sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Suomenlinnaa ja aurinkoista hengailua.

Noustiin ylös tuossa kahdentoista aikaa... syötiin aamupalat ja nyt tässä datailtu. Kohta lähdössä pienelle reissulle, Suomenlinnaan. Istuskellaan siellä varmaan ja kuvaillaan vähäsen.

Noniin... nyt on päivä jo melkein takana. Tuli käytyä siellä suomenlinnassa kuten jo sanoin. Joskus kahdelta lähdettiin. Kymppiratikalla keskustaan, käveltiin sitten vielä espalla. Tsekkasin eka, että onko espan lavalla lähiaikoina mitään mielenkiintoista meininkiä, mutta eipä näyttänyt olevan. Tai ainakaan sellaista mitä mä entuudestaan tietäisin. Voihan joku artisti osoittautua ihan mielenkiintoiseksi, jos vaan paikalle jaksaisi silloin vaivautua. Pitää kai vielä joku päivä vaikka netistä kattoa tuota ohjelmalistaa, ja yrittää löytää jostain bändeistä tietoa netissä.

Tässä joku aika sitten rupesin taas pelaa aapeli.com:ssa kaikenlaista. Muistan ku viimeks jossain ylä-aste, tai lukio- aikoina tuli viimeksi siellä pelailtua. Nyt oon tunnuksetkin tehnyt sinne. Jos ei oo muutakaan tekemistä päivässä ni tulee varmaa pelattua, töiden jälkeenki. Tai myöhään illalla, silloin kun raksu ei oo mua piristämässä. Toivoisin niin todella paljon, et se löytäis jotain töitä itselleen täältä, ja se tulis mun luo. <3
Sen kanssa on niin ihanaa viettää aikaa, ja nää lomaviikot mitä nytkin on ollu, ni todella hyvin on menny meillä. Vaikkei vielä koskaan olla oltu niin pitkää aikaa yhdessä kuin ehkä joku pidennetty vkl. Tyyliin 4-5.päivää.  Mutta todella ihanaa meillä on ollut. Vaikka se itse varmaan miettii, että se on tullu muka pilaamaan mun loman. Pöh, ei se todellakaan pilaa. Ja en haluaisi edes viettää lomaa ilman häntä. Hah, teinpä eilen hassun yllätyksen, menin vessaan kännykän kanssa, ja siinä istuskellessa kirjoitin kullalle sellaista ihanaa tekstiviestiä, jonka sitten lähettäisin vasta sitten kun ollaan menossa nukkumaan, ja hampaat olen pessyt, ja kun tulisin vessasta, niin sen kännykkä piippaisi.

No, mutta mennäänpä päivän tapahtumiin takaisin. Kun saavuttiin senaatintorille, niin kierreltiin siinä vähä ensiksi mitä siellä kojuissa oli, mutta ei mitään ostettu. Huomasin, että siellä saattaisi olla jo se laiva millä sitten mentäisiin Suomenlinnaan. No sinne sitten mentiin, ja melkein heti laiva sitten lähti, kun oltiin päässy istumaan. Katsoin eka, että onko siellä ylhäällä, laivan kannella istumapaikkoja, mutta eipä näyttänyt olevan, enkä viitsinyt lähteä etsimään. Siellä kannella nyt aina on tungosta. Alhaalla sisällä oli aika paljon tilaa, joten mentiin sinne. Eipä siinä kauaa ehdi höpötellä, kun suomenlinnassa jo ollaan, yllättävän nopeasti se matka taittuu. Perillä käveltiin raksun kanssa vähän siellä sun täällä, kuvailtiinkin hieman. Mulla nyt vaan oli tää kännykkäkamera, joten en ihan kovin tarkkoja kuvia sillä saanut, mutta jonkunlaisia sentään. Mun yksi kaveri  oli myös päättänyt lähteä suomenlinnaan tänään, joten senkin näin sitten. Jonkun aikaa sen kanssa istuttiin siwan lähellä joka siinä on.

Tälläisiä kuvia sieltä tällä kertaa.










                                                                SIWA.



Jossain vaiheessa sitten ei enää jaksettu hengailla tuossa nurmikolla ja lähdettiin pois. Keskustassa sitten käytiin vielä kaupassa. Ostettiin tofua, meinattiin tehdä tofupihvejä. Mukava oli taas raksun kanssa kokkailla. Tuli kyllä ihan hyvää. Samalla katsottiin yksi leffa. "Saanko luvan" nimisen leffan.
Tää eka lomaviikko oli sitten siinä. Toinen vielä jäljellä. Kyllä se aika nopeasti menee. Voi että, tuntuu kyllä ihan siltä, että ei yksi extra viikko, kyllä yhtään hassumpi olis. Mutta harmi vaan, pakko sinne töihin on viikon päästä mentävä. Viikon päästä tähän aikaa on varmasti tosi tylsä olo, mutta pitääpä nauttia vielä tulevasta viikosta.

Enpä oikein tiedä vielä, mikä mua sitten odottaa töissä kun lomalta palailen, että minkälaisia hommia sitten alan puuhailla sielä. Kun joskus oli juttua, että varastoon vähennettäis porukkaa heinäkuuksi, mutta katsotaan nyt, jotenkin epäilen tota.. kun meille otettiin niin paljon kesätyöntekijöitäkin. Ja muutama on jo ollut varastossa tutustumassa. No sen näkee sitten. Onneksi vasta kahdeksaksi pitää sinne mennä.

Huomisesta ei oo vielä mitään tietoa, tai siis tämän päivän ohjelmasta.. nythän on jo n. 1 yöllä. Mutta peikko lopettaa täältä tällä erää,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti