maanantai 6. elokuuta 2012

Maanantai, arkisen tylsää töissä, mutta ihanaa kotona.

Todellakin aika tylsyyspäivä töissä, Ei oikein hommat aamusta ihan sujuneet kovin ripeästi, hommia kasautui aamulla aika paljonkin, ja samalla pakasteet reistaili. Joutui kokoajan katsomaan että lämpötilat niissä olis kunnossa. Hitaasti se vain nousi ja laski kokoajan. Kun tulin töihin, ni se oli vaan jotai -5 - 10. Yleensä sen pakasteen lämpötila pitäs olla se -18. No, yritin sitten hakata jäät pois sieltä, ku siellät takana on sellanen propelli joka puhaltaa kylmää ilmaa sinne. Onnistuihan se jotenkuten, mutta vähän pelkäsin, et rikon koko pakasteet, ja sit joutuis laittaa sellanen pakastesysteemi tuohon pihalle, silloin ku viime vuonna tulin tuonne, ni jonkun kuukauden pakasteena käytettiin sellaista konttia. Se oli kyllä tosi ärsyttävää, availla sitä kokoajan. Se tuntui vielä kylmemmältä ku noi tavis pakasteet, no tietenki ku ulkona myös joutuu siinä olemaan.

Nopeasti kyllä aika kului, raksua ajattelin kokopäivän, että miten sillä työpäivä sujuu. Noh, hyvin sillä muuten päivä sujui, mutta sai vähän huonon uutisen, ja sitten se oli vähän itkuinen, ku palas kotiin, mä sitä sitten heti lohdutin. Halasin lujasti, ja sanoin, ettei mitään hätää kulta. <3
Sillä on nyt sitten tämän viikon jälkeen vissiin kaksi viikkoa lomaa. Aika kyllä ihmeellistä, kun vasta yksi viikko tuolla työpaikassa ollut, ja nyt toinen siis menossa, ja yhtäkkiä ne sanookin, että ensi viikko vapaata, ja ehkä toinenkin, kyllähän muakin harmittais, ku just alkanu tietää kaikkee uusista jutuista, mutta ei voi mitään... En kyllä usko, et siihen mitään sen suurempaa liittyis, tuskin ne nyt raksua irtisanoisi tuolla tavalla, että ekana annetaan lomaa, ja sen jälkeen sanottaisiin, et joo, ei meillä ole nyt sittenkään enää töitä annettavana. Kyllä kaikki vielä järjestyy, oon ihan varma siitä.

No, vaikka tuo nyt ei sitten olisikaan se paikka minne kulta päätyisi sitten, niin kyllä se saa ihan minkä paikan vaa, olen siitä ihan varma. Oman alan töitä kyllä varmasti riittää. Ja raksu on niin ahkerakin. Ei tuota ongelmia löytää paikkaa. Kunhan vaan rohkeasti jaksaa yrittää. Tiedän, kun itsekin olin jo ihan masis, etten löytäisikään paikkaa, mutta nopeastihan se tärppäsi, vaikka muutama huono haastattelukokemus oli siinä välissä. Eikä edes sitten kuulunut muutamasta paikasta enää mitää, vaikka lupasivat soittaa, vaikkei minua olisikaan valittu, mutta soittoa ei kuulunut, eikä ,myöskään sähköpostia. Että sepäs niin mukavan imagon antoi sitten firmasta. 

Yllätinpä sitten raksun, kun halusin että se piristyisi, ja olisi taas oma hassu itsensä. Halasin sitä lujasti, ja höpöilin sille kaikkea. Olin tehnyt salaattia, kävin kaupassa ja ostin suklaata. Salaattiin tein sydämen muotoisia juttuja, ja kaikkea söpöä. 





Tänään tehtiin vielä lämpimiä voileipiä, kohta niitä tässä syödään, katsotaan varmaan vielä jonkun verran salkkareita, ja sitten onkin jo myöhäinen yö. Onnellisena taas nukahdan, kuten joka päivä. Lohdutan kultaa vielä, jos sillä vielä pieni suruolo on. Meillä olikin vielä jäätelöäkin tänään, kun kulta oli itse ostanut työpäivänsä jälkeen. Oi että. 

Lopuksi voisi tähän laittaa vaikka KISS:ä<3<3




KISS KISS vaan kaikille ihanille otuksille. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti