tiistai 13. marraskuuta 2012

Joulufiilistä raksun kanssa + Hanoi Rocks




Viikonloppu tuli sitten oleskeltua Salossa.  Perinteinen meidän viikonloppu. Paljon leffan katselua, sekä kokkailua. Viime viikko töissä meni ihan ok. Vaikka vähän oli paska fiilis, kun tein vähän muidenkin hommia, mutta kun yksi tyyppi ei opettanut kunnolla uutta työntekijää, niin hommat jäi siltä aika kesken, ja tää uusi tyyppi on reilut 40-50. v Niin sillä taitaa olla sellanen ongelma, ettei ota vastaan... ainakaa multa mitään neuvoja, vaikka oonkin ollut noissa hommissa vuoden. Vaikkei se nyt paljon ole, niin kyllä mä hommat oon hoidellu ihan hyvin. Viime viikollakin yritin muutaman otteeseen sanoa parista jutusta, mutta ei se mennyt perille. Joten ajattelin, että joo.. ihan sama. Enpäs taida sanoakkaan mitään tähän. Tää viikko toivottavasti menis nopeesti, ainaki ma ja ti. menneet.

Viikonloppuna katsottiin joulutarina, sekä rare export. Joulutunnelmissa siis jo ollaan. Itse olen jo muutaman lahjankin ehtinyt ostaa. Sekä raksulle jo synttärilahjaakin, kun hän täyttää 23.v marraskuun 22.pvä.  Sen jälkeen onkin sitten enää n. kuukausi jouluun. Tuossa viime viikolla töissä olikin jotain keskustelua joulun vuoroista. Jess! Taitaa olla sittenkin vapaa joulu. Kun olin viime vuonna tapaninpäivänä töissä, niin tänä vuonna se luetaan sitten mulle hyväksi, että vuorot siis kiertää joka vuosi jouluna. Vähän se kyllä ärsyttää, kun tulevaisuudessa joudun ehkä joku viikonloppu välillä töihin, no mutta se on sen ajan murhe sitten, en aio ottaa siitä stressiä. En usko, että olen tämän vuoden puolella yhtään viikonloppua. Tai muuten pitäs olla nopee opettaa mua niihin hommiin. Salaattivuoroihin viikonloppuna tuskin tulen tänä vuonna olee, ja kokiksi en ihan satavarmasti joudu.

Tehtiin myös sitten kävelylenkki Perniössä, vaikka siellä sitten hiukan tihkutteli, mutta ei se menoa haitannut. Ruoaksi tehtiin taas enschiladaa. Niihin tällä kertaa tuli kanaa, fetaa ja jotain nyt uutta juttua eli Quornia. Jotain sieniproteiinivalmistetta se on. Tänään duunissakin huomasin,  sellaisen pakkauksen. Tehtiin myös pipareita, mutta ne ei nyt ihan täydellisesti onnistuneet.

Nyt raksun työkuviot on vähän solmuiset. Viime viikolla oli tiskaamassa Nesteellä, mutta nyt ei vielä tietoa seuraavista päivistä. Ma ja Ti päivät se oli tuolla nesteellä. Huomenna saa tietää enemmän.

Ensi viikonloppuna olisi sitten vuorossa taas Kouvolaan meno. Ajateltiin taas hieman leipoa. Pipareita ja pasteijoita.

Tuossa yksi päivä vähän muokkailin tätä blogia, no en tiedä nyt oliko suuntaus parempi, mutta kuitenkin. Niin ja nyt tähän blogiin voi ilmottautua lukijaksi. Bloggerihan uudistui joku aika sitten, ja enpä muistanut, että nykyään joutuu erikseen jostain asetuksista laittaa, että hyväksyy lukijat. Ennen ei niin tarvinnut tehdä, joten mulla oli se kohta kokonaan pois päältä. No saa nyt nähdä, haluaako kukaan julkisesti tulla mun "lukijat" joukkoon.

Ajateltiin muuten raksun kanssa tehdä muutama joululevy kokoelma. Varmaan löytyy kaikenlaista biisiä. On tullut nyt kuunneltua tuota Raskasta joulua levyäkin.

Tääkin on hyvä biisi!
Hanoi Rocksin alkuperäinen, mutta löysin äsken tälläisen cover-vedon. Sohodollsin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti