tiistai 31. heinäkuuta 2012

60.teksti.

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten takaisin Helsinkiin. Yöllä oli ukkosta ollut, mentiin suhteellisen aikaisin jo lepäilee, mutta ei vielä nukahdettu ihan heti, siinä höpöteltiin kaikkea ihanaa. Muistan, että ehkä me sitten saatettiin hiukan jossain vaiheessa nukahtaa, mutta heräsin ainakin, ja sitten katseltiin hienoa ukonilmaa. Salamoita tuli muutama. Tuli myös mieleen, että jäiköhän telkkarin johdot kiinni. No, meillä on kyllä sellanen järjestelmä, että tuskin sen läpi ihan helposti ukkonen pääsis rikkomaan.

Tultiin junalla takaisin Helsinkiin, Mäntyharjulta lähdettiin. Aika säätämiseksi meni lippujen tulostus. Porukoilla oli mökillä tulostin, joka ei kyllä enää  missään hyvässä kunnossa ole, siinä aika monta kertaan saatiin tulostella papereita, kun ekaksi tuli toinen lipuista, mutta sitten se tulostin vasta menikin sekaisin, paperi jumittui aina, ja sit se tulosti itsekseen jotai, ilman paperia, niin mustetta meni sinne koneen rakenteisiin. Sit lopulta saatiin tulostettua osittain, mut se tärkein juttu, eli se vr:n lippuun tulee se ihme symboli, joka pitää näkyä, ni sit tulostui sitten siihen paperille, ja kultakin sai oman lippunsa. Mitäköhän siinä tilanteessa oltais sit tehty, jos ei oltas lippua saatu, oliskohan sen saanut jostain vr:n tukipuhelimesta selvitettyä tämän tilanteen, että lippu todella on ostettu. Niinno, tilitiedoista tietty. Mutta ei siihen hätään sellaiset auta junassa. Eikä niin nopeasti, kun ei voi koneella tulostaa niitä. :D  Onneksi saatiin lopulta ne liput.

Jeps. Käytiin abc:llä ensin syömässä, salsabroilerit otettiin, sitten mummolle. Tämän jälkeen sitten Mäntyharjun juna-asemalle. Tänä viikonloppunahan oli ne Metsäfestivaalit, eipä hirveästi kyllä asemalla näyttänyt olevan sellaista jengiä, muutama kyllä oli, mutta olisin odottanut enemmän. Matka meni hyvin, vaikka tuntuihan se yllättävän pitkältä, kun on aina tottunut lyhyempiin reissuihin. Oli myös aika kuumakin. Illalla vielä hassuiltiin täällä kotona. Katsottiin salkkareita. Ja höpöiltiin tulevasta.

Maanantai tuli kyllä liian aikaisin, kulta jäi vielä nukkumaan vähäksi aikaa. Mutta ei hirveän kauan nukkunut, sillä teki pikavisiitin vielä Perniöön, hakemaan loppuja kamoja. Viideltä se eilen oli taas Pasilan asemalla, ja mä olin vastassa sitä. Aamulla oli haikea taas lähteä kyllä töihin, mutta ei se mitään. Illalla mentiin sitten pelaamaan taas kimbleä,  siihen hassuun baariin, ja heh. Kyllähän se tyyppi taas hassuili sielä kaikenlaista, ihan jokaisesta jutuista en saanut selvää. Mutta ei aina tarviikkaan. No, jonkun ajan päästä lähdettiinkin näkee Kaisaa, hän oli tullut Helsinkiin, lähtisi sitten yhdeltätoista takaisin Turkuun, olihan sitäkin kiva taas pitkästä aikaa nähdä. Lepakkomiehessä käytiin, ja sitten yhdessä toisessa paikassa vielä. Ihan ok:ta oli, vaikka siinä porukassa kyllä oli aika hyvin rasittavia tyyppejä. Sekin vielä että kännissä kuin käet, niin ei mitään hirveän järkevää suusta ulos tule. Ja joillakin jää aina sama levy päälle. Lopulta lähdettiin raksun kanssa vielä kauppaan, tehtiin illalla vielä pyöryköitä. Feta-papu-pyöryköitä. Tänään söin niitä töissä, eipä ollut töissä saatavilla tänään oikein mitää kovin hyvää ruokaa. Tarjolla oli jauhelihakeittoa, toinen vaihtoehto oli savusärkikiusausta. Joo, hyvään saumaan tuli nuo omaat eväät.

Tänään oli muutenkin pikkuisen haastava päivä. Nimittäin hissi sanoi itsensä irti, aamulla ei vain toiminut, joten piti kantaa ylös tavaroita, tosin isoimmat tavarat kuskit veivät kuorma-autolla varastosta sitten. Tää päivä meni kyllä tosi hitaasti. Oli niin ikävä raksuakin, sillä oli eka työpäivä. Hyvin se taisi mennä, kun ainakin siltä tuli muutama viesti päivällä, ja vaikutti olevan innostunut, ihanaa että se on löytänyt töitä jotka sitä kiinnostaa.

Heh, kummiskin se siellä vaan haukkuu mua kokoajan, ja hassuttelee. Löytää vielä jostain työkaveristaan paremman poikaystävän ku tälläinen ällötysmöllötys rokkipeikko. :D Noeij... :p
Hyvin sillä oli mennyt sitten siellä. Oli varmaan kaikkee hassuillu, ja kuunnellu kaikkii höpötyyppejä. Muistan kyllä mun ekan päivän hyvin. Olin kans vähä pihalla, ihme höpöttelijöitä talo täynnä. Itse vaan kuuntelin niiden juttuja, ja olin hiljaa. :D nykyään tulee välillä hassuiltua, mutta en mä jaksa kahvipöydässä paljon, muutamien tyyppien kanssa ollu paljon insidejuttuja. Nyt ei kyllä oo enää hirveesti sellaisia tyyppejä, tää kesätyöntekijä lähti, ni ei sit oo ollu paljon seuraa. No onhan sielä kyllä muitakin, tällä hetkellä lomalla vaan.

Oi, oli kyllä niin  ihanaa, kun kulta kertoili sen päivästä, oon niin ylpeä siitä pikku hassusta, et se rohkeesti haki paikkoja, ja sitten pääsi. Ja niin parasta et se muutti mun luo asuu.

Tänään sitten tein yllätyksen kultaa varten, kun hän tuli töistä. Siinä kuuden maissa. Hih, tein sille täytettyjä paprikoita. Huomennakin aion yllättää sen, mutta en paljasta miten. Kämppiskin se muuttaa, Kallioon. Tänään on sen vika  yö kuulemma täällä. Hah, sunnuntaina luulin, et ollaan raksun kanssa kaksistaan täällä. Niin sitten olikin yllätys, kun olisin menny käymää siinä huoneessa hakee jotain tyynyjä. Kun siellä kaapeissa on jotain mutsin tavaroita sekasin, ja liinavaatteita yms. Nii tää olikin nukkumassa siellä. Heh, oli kyllä aika yllätys. Mutsi kun oli sanonut, että se olis vasta maanantaina tai tänään tullut Kouvolasta tänne.

No mutta joo, voisin loppuun laittaa vähän mun kuvailuja taas, joita en oo laittanut vähään aikaan.












Sitten mökiltä marjapensaita.




Veneestä otettuja kuvia.





Helsingin keskusta

Pyörykät



Lopuksi hassu yöpaita. Raksulla <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti