tiistai 26. marraskuuta 2013

Days of work.

Ihan mukava tämä viikko. Nyt olisi edessä kolme vapaapäivää. Jippii. Aion kyllä ottaa rennosti ja valvoa sekä nukkua pitkään. Huomenna lähden shoppailee vähän jouluostoksia, yksin. Hih, ettei raksu sitten tiedä mitä se saa lahjaksi. Oon vähän miettinyt muutamia lahjaostoksia, mutta enpäs tässä kuitenkaan kerro vielä niitä. Mutta senpä näkee sitten mitä mä ostan. Onhan me taas ostettu sama lahja, heh ei olisi paljastunut, jos kulta ei olis sitä sanonut viime viikolla, kun se halus jo yhden lahjan antaa etukäteen. Sepäs olikin sitten Itse ilkimys DVD. Heh, kummatkin oli sit ostanut sellaset. Montakohan vuotta tätäkin perinnettä jatkuu, että ostetaan samanlaiset lahjat.

Tänään oli kyllä aika tylsä päivä töissä. Jouduin vielä iltavuoroon, eihän se sinänsä haittaa, kun ei se kovin myöhään ole, viideltä kummiskin pääsen. Mutta tuntuu aina, että onpa tää pitkästyttävää olla tässä vuorossa. Päivä menee niin hitaasti. Odotin niin kovasti jo, sitä että työpäivä loppuisi. Ja viimein se loppui. Raksulla oli tänään tiukka päivä. Hän oli Hakaniemessä ottamassa tatuointia. Jotain 5h hänen tatuointiaikansa kesti. Kun nähtiin sitten kallion kirjaston edessä, niin aika väsyneeltä se kulta näytti. Käytiin sitten heti syömässä pizzaa hassussa baarissa. Sieltä sitten kotiin keskustan kautta. Matkaan tarttui myös vähän suklaata ja limsaa.
Tänään katsellaan vielä kaikenlaisia sarjoja. Kotikadun neljäs tuotantokausi meillä on vielä katsomatta.

Huuto.netistä on tullut taas muutamia tarjouksia mun kohteisiin lisää. Nyt menossa kolme kohdetta myyntiin.
Se Adidas-huppari, Putous DVD sekä Mauri Kunnaksen Suuri urheilukirja. Yhteensä niistä tulis tällä hetkellä 21,50. € + postikulut. Hupparissa ainakin tulis postikuluina 5,30 € kirjassa ja DVD:ssä ehkä yhteensä 4€.


Pitää tässä hieman yrittää saada rahaa kaikkialta mistä sitä pystyy saamaan. Onneksi veronpalautukset tulossa neljäs päivä ens kuussa. Tatuointiinhan mä nyt tarviin ainaki rahaa. Tai no.. oon mä jo säästänyt, ja yli puolet siitä summasta, mitä veikkaisin, että tulee maksaa, ni on jo säästetty.

Viikonloppuna oltiin sitten messuilla käymässä ja sunnuntaina oli ohjelmassa tavastian kirppari, sekä joulukadun avajaiset. Oli kyllä niin hieno jouluparaati taas, ja ihmisiä liikkeellä paljon. Nähtiin myös kaukaa Antti Railio, kun hän lauloi tuomiokirkon portailla, ja joku tonttukuoro siellä oli.
Messuilta tuli ostettua kaikenlaista kivaa. Lemmikki, metsä ja kädentaitomessut siellä nyt ainakin oli, oiskohan jotai muutakin, mutta joo. Italialaista oliivi-fetaleipää ostin, teetä tuli paljon ostettua myös. Sitten yksi parhaimmista ostoksista: väriävaihtava kynttilä. Sitä tässä ollaan muutamana päivänä polteltu... heh, nyt muuten ainakin poltettavaa riittää, kun sain töistä sellasen säkillisen pikku tuikkuja. :)

Raksulla oli perjantaina synttärit, ja niitä juhlittiin sitten silloin. Tehtiin pieni kakku ja pidettiin hauska ilta. Ei kyllä sen kummoisempaa, mutta oli silti ihana ilta. Oli myös ihana viikonloppu.

Tähän loppuun laitan kuvia taas.

Tämmöinen se raksun tatuointi. Tuossa punainen kohta tatuoinnin yläpuolella on sellainen varjostus. Eikä niihin oo piirreetty ääriviivoja. Jännä nähdä mikä on lopputulos, kun nuo haavat paranee. Heh, ja jooo. on mulla kyllä pieni tatuointikuume, kun oon jo toista tatuointia ottamassa ja varannut.




Messuostoksia.






Joulukadun avajaiset.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti