keskiviikko 29. elokuuta 2012

Feeling Good



Keskiviikko.. ou jea. Pikkulauantai. Viikonloppu kahden päivän päässä. Ja kohta taas on viikoksi aikaiset aamut mennyttä. Ensi viikoksi kahdeksaan. Eipä tarvi mennä sillä bussilla, jolla on nyt liikkunut putkeen 4.viikkoa. Jossa tulee ainakin samat 3. naamaa joka päivä vastaan. Yksi niistä kuorsaakin välillä. Hah, koskaan ennen ole kuullut heidän puhetta, mutta yksi päivä kuulinkin, ja nehän olikin virolaisia. Sellasia hassuja korstoja ne on. Vois kyllä välillä mennä jollain muullakin bussilla. Yleensä mulla on vähän aikaa bussin odotteluakin, joten voisin kyllä valita toisenkin bussin, pysäkki ei kyllä ole sama, mutta ehkä pääsis nopeammin, jos lähtis toisesta pysäkiltä, ku nyt oon välillä jotai 1-4min myöhäs siitä ihan tarkasta ajasta, mut ei se nyt niin tarkkaa ole ollut.

Töissä ei suurempia ihmeellisyyksiä ollut. Aikaa riitti mulla hyvin töiden tekemiseen, olin valmis jo noin tunnin ennen kuin lähdin himaa. Pesin sitten lattian siellä.. vähän myös valmistelin huomistapäivää.

Töistä päästyäni lähdin suoraan keskustaan. Raksukin oli pääsemässä samoihin aikoihin, menin rautatieasemalle istuu, joku 10min ehdin siinä istua, kun raksu tuli. Perjantaiksi löydettiinkin hassua tekemistä jo ihan iltapäiväksi, narinkkatorilla on jotain ohjelmaa. mm. Petra esiintyy.

Tänään sitten äitini tuli taas käymään. Onneksi kuitenkin vain huomiseen asti. Joten kyllä kai sen kestää, hihii onneksi kulta on seurana. <3 No eipä me paljon kyllä ehditä höpöilee äitini kanssa. Välillä oon enoni yrityksen kirjanpitoa tehnyt äitini kanssa, joten tänään oli tunnin sellainen homma. Saan mä siitä jonkun tuntikorvauksenkin. On se ihan mukavaakin, numeroiden kanssa  hassuilla. Sivarissa tein kaikkee toimistohommia se oli tosi mukavaa, mietin, et jos jäisin sinne sen jälkeen, mutten sitten hakenu sinne uudestaa, olis pitänyt, menin vaan uuteen kouluun. Se oli ainakin aluksi mulle aika pettymys, mutta enpä viitsinyt luovuttaakkaan, sitten olis vasta ollutkin paska fiilis, kun ei olis mitään, ja ei välttämättä ihan heti ois keksiny mitään. Olisin ehkä päätyny kaupan kassalle, vaikkei siinä mitään pahaa ole. Tein mä hyllytyshommia työssäoppimispaikassa yksi vuosi, ja se oli kummiskin ihan ok. Vaikkei työilmapiiri ollut kovin kiva.  Nyt kaikki on kuitenkin ihan hyvin.

Raksun kanssa tässä sitten hassuillaan. Vielä varmaan pelaillaan sitä wiitä. Tämän illan aikana katteltu neljän tähden illallinen, sekä tuossa menny Poliisit sarja., sekä Tohtori Kiminkistä.
Big Brotheria vois kattella. Heh, tänään taas töissä jotkut kävi kiivasta keskustelua bb:stä.
Hassua.

Viikonloppu alkaa pikkuhiljaa muotoutumaan. Ei se raksu sitten näekään sitä kaveriaan, vähä tylsää, kun raksu oli jo innoissaan, no mutta heh, joutuu tyytymään sitten mun tylsään seuraan. No, se meidän leffailuyö ja valmisyö pidetään. Lauantaina varmaan, kun pe. oltaisiin aika väsyneitä. Ni parempi sitten lauantaina. Sunnuntaina ollaankin sitten suunniteltu et mentäisi oikein leffaan. Katsomaan se Veskun uusin leffa, mikä tuli viikko sitten teattereihin.


Nyt mulla on ollu sellanen hassu pehmopop punk- kausi. Tai no, hassulta toi pehmopunk kyllä kuulostaa. Ei se nyt ihan. Mutta Billy Talentia kuunnellut paljon viimeaikoina.

Raksun kanssa viikon päästä sunnuntaina on meillä 11kk tullut täyteen, oi, että. on ihanaa asua yhdessä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti