lauantai 22. joulukuuta 2012

Pikkujouluja sekä viikonloppu ennen Joulua.

Torstaina oli sitten ne baarin pikkujoulut, missä raksun kanssa ollaan aika paljon käyty. Ei kyllä yhtään odotettu, että minkälaiset ne olis. Tultiin paikalle vähän ennen kuutta,. baarin toisessa nurkassa kokoontui sen baarin vakio eläkeläisjoukko. Samat naamat melkein aina. Toinen puoli oli ihan tyhjä, joten valloitettiin raksun kanssa se. Vähän ajan päästä omistaja huikkaa meille, että syötteks te lihaa? vastattiin, että ei, kasvislounas ois parempi. Vähän ajan päästä tulee sitten lautaset pöytään, ja siinä on riisiä, sekä monta monta mielenkiintoista makua. Aivan varmaksi en osaa sanoa mitä raaka-aineita oli käytetty. Mutta todella hyvää, hiukan intialais-bangladesh vaikutteista ruokaa se oli. Jossakin vaiheessa tämä pikkuinen baari oli aika täynnä. En ole koskaan nähnyt sitä niin täytenä. Olihan siinä yksi hassu nainenkin, joka oli kyllä aika juopon oloinen. Välillä vähän sekavia höpötteli, mutta mua vaan nauratti. Aivan kaikki eivät osaa ottaa huumorilla tuollaista, vaan kauhistelevat ja sen näkee jo hyvin ilmeestä, ja kurtistelevat kulmiaan. Yksi nuorehko pariskunta oli myöhemmin tullut sinne, ja istuivat pöytään, jossa tuo rouva oli aikaisemmin ollut, häneltä oli jäänyt kai jotain tavaroita siihen, yms... niin siinä se rouva sitten jotain häsläsi ja jatkoi höpöttelyään, niin tää tyttö istui yksinään siinä sitten aika vaivautuneen näköisenä,.. hänen miehensä oli samaan aikaan tiskillä. Sen tytön reaktio kyllä nauratti mua aika paljonkin.

Baarissa soi aluksi ainakin joululauluja, mutta sitten taisi laittaa musat pois se omistaja, kun yhdessä vaiheessa musaa ei kuulunut ollenkaan. 

Tälläistä se ruoka oli, 



Joskus kasin jälkeen lähdettiin sieltä. Sitten hassuiltiin vielä jotain kotona, kuten katsottiin salkkarit ja syötiin vähän iltapalaa vielä. Käytiin silti suht aikaiseen nukkumaan.  Oli aamulla aikainen herätys, viimeinen vähään aikaan. Ensi viikon to. olisi sitten taas samanlainen herätys, Tämä viikko oli ihan ok, vaikka siihen mahtui kaikkia mahdollisia tunteita, alkuviikko oli vähän masennusta, työhön liittyen, sellainen turhautuminen, että osaankohan mä oikeesti mitään, loppuviikko vähän sitten parantui, vaikka kiirettä kyllä oli. Katsoin juuri työvuorolistaa, ni on ihan mukavat vuorot ensiviikolle, ja myös se uudenvuodenaatto, Silloin mä oon varastossa, se on kyllä niin mukava päivä.

Eilen sitten käytiin leffassa. Salkkarileffaa käytiin raksun kanssa katsomassa. Olihan se kyllä ihan hyvä, ei nyt ihan sellaiselle ihmiselle joka ei ole koskaan katsonut salkkareita. No sen piti olla kauhuleffa, mut joo. Lähinnä se kyllä nauratti. Painajainen merellä. Leffassa oli kyllä jonkun verran  taas pissiksiä jotka siellä elämöi leffan aikana. Just ennen ku se leffa alkoi, ni joku huusi siellä salissa,että maailmanloppu tulee. Mietin sillä hetkellä, et voi elämä. Sellasten älykääpiöiden kanssa sitä salkkarileffaa katsellaan. No ei se sali kyllä kovin täynnä ollut.

Illalla oli pieniä tunteenpurskahduksia. Rakkaani oli hieman surullisen tuntuinen ja minä sitten halusin lohduttaa. Loppuillasta sekä yöstä höpöiltiin taas mielettömästi kaikkea. Itsenkin itkin hieman. Awwww, mutta kyllä oli niin ihanaa raksun kanssa. Vaikka se välillä luulee, että mua harmittaa jos se olisi vaan koneella kirjoittamassa jotain omaa juttua. Eikä sillä hetkellä huomioisi mua.  Hih, on se kyllä ihan hassu tyttö. Aww, mutta niin maailman ihanin. En vaihtaisi päivääkään pois tuon ihanan rakkaani kanssa. Viime jouluna oltiin jo hyvin rakastuneita, mutta tänä jouluna ja joulunaikana ollaan asuttu yhdessä.

Tänään mennään vielä keikalla käymään. Stala & So. Huomenna tulee kyllä niin ikävä tuota raksua.  Kolmen aikaa kummatkin keskustasta lähdetään. Huomenna Kouvolassa mennään naapureille antamaan joku joulupaketti. Menen varmaan myös broidin luo antamaan pienen paketin jo ennen jouluaattoa.

Tässä pari kuvaa vielä loppuun.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti