keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

tylsistelyä ja hassuttelua

Nopeasti on tämä viikko lähtenyt käyntiin, johtuu varmaan siitä, että kulta oli vielä maanantaina mun kanssa hassuttelemassa. Oli niin ihanaa hassuilla yhdessä kaikkea. Ennen raksun lähtöä takaisin, niin katsottiin monta salkkarijaksoa.

Oli kyllä vähän huonoa tuuria raksulla eilen, juna tuli myöhässä Salossa, niin se ei päässyt bussilla sit jatkamaan. Joten piti omalla kustannuksella taksin ottaa. Varmasti kyllä saa jotain korvauksia VR:ltä..
Tiistai meni ihan myöskin nopeasti ohi. Töissä yksi tyyppi oli lomalla 5viikkoa ja oli matkoilla koko sen ajan, tällä viikolla sen olis kuulunu tulla jo maanantaina töihin, ni niin ainakin jotkut luulivat. Mutta keskiviikkona se sitten tuli, eli tänään. Kaikki luulivat että se oli jossain jumissa lentokentällä. Sitten tää kesätyöntekijä, jonka kanssa oon eniten höpöillyt, ni lopettaa nyt tän viikon jälkeen sitten. Ihan hyvä tyyppi ollut, heh se aina kahvitauoilla menee nukkumaan. :D

Eilen yksi kaverini tuli mun luona käymään ja katseltiin leffoja.. Oli kyllä aika tylsää, mutta eipä siinä. Ihan jees aika kului, odotan vaan että tulee viikonloppu, ja viikko vaihtuu taas. Silloin se mun kulta muuttaa mun luo asumaan. Tulee niin tosi ihanaa.
Eilen kokeilin, millainen pizza tulee, kun laittaa tortillan päälle täytteet, ja pistää uuniin, aika hassunlainen siitä tuli.

Tänään oon kyllä vaan laiskotellut, ei oo oikein jaksanu mitään puuhailla.Wiitä vähän tuli pelattua, mutta ei sekään innostanut kuin n. tunnin verran. Sen jälkeen otin pienet unet, ja sitten taas jotain höpöilemään. Huomenna ehkä voisin duunien jälkeen mennä keskustaan, jotain shoppailee, ja pitää sitä kalliossakin käydä, palauttamassa se yksi dvd kirjastoon.

Viimeaikoina tullut kuunneltua kaikkea hassua musaa.
Esim. Sellasen bändin ku Pendulumin jäsenten jotai uutta viritystä. Sellanen ku Knife Party. Ja etenkin sen biisi Bonfire on kova. :DD Yle X:ltä kuulin eka kertaa. Heh, kuuluu bon bon bonfireeeeee :D ja sit siihen kaikkee räpellystä.

Myös Jukka Poikaa näin kesäisin, sit tommoista reggaeta muutenkin, lempparina ollu pitkään Burning Spear, vanha ukko jo.
Mukavan videon siltä löysinkin youtubesta.

Walk.

Tuon tahdissa iltapesulle. <3 :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti