lauantai 12. tammikuuta 2013

Tylsä viikko takana, mutta ihanaa viikonloppua eletään.

Olipa kyllä todella uuvuttava viikko, mutta siitä kuitenkin selvittiin. Koko viikko töissä olin tiskissä, meillä töissä hieman remonttityöt menossa, niin se vaikuttaa myös tiskaamiseenkin. No se on pitkä juttu. En sitä nyt tässä jaksa alkaa höpöttelemään, mutta joo taitaa se remontti aika kauan kestää. Toivottavasti jatkossa mun työvuorot eivät kokonaan ole tiskaamista, ihan jees se kyllä välillä on ollut, mutta haluaisinkin ainakin takaisin sinne varastoon. Viikon päästä taitaa olla niitä vuoroja. Hope, mua ei siirretä taas tiskaamaan. No päivä kerrallaan sitä yritetään jaksaa.  Ensi viikolla vuorot on sellaiset, että maanantaina menen seitsemäksi. Loput onkin sitten yhdeksän päiviä. Puoli viideltä pääsen pois,

Tiistaina on ainakin piristyksenä mun synttäripäivät. En tiedä mitä silloin tekisi. En pahemmin ole suunnitellut vielä, mutta ehkäpä voisi hassussa baarissa vierailla. Tuskin se baarimikko nyt ihan mun synttäreitäni muistaa, vaik kerran se kysyi että milloin synttärisi on. Ensi viikolla tekisi mieli mennä jollekkin keikallekin. Ei haittaa vaikka olisi arkipäivänäkin, kun ei ole ihan niin aikaista aamua. Varmaan tulee sitten herättyä joka päivä n. kasilta. Katsoin äsken jotain minne voisi mennä, mutta aika köyhältä näyttää, ehkä keskiviikkona tai torstaina olisi jotain. AWWW, mutta ihanaa, tuo maailman paras tyttö on muistanut mua lahjalla. Vielä en sitä ole avannut, mutta ehkä tänään myöhemmin, kun juhlistetaan sitä synttäriä jo viikonloppuna. Tehdään sellainen piirakkakakku.
Katsotaan leffoja paljon ja hassutellaan. Löysin tuossa pari päivää sitten netflixistä uusia sarjoja, viimeinkin sinne oli tullut jotain. Olin tosi ihmeissäni kun löysin sieltä Charmed sarjan, eli siskoni on noidan. Katsoin sitä sarjaa tosi paljon joskus. Muistan että mun lempparini tuosta sarjasta oli ehdottomasti Prue. Kivaa.. taas on siis löydetty uusi sarja katottavaksi netflixistä. Saatiin jo tuon Drop Dead Divan kaksi kautta katsottua,.. enempää ei siellä ollut tarjolla.

Torstaina käytiin uffillakin ja ostin muutaman paidankin. Eilen tuli ostettua tennarit. Niissä lukee Metallica. :DD En nyt ihan hirveä Metallica fani ole, mutta onhan nuo kengät ihan mukavat. Hassunnäköiset kylläkin.



Äskettäin tuossa päivällä oltiin hengailemassa kampissa ja semmoista. Pitkästä aikaa tuli käytyä myös mäkkärissä. Siitä on varmaan pari vuotta kuin viimeksi tilasin sieltä jotain. Tänään tuli testattua kasvisateria. Olihan se ihan hyvä.


Tuli tehtyä yksi päivä täytettyjä tomaatteja. Koskaan ennen en ole itse tehnyt niitä, mutta syönyt kummiskin. Oli se ihan mukavaa niitä kaivertaa sisus pois. Tällaisia niistä sitten tuli.



Tuossa yhdeksäs päivä meillä oli raksun kanssa 1.v ja 3kk:tta täyteen yhdessä.





2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ne on City Centerin yläkerroksesta, sellainen kauppa kuin Warehouse Brand Outlet. :)
      Tosin, viimeksi kun kävin siellä, niin ei näkynyt tuollaisia samanlaisia enää. Mutta varmasti hienoja muita tennareita. :)

      Poista