torstai 2. elokuuta 2012

Onnellista arkea yhdessä.

Kohta tämäkin viikko alkaa olla loppumassa, mutta se on samalla ensimmäinen viikko meillä yhdessä asumista. Päivät kyllä menee todella nopeasti. Todella hyvin on alkanut yhdessäolo. Aina töiden jälkeen odotan sitä ihanaa rakastani.  Keskiviikkopäivä oli aika kiireinen, kun hommat vähän kusi töissä. Astianpesukone ei taaskaan toiminut, ei sieltä edes vettä tullut.

Ajattelin, et ihan sama. Eipä sillä niin väliä, mut jouduinki sit tiskiin auttamaan, heh tosin aika jännää oli tiskis, ku vaan sellanen ruokasalin tiskikone, joten ei sinne mahtunut kuin kaks tyyppiä sinne, joten mä toin niitä tiskejä vaan. Puoli kolmelta sitten pääsin, kun olin seiskalta jo mennyt. Olis pitänyt pestä se tiskikone, mutta kun vettä ei tullut, ni ei pystyny. Siinä sitten hassuilin jotain. Oli ihan jees päivä. Kävin sitten myöhemmin kalliossa ja hakaniemessä. Kauppahallissa tuli pyörittyä, ja kävin yhdessä afrikkalaisessa kaupassa. Ostin jotai ihme mehua. Hyväähän se oli. Rakkaalleni ostin sitä, hih.. vähän yllätykseksi. Illalla katseltiin salkkareita, ja muuten vain hassuiltiin. Kulta oli kyllä aika poikki. Mutta yritin häntä siinä piristää, vähän pelattiin myös biljardia. Oli mukava keskiviikko-ilta, vaik molemmat oliki aika väsyneitä.

Tänään oli sitten taas kasin aamu, joten sain tunnin pidemmän nukkua kultani viekussa, hän lähti kymmeneltä töihin. Ihan helposti oon kyllä heräilly jokapäivä. Aww, oiskohan vaikutusta siihen, että viekussani nukkuu aina ihana tyttönen. Ei oo tuntunu yhtään väsymystä, vaik ei sillä hetkellä jaksaisikaan yhtään kiinnostaa työt. Kesäajat tuossa bussilinjalla on kyllä ihan hyvät. 7.29 lähtee just sopivasti, ja siihen yleensä aina ehdin. Myös jos toiseen vuoroon lähden, ni silloinkin lähteee aika hyvin. Tosin eipä mulla paljon väliä, jos ei niihin bussiin ehtisi, vähän matkaa pitäisi sitten kävellä, ja sieltä lähtee melkein kokoajan busseja.

Torstaipäivä töissä oli myös ihan ok. Vaikka olinkin kolmessa työvuorossa tänään. Salaattia pääsin tekee heti aamusta, kun olin yhden tyypin apuna, kai oli vähän porukkaa, tai joku ei sitten tullut. No sitten sen jälkeen menin ihan varastoon, tekee niitä omia hommia. No, sitten iltapäivästä tuleekin taas tieto, ettei se tiskikone yllättäen taaskaan toimi. No.. kukas se sitten tiskiin taas menee, minähän se sinne avuksi taas meen. Tänään oli kyllä yllättävän mukavaa, ei tarvinnut kuin olla siinä kuivassa päässä ja lajitella astioita, eikä tarvinnut vaan tuoda alhaalta keittiöstä niitä tiskejä ylös.
Luulenpa, että myös huomenna tiskikone on paskana, joten tiskihommat kutsuu, mutta eipä se sinänsä haittaa. Onneksi on jo perjantai, viikonloppu kutsuu. Ihanan rakkaan kanssa viikonloppua taas saan viettää. Vielä en ole keksinyt sen kummempia ohjelmia, mutta eiköhän me aina jotain keksitä. Wiin peluuta. yms. Sunnuntaina raksu kyllä menee yhden hassun kamunsa kanssa keskustaan jotain hassuttelemaan, saa se raksukin pientä hermolomaa musta. :D Hah, en tiedä jaksaako se oikeesti mua. En tiedä mitäs itse tekisin silloin sunnuntaina, jos on hyvä keli, ni voisin mennä vaeltelee jonnekkin, ja katsoa minne sitä päätyy, sellainen on just kivaa sunnuntaisin, lähteä kävelylle, aurinkoisella kelillä.. ei huolia, ei määränpäätä. Hih, kullalla on varmasti niiiiiiin tosi kivaa ilman mua. Mutta niin, en mä haluiskaan kyllä, et se muhun kyllästyis, jos oltaisi kokoajan yhdessä, eikä sillä ois omaa aikaa, tietty haluan, et se viihtyy.

Viikon päästä sunnuntaina sillä olisi työpäivä. Silloinkin mulla yksinäinen sunnuntaipäivä. Toisaalta raksu on vapaalla pe. Mutta enpä mäkään kovin pitkään ole töissä ensi viikolla mikään päivä. Ensi viikko on myöskin mielenkiintoisempi kuin tämä. Töissä on paljon kivemmat hommat, vaikka aikaisin joutuukin mennä.

Nyt tässä just wiitä pelaillaan, kulta tuossa tennistä huitoo. Voisi tuossa jonkun ajan päästä mennä kauppaan vielä, ajateltiin jotain salaattia iltapalaksi. Ehkä vielä muutama salkkarikin katsoa. Ennenkuin sitten nukkumaan taas mennään.

Mutta nytpä heipähei taas seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti