lauantai 28. heinäkuuta 2012

Aurinkoa.

Loppuviikko meni ihan jees töissä. Perjantaina ei nyt sen kummempaa kiirettä ollut, vaikka vähän mietin, että miten tässä selvitään ajoissa. Sain silti aika hyvin tehtyä työni, ja ei tarvinnut jäädä ylitöihin. Töistä suoraan kotiin ja tiskasin muutamat astiat siinä. Katoin et kämppistä ei näkyny missään, sitten illalla kuulinkin et se oli lähteny Kouvolaan, broidin luona käymään.

Neljäksi sitten Pasilan asemalle raksua vastaan. Awww, oli niin ihana taas nähdä sitä. Ja tällä kertaa nähdään joka päivä. Kun hän nyt muuttaa mun luokse asumaan, tiistaina alkaa työt sillä. Maanantaina se käy vielä hakemassa jotain tavaroita, mutta ihanaa, kun sunnuntaipäivänä sen ei tarvi lähteä mihinkään kun täältä. Täällä on kyllä aika tylsää, mutta kyllä kai tän kestää. Eilen vietettiin iltaa tädin ja sen miehen kanssa. Ne on kyllä hyviä tyyppejä, ja niiden kanssa viihtyy sukulaisista parhaiten. Mutta sitten jossain vaiheessa tulee yksi serkku, ja sen äiti. Serkku on ihan ok, mutta ei sitä aina jaksa.  Sitten sen äiti on kyllä hirveä valittaja. Sitä en   nyt ei jaksa kuunnella. Joten loppuilta oli aika tylsää. No kyllä me siitä lähdettiinkin pois, tikkaa heittämään, no sitten kun takas tullaa, ni nää on aloittamassa laulaa jotain karaokee. Voi elämä. Siinä sitten jolä jouduttiin niitä kuuntelee. No, kaks oli kyllä lähteny aikasemmin pois. Onneksi ne ei karaokea kyllä hirveän kauan laulaneet.

Yöllä sit vielä tuli höpöiltyä kaikesta, aika pitkäänki. Muutosta, ja sellaisesta. Oi että. on niin hyvä fiilis, kun rakas muuttaa mun luo. Hih, yllätän sen aina ku se tulee töistä, nimittäin sen työt loppuu aina joskus kuudelta. Mä olen ehtinyt silloin olla jo muutaman tunnin kotona. Jotain piristystä munkin elämään vihdoinki, ettei aina rupee tylsistymään työpäivän jälkeen. Vaan sitä odottaa aina iltaa. Ja kovasti.

Eilen oli kanssa vähän ärsyttävää kuunnella niiden juttuja, välillä ne jutut käsitteli muakin. Äh, ja helvetti ku äitikin rupee tyrkyttää jotain ihme ruokaa.  No eilisestä kyllä selvittiin.

Tänään on ollut hieman tylsä päivä kanssa. Vaikka aurinko paistanutkin kokoajan. Olisi pitänyt ottaa tänne enemmän kaikenlaista tekemistä. Käytiin me veneilemässä, mutta musta se nyt on aika tylsää puuhaa, ehkä joskus lapsena se oli kiinnostavaa, mutta nyt oli lähinnä aika tylsää. Liian pitkäveteinen venematka.

No, mutta silti ihan kivaa ollut. Raksun kanssa on aina. Muuten olisin jo tylsistynyt kuoliaaksi. Toivottavasti se raksu nyt mua kestää, sillä mä kestän sitä ainakin, eikä mulla oo mitään ahdistusfiilistä sen suhteen.

Huomenna sitten taas sunnuntai. Saapa nähdä monelta tullaan lähtee, ja mitä kautta. Mutta ei sillä niin väliä. Olisi myös kiva olla hyvissä ajoin takaisin Helsingissä, että ehdittäisiin siinä illalla vielä kaikenlaista höpöilemään. Onneksi ensi viikolla on taas se kasin vuorot. Oi, että. on tulossa niin ihana viikko. Ensimmäinen viikko yhdessä asumista. Hassua, yksi raksun kirjekaveri oli kysynyt siltä, että jaa, kokeilettekos te nyt miltä yhteisasuminen tuntuu? Hah, justjoo. Me mitään kokeilla, tiedän että tuon ihmisen kanssa menee aina todella hyvin, ja rakastan sitä niin mahdottomasti. En tahdo ikinä erota hänestä.  Se on vaan niin paras tyttö,. <3 mitä mulla koskaan on ollut.


Nyt taidan tähän lopettaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti