sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sadesunnuntai

Tänään huomasin netistä, että nyt onkin ravintolapäivä. Vähän harmittaa, ettei varmaan keritä mihkään tänään. Hah, Kouvolassakin on yksi paikka joka on auki, mutta se on suhteellisen kaukana, vähän ihmettelen sitä, ettei kukaan oo tehnyt Kouvolan keskustassa mitään kojua, no Kouvolassa kaikki tulee vähän jäljessä. Jos oltaisi oltu tänä viikonloppu stadissa, ni oltais varmaan jossakin käyty. Mutta joo, marraskuussa olis seuraavat ravintolapäivät, toivottavasti ne ei osu just siihen viikonloppuun kun ollaan suunniteltu matkaa.

Nyt mullakin on taas bonus ja plussakortit, kun olivat hukassa. Niin tilattiin sitten uudet. Nyt on plussakortti sellainen etäluettava. En tiedä, kai se tarkoittaa sitä, että ei tarvitse vetää sitä korttia siinä laitteessa.

Tänään oli sitten kotiinpaluu., Kouvolasta Helsinkiin. Tänään varmaan tulee pelattua wiitä ja ihanaa hassuilua raksun kanssa.
Sitten pitäisi jo valmistella alkavaa työviikkoa. Tosin joo, ei siihen kyllä paljon mitään tarvi valmistautua. Mun tapauksessa ei työt seuraa perässä kotiin. Tänään voisi myös jonkun leffan katsella, tai sitten salkkareita.
Huomenna alkaakin jo tuo kauan odotettu neljän tähden illallinen uusilla jaksoilla. Sitä varmasti tullaan seuraamaan.



Junamatka meni ihan ok. Oltiin taas sellaisessa pienessä osiossa, ni oli rauhallisempaa istua. Siellä tuli yks aika tutunnäköinen tyttö vastaan, en mä sitä tuntenu ole, muistan että se oli samassa lukiossa, vuotta mua nuorempi. Ei se varmaan mua tunne. Eikä näyttänyt tunnistavan edes.

Huuto.netistä eilen muuten huusin Mentalistin 1:n kauden ja sit kotimaista hassuttelua Jugistyle.

Kesä taitaa olla jo pian ohi. Ensi viikosta toivoisin vielä poutaista säätä. Ainakin toivoisin että torstai olisi poutaa, kun on se taiteiden yö. Siellä ainakin pistäydytään.

Tässä pieni kuvakooste kesästä:

Sadetta oli.


,

Sekä aika tuulista melkein joka päivä.




Mutta kyllä aurinkokin paistoi aina välillä. Sopivan lämmintä oli.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti