tiistai 21. elokuuta 2012

Ihanat päikkärit tänään.

Yksi päivä se taas ohi. Tiistai meni ihan mukavasti, ei tullut niin hirveä kiire, vaikka mietin että mitenköhän tääkin päivä sujuu. Autoin taas sitä mun kaveria siinä pakastekuormassa,  siltikin ei tarvinnut ylitöitä tehdä. Huomenna pitäisi pestä varaston lattiat, jos aikaa riittää. Toivottavasti se lattianpesijä on nyt kunnossa. Korjaajat on ainakin käyneet. No jos ei, niin sitten pitää vaan muuten letkulla vähän lattiaa vettä laittaa ja pesuainetta. 

Eilinen päivä meni myös aika nopeasti ohitse, oli vain pientä probleemaa, kuin muutamat kuormat ei saapuneet ollenkaan. Sitten tuli yksi uusi työntekijäkin, mutta en sen kanssa kovin paljoo vielä ole tutustunut. 

Raksulla oli sitten vapaapäivä. Se soitti sinne vuokrafirman toimistoon, ja ne järjesti sitten hänelle töitä, tällä kertaa Hakaniemestä. Aika samanlaista hommaa kuulemma kuin siinä ekassa firmassa missä hän on kyllä vieläkin, mutta siellä ei ole ainakaan tällä hetkellä tarvittu häntä. Nyt hän kyllä joutuu todella aikaisin herätä, kun työt alkaa jo kuudelta, mutta yritin sitä vähän lohduttaa ja puhua, että pääseepä sitten aikaisemmin. Kahdelta loppuu työt joka päivä. Oi, on se kyllä kivaa, että sitten jää raksun kanssa paljon aikaa höpöillä.  On se kyllä varmaan aika rankkaa.

Tänään sitten mä jäin vähäksi aikaa nukkumaan, kun kulta lähti, oikeastaan kyllä heräsin silloin 4.30 kun kulta heräsi, mutta sitten jonkun aikaa nukuin, mutta en nyt ihan kuuteen saakka, siinä kuuden jälkeen n. 20 min päästä taas minä lähdin matkaan. 

Tänään sitten oltiin sovittu, että nähdään heti töiden jälkeen keskustassa, asemalla sitten nähtiin, lähdettiin heti itään päin. Eli Roihuvuoreen, ja mun entiseen kouluun, käytiin siinä koulun myymälässä. Mukaan tarttui patonki, ja joku kasvisruoka. Lopulta mentiin sellaseen hassuun puistoon siellä lähellä. Peukaloisen puistoon, juomaan pepsi maxia, ja syömään vähän tuota patonkia. Muutaman kuvan otin siitä puistosta. 

Joku 30min siinä puistossa istuskeltiin ja lähdettiin kävelemään takaisin, mentiin bussilla 550, jolla mä aina kouluun tulin. 

Kotiin päästyämme otettiin päikkärit, yhtäkkiä kummatkin nukahdettiin kello tais olla 17.30.  Olipas aika pitkät päikkärit, kun herättiin, ja katottiin kelloa, et oho. Kello on 19.00. Äkkiä telkkari päälle ja katsomaan neljän tähden illallista. Siinä oli se yks hassu Ali. Olipas aika hassu jaksokin. Oi, mutta oli kyllä ihanat päikkärit raksun kanssa, vierekkäin, kiinni toisissamme, ja halit kokoajan <3

Tässä nyt jonkun aikaa koneella hassutellaan, pelaillaan. Ehkä myös katsellaan salkkareita, siis vanhoja. Oi että muuten, se Pete Latun näyttelemä Kallekin palaa sitten noissa uusissa jaksoissa, tai tuohan jäi hassuun kohtaan, kun Kalle sieltä tulee ismon ovelle. 

Wau, äsken tuli mainos yhdestä leffasta, minkä voisi raksun kanssa mennä katsomaan, tai ei se varmaan mikään romanttinen leffa ole. Sellasista mä tykkään kyllä todella paljon, ja aww, niitä on ihana katsoa raksun kanssa. Mut joo, tuossa leffassa on Vesa-Matti Loiri! Raksukin tykkää siitä. Näyttäisi, että tuon leffan ensi-ilta on perjantaina, Ei kyllä ihan ensi-illassa ehditä katsomaan, kun lähdietään Perniöön, mutta ehkä sitten seuraavalla viikolla. 





LOVE. 



<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti