perjantai 30. marraskuuta 2012

Lunta.. vihdoinkin! Talvi on täällä taas.










Enpä ole tänne ainakaan viikkoon ehtinyt mitään kirjoitella. Kaikenlaista on tähän väliin mahtunut. Viime torstaina oli raksun synttärit, olin ostanut sille tigeristä kivannäköisen juustohöylän sekä piparimuotteja. Jossa on iso I ja sit sydän ja U. Tehtiin tuossa tällä viikolla niilläkin pipareita.
Perjantaina käytiin pitkästä aikaa leffateatterissa. Tällä kertaa Twilight- aamunkoi. Hyvähän se leffa oli. Vaikka alussahan en oikein pysynyt kärryillä, koska en ole ihan tarkasti perehtynyt tuohon, kun en aikaisempia osia ole nähnyt. Olisin kyllä ensin halunnut nähdä ne osat, mutta en ole vaan koskaan ehtinyt. Leffassa oli kyllä aika paljon porukkaa, no tietysti kun perjantai-ilta oli kyseessä. Heh, katsojina oli aika paljon sellasta pissistyyppisiä tyttöjä. Ne nauroivat pitkin leffaa, vähän ihmettelin, että oltiinko me jossain komediassa? hehheh.

Lauantai kun koitti, niin me lähdettiin risteilylle. Tosin, ei me ihan aamuvarhain lähdetty. Kympiltä olis lähtenyt yksi laiva, mitä katsoin, että sillä voisi lähteä, mutta se olikin jo myyty loppuun. Lopulta varasin sellaiseen laivaan liput, joka lähti satamasta 13.30. Saavuttiin laivaan juuri sopivasti, silloin kun ei ole se kaikista kovin ruuhka. Kun päästiin sisään, niin lähdettiin heti istumaan baariin. Saatiin vielä valita hyvin paikat, mutta vähän sen jälkeen alkoi laiva täyttyä, ja istumapaikatkin mennä siinä baarissa. Otettiin jotku snow breezetkin. Jonkun aikaa siinä istuttiin ja sitten lähdettiin käymää tax free myymälässä. Tulomatkalla ostin yhden viinitölkin ja likööripullon, sekä suklaata vähän. Tallinnassa sitten kierreltiin, ja saavuttiin joulutorille, joka taisi olla juuri avattu. Joku konserttikin siellä oli meneilläåän juuri. Siellä oli myös pieniä kojuja joista sai ostettua glögiä.,.. jotain kuumaa höögwienä. Eli kuumaa hehkuviiniä. Se kyllä tuoksui aika oudolle, mutta kyllähän sitä jotenkin alas sain. Tosin, en ihan kokonaan sitä pystynyt juomaan. Kadulla nähtiin myös yksi tuttu hahmo, tai ainakin hyvin hyvin saman näköinen. Eli siis Sipe Santapukki tuli siellä vastaan, puhui kännykkäänsä, ja näytti etsivän näköiseltä.

Tuli sieltä virosta ostettua myös muutama tuliaispullo, itselleni pari pullo. Taksi votkaa,. joista toinen kyllä varmaan broidille tulee, yhdelle kaverille annoin jo sen samana iltana. Paluumatkalla kävi hassu tapaus. Yksi suomenruotsalainen oli ostanut tallinnasta jostain kaupasta kengät, no sitten oli myös jonkunlaisen laukun ostanu, ja tää mies oli sitten laittanut kengät siihen laukkuun, tai ainakin sellanen muistikuva oli, olihan hänkin vissiin aamusta asti tissutellut, No kävipäs niin, että laukusta löytyi vain yksi kenkä, kun hän laivassa katsoi laukkuaan. Oltiin ihan siinä viereisessä pöydässä kun hän vielä soitti sinne kauppaan, englanniksi puhui, me siinä raksun kanssa jo siinä vaiheessa naureskeltiin, kun tietenkin me ymmärrettiin mitä se siinä enkuksi puhui, jossain vaiheessa se sitten kääntyi meidän puoleen ja höpötti, että anteeks, puhutteks te suomea? "mun on ihan pakko tässä avautua, yksi hassu sattumus tapahtui tänään" No siinä se höpötteli sitä jutttua, välillä nauraen, ja mekin naurettiin sitten.

Sunnuntaina sitten käytiin myös Helsingin joulukaudun avajaisissa. Jouluvalot oli kyllä pikkuinen pettymys, kun oli nähnyt ne Tallinnan vastaavat, niin ei kyllä kovin erikoiset olleet Helsingissä. Oli siellä sitten Angry Birds hahmo ja muumipeikko. Hieman myös satoi, joka vaikutti fiilikseen. Paljon oli kyllä porukkaa liikkeellä.

Viikolla ei ole oikein tapahtunut mitään ihmeempää. Paitsi että yks vähän huonompi juttu...Olin huuto,netistä huutanut Nokia Lumian, mutta posti on kai hukannut sen. Lähettäjä ainakin sanoi laittaneensa paketin postiin jo viikko sitten torstaina. Nyt ollaan sitten odoteltu, että tuleeko sitä, mutta alkaa vahvasti näyttämään siltä, että posti on kadottanut paketin. Ja ollaan sitten ensi viikolla tekemässä postille sähköistä korvaushakemusta. Onneksi se myyjä on luotettava, kun on soitellutkin mulle muutaman kerran. Hän se myös ehdotti tuota korvaushakemusta.

Töissä on ollut aika hassuja juttuja. Yksi työntekijä on taitanut nähdä mut ja tyttöystäväni jossain kaupungilla, kun kuulin, että musta oli jotain höpötelty viikonloppuna, kun tämä yksi sanoi jollekkin toiselle, että tiesiks että minä seurustelen. Oon miettinyt, että niin se on varmaan mennyt, että on nähny meidät yhdessä. Kun FB:ssä ei mulla ole ainakaan tällä hetkellä ketään työkavereita,.. ja mun tiedot näkyy vissiin vaa kavereille.

Nyt on taas viikonloppu. Vietetään varmaan ihan kotioloissa, ehkä vähän ulkona hassuillaan jos ei ole ihan hirveä lumimyräkkä. Käytiin tuossa töiden jälkeen film-townissa, ja otettiin paljon leffoja, se viikkopaketti, että 7. leffaa ja vuokrausaikaa viikko.

Mutta nytpä laitan kuvia.





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti