tiistai 28. toukokuuta 2013

Höpöilyä TV-ohjelmista

Nyt on julkistettu toisen kauden Vain elämää sarjan tähdet. Ei ihan mun makuun ollut, paitsi ainoat valopilkut oli tietty Jukka Poika ja on se Ilkka Alanko myöskin ihan ok. Mutta voi elämä.... Anna Abreu, Maarit Hurmerinta, ja sit Laura Närhi. Näistä nyt siedettävin on Laura, sillä nyt on hyviä biisejä mun mielestä, mutta noi kaksi ei kyllä hetkauta mua mitenkään. Oli siellä sitten Juha Tapiota, ja Pauli Hanhiniemeä. Ne kaksi taas eivät nyt niin ole olleetkaan isosti esillä, joten hyvä tuonne oli tuollaisiakin artisteja ottaa. Olisin kyllä toivonut Apulannan Tonia, niin kuin aika moni muukin oli iltalehden kyselyissä toivonut. No, katsotaan jos kolmannessa kaudessa, jos sellaista edes tulee. Luulen kyllä, että tää formaatti pysyy jonkun aikaa.

Iholla sarjastakin se kolmas kausi sitten tulee. Joskus blogissa sanoinkin, että olis hyvä jos siinä olisi miehiäkin, mutta en mä nyt siltikään olisi uskonut, että kokonaan sellainen "mies" iholla tulee. Puolet ja puolet olis ollu kyllä hyvä. No saa nähdä minkälaista settiä tulee. Yhden sinne iholla ohjelmaan hakeneen ainakin tiedän, kun youtubessa on sellainen hassu tyyppi joka postailee sinne kaikkia videoita, hänen videot ovat jo nyt aika suosittuja. Olisko ollu n. 7000 tilaajaa.

Tässä siitä just video, kun se kertoo että hakemassa iholla ohjelmaan.




Kesällä tulee paljon uusintoja, kuten aina. Tämä toinen iholla kausikin taitaa tulla, sitten uusi päivä jaksot on jo käynnissä. Uusintakierros siis. Niitä on raksun kanssa tullut kateltua, muistan ku tääkin ohjelma alkoi, niin ihan heti en ehtinyt mukaan, vaikka olihan ylellä tuota ohjelmaa mainostettukin jonkun verran. Salkkareistakin taas alkaa uusinnat, siihen mistä viime loppukesästä jäätiin. Mukavaa katseltavaa siis kesälläkin tiedossa. Taidan lopettaa tähän ja lähteä aurinkoiseen ulkoilmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti