tiistai 20. marraskuuta 2012

Viikonloppu matkailua ja jouluvalmisteluja.

Viikonloppu se taas on ohi. Ja raksun kanssa tuli matkailtua taas. Tällä kertaa tuonne Kouvolaan, porukoiden luo. Perjantaina olisi ollut pikkujoulut, mutta ei mua oikein kiinnostanut, koska halusin myös olla raksun kanssa ja hassuilla. Lähdettiin pasilasta junaan sitten joskus viiden aikoihin. Eipä kyllä kauaa ehditty matkustaa, kun jäätiin jumiin, edessä matkaava juna oli mennyt rikki, joten jouduttiin Pukinmäen kohdalla olemaan pysähdyksissä jotain ainakin 15.min. Lopulta juna myöhästyi n. 20min. No eipä se meitä niin haitannut. Veli tuli sitten meitä hakemaan Kouvolasta, porukat oli jossain juhlimassa sinä iltana, joten  tulivat vasta joskus yhden jälkeen. Perjantai-ilta meni kyllä niin nopeasti, kuten koko viikonloppu jälleen kerran. Illalla katsottiin Uuno leffa, ja Ota kiinni jos saat. Se leffa missä on Dicaprio. Ihan hyvä leffa oli. Myöhemmin muuten latasin netistä sellasen leffapaketin, jossa taitaa olla kaikki Uuno Turhapurot.

Lauantaina sitten leivottiin vähän pipareita ja pasteijoita. Pasteijoihin tuli fetaa, herkkusieniä, tomaattia ja maissia. Eka piparipellillinen ei oikein onnistunut, tai no vähän ehti palamaan, mutta ei paljon. Oli kiva raksun kanssa tehdä pipareita. Ei ollakkaan ennen niitä yhdessä tehty. Kun ei viime vuonna asuttu yhdessä tietenkään, eikä sitä tullut viikonloppuina tehtyäkään mitään joululeivonnaisia viime vuonna. Mutta nyt on suunnitelmissa tehdä kaikenlaisia hassuja leivonnaisia, yms ruokia.

Heh, ollaan jo aika ajoissa tässä joulufiilistelyissä, kun ollaan jo jaettu parit lahjat. No ihan vaan siitä syystä, että sitten ei ole mulla ainakaan kovin paljon kannettavaa kun stadista lähden suunnistamaan Kouvolaan päin silloin 23.12 sunnuntaina. Hassua, mutta meillä raksun kanssa näyttäis olevan yhdet paketit, jotka vaikuttavat olevan samanlaiset, olisi tosi hassua jos kummatki ois ajatellut samaa asiaa, ja ostanu toisillemme saman jutun. No saapa nähdä,  Mulla on myös synttärilahjakin ostettu sille aikoja sitten. Nyt tulevana torstaina sillä on synttärit. Tämä viikko tulee kyllä olemaan todella täydellinen. Sain loistavan ajatuksen, että voitaisiin lähteä risteilylle. Päiväristeily tallinnann. No, varasinpas sitten äsken sellasen matkan. Ensi lauantaina. Silja Superstarsilla, Heh, ollaan katsottu aika paljon sitä Laiva sarjaa, ja ollu aika pettymys, kun se on nyt loppunut, en tiedä tuleeko sitä enään koskaan, jäikö se yhden kauden ihmeeksi. Alunperin selailin just risteilymatkoja siihen Norlandia laivaan, mutta ne olikin jo tänään menny kaikki paikat. No, taitaa olla aika suosittu laiva. Kun muistan, että noihin muihin laivoihin voi ainakin tehdä extemporematkoja, et tulee vaan aamulla satamaan ja lähtee lomalle, sellaisen matkan olen itse tehnyt. :D

Tässä vähän kuvia viikonlopusta.














Sunnuntaina vaan lepäiltiin ja odoteltiin, että päästäisi takaisin Helsinkiin. Hih, oli hassua, näin ekaa kertaa veljeni uuden tyttöystävän, tai no en nyt tiedä, onko ne yhdessä... mutta tiivisti ne taitaa liikkua yhdessä. Joten kai ne sitten on. Tyttö on venäläistaustainen, puhui sillee hassulla tavalla suomea. Ihan mukavalta se vaikutti, vaikkei nyt ensi kerralla paljon juteltu, mutta silleen ihan mukava se on.

Töissä on ollut ihan jees, vaikka oon joutunu nyt uusiin vuoroihin, mutta viikon päästä palaan taas vähäksi aikaa varastoon. Onhan se yhtäkkiä aika vaikeata siirtyä tekee ihan muuta mihin on tottunut. Toivottavasti en vielä tällä viikolla joudu pärjäämään yksin siinä vuorossa. Ainakin työvuorolistoihin on laitettu myös joku muukin tyyppi, niinku vähän auttamaan mua. Kun en vielä kaikkia juttuja tiedä niistä. Toivottavasti se nyt vaan säilyy sellaisena. Välillä ei kuulemma yhtään tiedä, et mihin vuoroon sitä joutuu yhtäkkiä. Itsekin muutaman kerran oon joutunu tiskissä olee kokopäivän. Kun jotkut poissaolot  siellä vaikuttavat, että pitää saada sijainen johonkin vuoroon.

Nyt on sitten vielä huominen päivä ja sen jälkeen onkin jo torstai. Ihanan raksun synttäripäivä. Eilen sitten varasinkin sen risteilyn. Ihmettelin, että miksi jotku hinnat vaihtui kesken tilauksen, mutta näköjään se osasi etsiä halvemman vaihtoehdon, toivotaan et se nyt onnistui, ja päästään myös poiskin sieltä. hehheh. 70€ tuli maksamaan,..Kahdelta. Kyllä se hinta on varmaan oikea. 35€ yhdeltä siis.

Nyt katsomaan leffaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti