maanantai 27. toukokuuta 2013

Love, free days & having fun.





Viikonloppu oli aika tylsä, taas töissä, olisin kyllä halunnut juuri tämän viikonlopun olla vapaana. Mutta ei se mitään. Olisin toivonut tämän viikonlopun vapaaksi, mutta työvuorolistat oli jo tehty, kun huomasin, että maailma kylässä on tänä viikonloppuna. Tuli siellä sunnuntaina sitten piipahdettua. Oli hassua, kun vähän aikaa oltiin kierrelty niin mun yksi duunikaveri huomas mut ja tuli moikkaa. Hänhän oli siellä ollut tekemässä safkaa koko viikonlopun. Jostain Gambiasta tämä tyyppi oli kotoisin. Ei viitsinyt käydä ostamassa ruokaa oikein mistään sieltä, no tuli kyllä lohkoperunat syötyä, kun katsoin ettei se voi kovin iso annos olla. Puoliksi syötiin raksun kanssa. Harmi, ettei ollut niin mikään kovin suuri nälkä, ne annosten koot melkein kaikissa kojuissa näytti tosi isolta. Yhdessä vegepaikassa oli hampurilainen, joka kyllä olisi kiinnostanut, mutta, mietin että sitä on vähän vaikea siinä seisoskellessa syödä. Hiukan siinä sateli samalla, muttei se haitannut menoa. Mitään bändejä en kyllä ehtinyt kunnolla näkemään. olisin halunnut nähdä PMMP ja Ismo Alangon, sekä yhden norjalaisbändin, mitä oon joskus kuunnellut.


No, on sitä monenlaisia Maailma kylässä festarimuistoja jo kertynytkin. Yhden uuden tuttavuudenkin olen sieltä löytänyt, pari vuotta sitten. Yksi hassu tapaus, jota vieläkin välillä näen. Oli yhden mun kaverin kanssa liikkeellä, sit se alkoi höpöilee mullekin, kun tällä mun kaverilla oli keikka edessä, ja me jäätiin sitten kuuntelemaan. Vuonna 2010 on ehkä parhaat muistot tuosta festarista. Silloin siellä esiintyi Mad Juana. Sam Yaffan bändi, jossa on naislaulaja nimeltään Karmen Guy. Loistava meininki Kaisaniemen puistossa. Oltiin Heikin kanssa liikkeellä, jatkoille mentiin sitten Looseen jossa Mad Juana heitti toisen keikan. Hassua oli, kun siellä ei ollu ihan hirveästi porukkaa, niin hengailtiin siellä sitten hiukan näiden pöydässäkin keikan jälkeen.




Ensi vuonna aion kyllä olla vapaalla tämän viikonlopun. Todellakin. En ole kahteen vuoteen kunnolla ollut tuolla maailma kylässä festareilla, joten seuraava vuosi onkin pakko sitten päästä

Tämä maanantai päivä on ollut kyllä pitkään aikaan paras maanantai. Ollaan raksun kanssa pyöritty kaupungilla. Käytiin UFF:lla. Ostin farkut, ja sitten cittarista kengät. Käytiin myös kahvilassa, otettiin latet ja wrapit. Lopulta espan lavalle, siellä oli joku esiintyjä, mutta ei me oltu sielä kuin jotain 15min. Ei niin inspannu. Tuli kuvailtua ja hassuteltua kaupungilla. Huominenkin olisi sitten vapaa. Ei vielä kauhean suunnitelmia mitään, raksulla olisi työpäivä. Hän herää jo neljältä, vähän tylsää, saa nähdä saanko sen jälkeen enää unta, joten varmaan jo herään aikaisin, parempi sekin, kun yksin jään nukkumaan puolilta päivin, varmaan menen kaupungille jotain hassuilemaan. Harmi kun ensi viikonloppuna ei järjestetä mitään ilmaistapahtumaa, ennen oli Louhela Jam, mutta sekin on vissiin siirretty syksyyn. Juuri mun tuuria.

Enää yksi kuukausi, niin sitten mulla olisi edessä se ihana 4 viikkoa kesälomaa. Onhan tässä tullut mieleen kaikenlaisia ohjelmia. Keikkoja sun muita, en nyt tiedä, raksu on tietty töissä. Haluisin kyllä käydä keikoilla, mutta ei olis niin kiva lähteä yksin käydä keikoilla.

Kotiin tultuamme mentiin vähäksi aikaa parvekkeelle hengaamaan. Coronaa ja limeä. Oi <3




Mangosorbettia.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti