torstai 16. elokuuta 2012

Todellinen hassuilupäivä sekä pieni väärinkäsitys.

Mukava hassuilupäivä tänään oli. Aamulla ei ehkä niin naurattanut, kaatuili vähän sellasia salaatinkastikepurkkeja, ja tietty ne ei kestänyt ehjänä, joten kaikki sitten oli siinä salaatinkastikkeessa, kun samassa boxissa oli maitopurkkeja, yms. Kaverin kanssa vähän mokailtiin. No eipä auttanut muuta, kuin vähän pyyhkiä niitä purkkeja, ihan kaikkia ei viitsinyt/ehtinyt pyyhkiä, joten otettiin ihan suosiolla uusi maito tilalle. Siinä kului sitten joku 10 extraminuuttia sotkua selvittäessä. No eihän se kyllä tavallaan ainoastaan meidän vika ollu, salaatinkastikkeet ei oltu kovin hyvin laitettu siihen astiaan, missä ne oli, kansi ei tainnu olla ihan kiinni oikeasti. Otin kuitenki aika rauhallisesti, hah en mä sitten taaskaan paljon stressaillu, vähän mietitytti, et mitenköhän tää loppu päivä sujuu, mutta näköjään ihan hyvin. Todellista kiirettä ei ollu. Olin jopa auttamassa toista kaveria, kuorman purussa. Yksinään sillä kestäisi varmaan tosi kauan, ku ne  tilaustavaroiden laittokin kuuluu siihen vuoroon.

Päivä meni taas aika nopeasti. Joka päivä kyllä kahvitauon jälkeen aika rupee kyllä matelee, kun alkaa jo hiukan olee kotiinlähtö fiiliksissä. Tänään oli myös aika hassuilupäivä radiossa, heh välillä kyllä yksinkin repeilen yle x:n juontajille, ja jutuille.

Torstaisin lopuksi pitää ehtiä jonkun verran jo punnitsemaan viikonlopuksi valmiiksi jälkkäreitä, muita juttuja ehtii sitten perjantaina, mutta etukäteen noita jälkkäreitä mahdollisimman paljon. Sain tehtyä aika hyvinkin. Huomenna olisi ehkä kiire päivä. Nooh, uskon kummiskin, että saan tehtyä hommat, ja ihan normaalisti pääsen joskus puoli kolme.

Töiden jälkeen kotiin sitten, ja vastassa olikin yksi paketti. Nimittäin mun yksi wii peli saapui, joka on kyllä aika kauan kestänytkin, nyt vihdoin tuli perille. Virtual Tennis peli.

Kulta siinä viiden jälkeen tuli töistä ja vähän eka lepäiltiin, ja hän söi siinä leivän, sitten oltiinkin jo keskustaan lähtemässä.  Muistinkin väärin, ei se TAITEIDEN YÖ ollutkaan tänään. Olin kai sekoittanut, kun Turussa on  tänään näköjään ollut, tai on menossa siis. Jotenkin itsekin mietin, ku ei oo hirveän paljo keltään kuullut mitään taiteiden yöstä. Tässä lähellä on tänään ollut sirkus, joten mä automaattisesti luulin, et sekin olisi joku taiteiden yö tapahtuma, mutta ei tietenkään, tänään sitten selvisi mullekin, että sehän on vasta ensi torstaina se taiteiden yö. No mutta ensi torstaina mennään sitten sitä Olavi Uusivirtaa katsomaan. Tai no ainakin tuossa taiteiden yön ohjelmalistassa lukee Olavi Uusivirran keikka. Hänen nettisivuillaan ei ole mitään tietoa asiasta.

Raksun kanssa käytiin shoppailemassa, kaikenlaista. Hoitotuotteita, kalenterin, yhden stand up komiikka dvd:n, jota äsken pari jaksoa katseltiin. Raksu osti hulluna saraan dvd:n. Ollaan kyllä molemmat nähty se, mutta kiva leffa se on.

Bussissa oli tänää rasittavia pikkuteinejä. Tai, no en usko että ene edes oli yläasteella, mutta niin teiniä oli käytös ja muutenki. :DD

Viikonlopun ohjelma on jo selvillä. Kuten jo viime postauksessa sanoin, niin mökillä käydään, ja sitten Kouvolassa. Huomenna saadaan kyyti äidiltä mökille, siellä on sitten toinen auto, jolla lauantaina raksun kanssa ajellaan Kouvolaan, porukat jää vielä vähäksi aikaa mökille. Sunnuntaina he tulevat sitten perässä Kouvolaan jossain vaiheessa, sitten maanantaina taas odottaa työt. Toivottavasti raksullakin, hän saa olla vielä ainakin huomisen päivän sielä paikassa missä tän viikon ollut. Toivoisin kovasti et saisi olla sielä vielä ensi viikonkin. On se ainakin ihan suht hyvillä fiiliksillä aina kotiin tullut.  No, mutta aika näyttää mitä tapahtuu.


Niin, tässä kirjoja, joita eilen lainailin.



Ensiksi luen tuon Elina Tiilikan kirjan.


Sitten tänään tuli ostettua taas Goji-marja juomaa. Etelä-Korealainen tuote.



No, mutta jos tästä kohta lähtisi suihkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti