perjantai 6. marraskuuta 2015

FREEDOM




Oi, että. 7 päivää lusittu duunissa putkeen, ja nyt alkoi sitten loma. Pakko oli laittaa tuo Lapkon olutmainos, heh vaikkei tuo nyt kovin kummoista ole. En tiedä, ei vissiin alkosta saa tuota bisseä, mutta Lapkon keikalla oon maistanut. Ehkä sitä tulee oluita vähän maisteltua, tässä muutamien viikkojen aikana. Enpä nyt kummempia aatellut tehdä. Ekaksi mietin, et jos ois käyny Virossa, mut ehkä mä en sit yksin jaksa lähtee.

Tää päivä oli kyllä yllättävän raskas. Jo aamulla oli sellainen olo, et voi kun sais vaan nukkua. Tällä viikolla muut päivät meni kyllä tosi helposti, eikä aamuheräämiset haitanneet. Yleensä oon pirteä aamuisin, ehkä se vaan oli tänään se, pitkän työputken uuvuttama fiilis. Aamulla oli myös hiukan  flunssaolo, mut päätin kestää vielä tämän päivän. Koko päivä oli kyllä ihan täyttä kiirettä, kunnolla ehtiny ees hengähtää. Tuntu, että päivä ei lopu ikinä, mut sitten kun katsoin kelloa, niin se olikin melkein jo työpäivän loppu. Lähdettiin sit lopuks vielä pitää taukoa ja höpöttelee jotai hassuu.Siinä vaiheessa oli jo aika väsy fiilis.

Duunin jälkeen kävin keskustassa vielä, kun aattelin maanantaina lähtee uimaan niin kävin ostamassa uikkarit. Intersportissa sitten tuli käytyä, ja matkaan lähti jotkut adidaksen uikkarit. Tarjouksessa 16.90€. Poikkesin siitä sitten myös Alkossa, pitihän se loma pikkuisen avata viinillä. Muutama lasi illalla raksun kanssa. Raksu olikin tehnyt soijapyöryköitä, niitä tässä sitten maisteltu viinin kanssa. Viini oli Australialaista, Shiraz rypäleistä.tehtyä. Hidden Rock oli merkki. Pullon kyljessä tietty kenguru.  Tänä yönä kyllä uni varmasti maistuu hyvin. Tuntuu jo, että nyt nukahtaisi, mutta en mä nyt vielä nukkumaan mene.  Saa nähdä, mitä sitten huomiseksi keksinkään, varmaan ensin aamulla kyllä keskustaan voisi lähteä, ehkä jotain pientä shoppailua, kirjastossa käyntiä yms.Nyt vielä musaa fiilistellään ja höpöillään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti