viisi viikonloppua putkeen vapaata. Toivottavasti kullallani olisi myös edes yksi vapaa viikonloppu. Nyt sillä on lauantai töitä mutta sunnuntai ja maanantai vapaa. Onneksi meillä on se sunnuntai edes yhteinen vapaa. Viikko meni töissä myös aika nopeasti, hyvä viikko siis oli. Eipä kyllä tehnyt rankkaa herätä aamuisin ainakaan.

Eilen tuli sitten taas oltua yhdellä keikalla. Mun parin kavereitten keikalla. Bändi nimeltään pyhät tepot. Niiden toiseksi viimeinen keikka. Vika on vissiin sitten marraskuussa. Sinnekin voisi sitten mennä. Oli kyllä todella hyvä keikka. Paljon tuttua porukkaakin. Vähän se paikka kyllä oli pieni siihen nähden, että jengiä tuli paljon. Le bonk nimeltään. Lauantaina tulee varmaan käytyä myös yhdellä keikalla. Saa nyt nähdä. Sture 21:ssä.Rendez-vous.


Nyt tulee sitten kuvia taas.  Ensin keikasta.













Sitten vähän muita kuvia satunnaisesti.  Kesäkuvia. yms.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti