lauantai 8. joulukuuta 2012

Pikkujoulua ja leipomista.





Viikonloput menee aina niin nopeasti. Nytkin lauantai-ilta. Viime Sunnuntaina käytiin raksun kanssa kalliossa, oli mukana myös muutama mun kaveri. Oli ihan hauskaa, soitin myös yhelle mukavalle ja hassulle tyypille, jota en ole pitkään aikaan nähnyt, en tiedä sitten onko sillä ollut kiireitä, aika kiireinen tyyppihän se varmasti on. Välillä  mietin, että onkohan sekin kyllästynyt muhun, ja mun seuraan, yhdessä vaiheessa nähtiin vähän useammin. Mutta ei se sitten ollut mua unohtanut. Sovittiin, että nähtäisi joku päivä. Saa nyt nähdä.
Tämä tyyppi oli kyllä mulle aika tärkeä, kun hänen kanssaan unohti kaiken huonon fiiliksen, ja lopulta elämääni tuli myös tämä ihana tyttökin, sinä syksynä kaikki oli niin onnellista. Se onnellisuus on jatkunut yhä.

Itsenäisyyspäivänä ei kovin erikoista puuhailtu, käytiin ulkona lumisateessa, oli taas mukavaa kun lunta satoi. Ei katsottu linnan juhlia, Sauli siellä mokaili kuitenkin. Työviikko meni ihan nopeasti ohi, oli vielä varastoduunia, tosin viikko loppui tiskivuoroon. Noh, ensi viikosta tulee ehkä vähän tylsä.. jotain salaattivuoroja, taisi siellä olla pari varastovuoroa. Mutta nyt ainakin pääsee aikaisemmin duunista, kun viime viikkoina. Raksulla on sitten nyt 2.viikkoa putkeen töitä. Nesteen tiskillä se on. Joinakin aamuina pääsee myös avustamaan aamupaloissa yms. keittiötöissä.

Nyt ollaan tultu Kouvolaan taas viikonlopuksi. Otettiin mukaan paljon dvd:itä. Saa nähdä ehditäänkö ollenkaan niitä kaikkia katsomaan, mutta onhan tässä vielä koko lauantai-ilta aikaa katsoa. Madventuresiä ehdittiin jo eilen katsoa. Myös Tonttu Toljanterin joululeffa ehdittiin eilen katsoa. Se oli kyllä aika hassu.
Aikaisemmissa blogiteksteissä olen maininnut netflixin, ja ollaankin sitä aika ahkerasti katseltu. Yksi päivä aloin katsomaan sarjaa nimeltä Drop Dead Diva. Mua on se kyllä aina kiinnostanut, mutta en ole ehtinyt katsoa sitä telkkarista, mutta vaikutti kyllä hyvältä sarjalta, joten ihan sattumalta sitten rupesin sitä katsoo. Löytyishän sieltä paljon muutakin hyviä sarjoja kuten Gossip Girls, sitä voisi tuon jälkeen ruveta katsomaan, No onhan tuossa DDD:ssäkin vielä katseltavaa, kun vissiin kaksi kautta sitä oli tuossa. Saa nähdä tuleeko tuonne netflixiin kolmatta kautta tuosta, kun näköjään viime vuonna jo se kolmas kausi ilmestynyt. No voihan sen kolmannen kauden ostaa dvd:llekin, kun siinä vaiheessa ollaan. Yksi päivä mulle tuli joku mainos Viaplayltä. Samanlainen paikka kuin netflix. Ajattelin, että jos ottais sen ilmaisen kuukauden ja katsois mitä siellä on tarjottavana.  Oli sielä vissii jonkun verran leffoja mitä ei ollut Netflixissä ilmestynyt.







Tänään lauantaina leivottiin kakku. Skotlantilainen viskikakku. Pari vuotta sitten koulusta olin saanut jonkun tuollaisen reseptin, mutta se on nyt hukassa, mutta muistan kyllä kaikki raaka-aineet, joten niitä laitoin siihen kakkuun ja netistä etsin vähän samanlaisen kakun, mutta improvisoin siitä omannäköisen version, mikä hieman muistutti sitä mun tekemää kakkua pari vuotta sitten.











Onpas muuten hassua, että tässä pimeänä iltoina, satuin yhtäkkiä pistämään reggae musiikkia, ja piristi todella paljon. Reggae on siis koko vuoden musaa. Aina voi fiilistellä sitä ihanaa kesää. Talvella se piristää, kun odottaa tulevaa, kesällä se on ihanaa musaa luukuttaa vaikka partsilla, puistoissa yms, kun on se lämmin kesä. Tai yleensä on lämmin kesä. Toivottavasti ensi kesänä olis hyvät kelit. Sillä tulevana kesänä mulla on 4.viikkoa kesälomaa. Saa nähdä miten ne lomat pidän..putkeen 4.viikkoa. Vai kaksi & kaksi. No, ainakin hauskaa tulee olemaan.

Tänään törmäsin ensimmäistä kertaa tähän artistiin... Eli Alpha Blondy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti