maanantai 13. elokuuta 2012

Surprise Surprise & Wake up


Otsikko tulee Billy Talentin uudesta biisistä, ja sitten toisesta biisistä, joka löytyy tuolta alhaalta.  Tänään kuulin sen radiosta, mutta jees. Taas uusi työviikko se alkoi. Heräsin joskus 5.35 jälkeen. Kultakin siihen aikaan heräili. Pari viikkoa se on siellä Espoossa nyt töissä. Niin lähtee nyt aikaisemmin kuin tässä muutamina viikkoina. Eli suht samaan aikaan lähtään, vaikka mä kyllä hieman aikaisemmin. Tänään oltiinkin noissa bussiaikatauluissa palattu jo talvi-aikaan. Ihmeelliset aikataulut kyllä, ku tuli pysäkillä oikeasti väärä bussi mitä odottelin, no se bussi 41 taisi juuri sitten tulla, kun olin siihen 40.:n jo mennyt. Kun huomasin seuraavalla pari tuttua kasvoa, jotka aina siihen aikaan tulivat siihen 41.bussiin siltä pysäkiltä, ja mietin, et pitäiskö tästä nyt heti poistua bussista, ja venata sitä bussia, kun se varmaan just ihan melkein samaan aikaan olisi tullut siihen. En tiedä olisinko ollut sitten muutaman minuutin myöhässä. Tänään olin  ehkä just 2-3min siitä mun ns. työajasta myöhässä. Mutta ei meillä katsota noin pieniä aikoja.

Ihan rennosti päivä alkoi. Radio päälle, ja sieltä tuli Jenni Vartiaista, ehdin tuohon 6.56 aikaan laittaa sen päälle. Automaattisesti siellä on ylex päällä, jota en oo viitsinyt vaihtaa, kun se joka on lomalla nyt, niin kuuntelee sitä aina. Ja tää radio on aika kivikautinen, joten en viitsi aamulla alkaa sen kanssa sählää.  Ihan ok musaa sieltä tulee. Heh, täältä tsekkasin http://ylex.yle.fi/musiikki/soitetut?page=2 mitä biisejä. :D No joku Cheek ja Elokuu on kyllä niin ärsyttäviä. Hih, Jukka Poikaa tuli tänää muutaman kerran.

Tänään kävin maatilaluomutorilla, siinä lasipalatsin vieressä. Ostin sellaista hyvää leipää, varmasti tuun vielä käymään siellä sitä ostamassa. heh, siellä myytiin myös karhun lihaa, jotain sisäfilettä, tai jotain. Heh, itse en kyllä sellasta lihaa syö, kun en edes punaista lihaa syö, mutta se vaan herätti huomion siellä.

Kulta tuli töistä siinä puoli kuusi, olihan se kyllä aika väsynyt, siinä vähän aikaa lepäiltiin. Jonkun ajan päästä lähdettiin kauppaan sekä ulos hassuilemaan. Mentiin Pikku Huopalahteen puistoon vähän istuskelee, minä, kulta ja mun ystävä Heikki. Siinä jonkun aikaa hengailtii. Ihanan aurinkoinen keli. Varmaan viimeisiä tänä kesänä. Kohta se kylmyys taas alkaa. Mutta ei haittaa, ihana kulta seurana, joka päivä. <33

Tänä syksynä meillä olisi tiedossa italian matka, saa nyt nähdä vielä, et tuleeko siitä jotain, pitäisi se passi ainakin hommata, mut toinen juttu onkin se, että saanko töistä lomaa, ja saako kulta. Niin, sinne oltais menossa koko perhe, eli minä, raksu, mun porukat ja broidi. Oikeastaan mun äiti on kutsunut meidät Roomaan, viettämään hänen 60.v synttäreitään. Kyllähän sinne olisi kiva mennä, ja varsinkin kun olisi raksu mukana, mutta katsotaan nyt. Itse en ole vielä pyytänyt lomaa, ja raksukaan ei oikein tiedä työkuvioistaa tällä hetkellä, kun kaikki vähän avoinna.

Hah, tuli tuossa hassu juttu mieleen,. tänään moikkasin yhden tän talon tyttöä, mutta se ei vastannut mitään, käveli vaan ohitse. Ei näyttänyt ees mitään kunnon ilmettä. Ehkä katsoi noin sekunnin mua. Mietin, etttä Jahas, tälläistä porukkaa täälä. Yleensä on kyllä jengi moikkaillu, ja tässä asuukin jotain nuorisoa, ja on kyllä monta kertaa tullut vastaan, ja on kyllä yleensä moikattu :D No, ehkä olin  vähä oudon näköinen hyypiö. Sitten pelästytin taas raksun, ku tulin sitä vastaan tuossa rappukäytävässä, kun huomasin, et se on tulossa, ni tulin sitä vastaa, eikä se sitä arvannu.  Jea. Mutta tähän on hyvä lopettaa. Kohta maistellaan vielä soijamakaronilaatikkoa, jota tuossa vähän tehtiin. Taidan ottaa huomiseksi sitä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti