maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kaipautta ja haikeilua.

En ehtinyt viikonloppuna tänne postailemaan. Oli niin ihana viikonloppu raksun kanssa, joka kruunasi koko loman. Nyt se loma sitten on ohi, ja on kyllä aika haikea fiilis. Eilen vielä enemmän. Huonosti nukutun yön jälkeen tuli sitten se aamu, ja oli aika väsy, mutta pakko oli tänään lähteä sinne töihinkin sitten loman jälkeen. Mutta joo, kerronpa ensin jotain viikonlopusta.

Perjantaina lähdettiin sitten mökille, Mäntyharjuun taas. Mun piti tehdä jotku toimistohommalaskut... ni parempi sitten tolla viikolla hoitaa ne, ettei tarvis ensi viikolla.. ku haluaisin taas Perniöön. Raksun luo. No.. mentiin Lahteen asti junalla, kyyti oli meille luvattu sieltä. Olipa aika hassu matka. Oli niin paljon jengiä junassa, ettei matkalippuja kyselty. Lahdessa oli viikonloppuna vissii ne Summer Upit. Heh, siellä joku hassu mummeli jutteli niistä summer upista, että sen lapset ovat sinne menossa, ja hakee kuulemma niille hirmuisen kasan eväitä ja yms. Mukkulassa niillä joku kämppä, sitä siinä sitten kuunneltiin hymyssä suin, kun höpötteli kaikkea. Lahdesta sitten oli vielä jäljellä automatka Mäntyharjuun.  Matkalla käytiin hakemassa mansikoita, yks hassu kissakin siellä maatilalla tuli moikkailee.

Heti kun mökille päästiin, niin syötiin mansikoita, sitten alettiin tehdä salaattia. Faija oli Mikkelissä käymässä ja se sieltä jossain vaiheessa tuli, syötiin siinä jotain kanaa, niinkuin koko viikonloppu oli aika kanapainotteinen. Aterian jälkeen lähdettiin käymään mun tädin mökillä, se on siinä jonkun muutaman sadan metrin päässä. Siellä oli myös yksi aika äänekäs sukulainen käymässä. Tai en oo varma, et onks se mulle mitään sukua. Tai mitä sukua se sitten mulle olisi jos se on. Hassuiltiin siellä raksun kanssa ja naureskeltiin sille kun se "sukulainen" höpötteli kaikkea...hirmu äänekkäästi.

Vähän siellä viiniä juotiin, ruvettiin raksun kanssa palloilemaan. Pelattiin lentopalloa. Oli niin hauskaa. Enpä oo pitkään aikaa lentopalloa pelannu. Tai sillee et palloiltiin vaan. Tädin mieskin tuli siihen sitten vähäksi aikaa, ja kolmestaan yritettiin pitää palloa ilmassa. Hyvinhän se sujui. Raksukin oli joskus pelaillut lentopalloa.

En muista paljon kello oli, kun lähdettiin sieltä pois, mutta alkoi tulla jo jonkun verran pimeää. Kohta alkaakin illat pimentyä. No, mutta vielä kesää jäljellä. Vielä valvottiin johonkin kolmeen asti. Katsoen salkkareita, ja sitten vähä huuto.nettiä seurattiin. Hah, kummatkin huusi itselleen sieltä nintendo wii konsolin. Mä sain sen 72€:lla. Raksun huuto taisi olla 74€. Samalla myös tein vähän muita hankintoja. Kuvailen ne vaikka kun ne saapuu postista. Kosketusnäyttöpuhelimen hankin. Nokia 500.  on malli. Muistaakseni 5 megapikselin kamerakin siinä. Että ainakin parempi kamera kuin mun nykyisessä. Ei tarvi siis olla mukana kokoajan sitä tavallista kameraa, kun haluisi hyviä kuvia.  Puhelimen hinnaksi tuli myös 72€

Lauantaipäivänä oltiinkin sitten raksun kanssa kahdestaan mökillä, kun muut lähti jonnekkin synttäreille. Tulivat sitten johkus 1:n maissa yöllä.
Ihanat hetket raksun kanssa. Nyt muistelen niitä tässä yksinäni. Toivottavasti hän sitten viihtyi mun seurassa. Mulla oli ainakin todella hauskaa sen kanssa, vaikka ei aina ei ollutkaan keksitty kovin ihmeellisiä tekemisiä. Ja koneella jumittanenkin on aika tylsää. Mutta joo, pelailtiin pelejä... kimbleä taas. Tikkaa heitettiin. yms.

Sunnuntaina herättiin kymmeneltä jo. Paljon aikaa ei ollut enää sunnuntaina mökkeillä, kun meidän piti lähteä takaisinpäin. Ja raksu sitten lähtisi kahdeksan junalla Saloon. Koko päivä oli tosi haikea. Mietin vaan, että voi... näin nopeasti kaksi ja puoli viikkoa meni. Voi kun sen ajan olisi voinut pysäyttää.

Kasin aikaa se kulta lähti sitten junaan. Halit ja pusut. <3 Oli haikeata erota taas viikoksi toisistamme.

Yöllä en saanut unta, laittelin kullalle muutaman viestin, ja vielä kolmen aikaakin olin tavallaan hereillä. Eilen sattui myös aika hassu juttu. Löysin Ruisrock Artisti passin. Hehheh.

Kukakohan lie jättänyt sen. Joku lauantaipäivän artisti. Helsingistä tuo löytyi.

Tämä päivä meni ihan ok. Jouduin salaattii tekee, ja pari viikkoa joutuu olee. Sit taas varastohommat kutsuu. Meni ihan hyvin päivä kuitenkin.

Mutta awwww. IHANAA. Raksun kanssa 9kk:tta tänään taas tuli. täyteen. Onni vaan jatkuu.

Voisin sitten taas laitella kuvasia viikonlopusta.













Mä tästä lopettelen tällä kertaa. Väsypäivä ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti