perjantai 24. elokuuta 2012

Taiteiden yössä, sekä viikonloppufiilistelyä kullan kanssa

Heippa taas kaikille. Vähän aikaa on ehtinyt kulua viime postauksesta. Välissä oli sitten tuo taiteiden yö. Suhteellisen rauhallista oli, kun se oli torstaipäivänä, mutta oli siellä silti ihmisiä jonkun verran liikkeellä. Tietysti aina suosituimpiin kohteisiin eniten pakkautuu ihmisiä, ja varmaan tuo Senaatintori oli tänä vuonna se paikka, joka veti ihmisiä puoleensa eniten. Siellähän oli se dominojuttu. Eipä nyt mikään kovin erikoinen idea. Oli se hieno kylläkin. Me ei kullan kanssa sinne menty, vaan ohi kuljettiin siitä, napattiin muutama kuva sieltä, ja käveltiin eka Espan puisto läpi, kun oli vielä aikaa, ennen kuin tuo Olavi Uusivirran keikka alkoi. Seiskalta sitten oli Olavin keikka. Taisi olla siinä vaiheessa jo yhden kerran esiintynyt siellä Kalevala koruliikkeessä, jossakin oli vähän virheellisesti se tieto kai, että seiskalta olis eka keikka. No onneksi se meni nyt näin, että nähtiin kuitenkin Olavi, eikä se seiskan keikka ollu virheellistä tietoa. Hyvin Olavi esiintyi, vaikkei tuo sisämesta nyt mikään kovin hyvä paikka ollut, äänellisestikään, Tosin ihan perus äänimaisemat, Ei nyt hirveästi moitittavaa, vaikka välillä tuntui, että ääni puuroutui, mut se onkin yleensäkin, kun soitetaan sellasissa paikassa, missä ei usein keikkoja pidellä. Hyvä meininki kuitenkin.

Tältä näytti senaatintori taiteiden yössä. Sekä vähän dominoa.




Tälläistä sitten Olavin keikalla.





Aika epätarkkoja kuvia näköjään. No eipä se haittaa. Tuon jälkeen lähdettiin hassuilemaan keskustaan päin, Kierrettiin Kaisaniemen puisto läpi, ei sentään siellä ollut kovin paljon jengiä, jos olis perjantaipäivä ollut, niin varmaan olisi ollut paljon. Teinejä yms. Yksi kaveri sanoi olevansa siellä, mutta enpä sitä nähnyt, enkä kyllä oikein kunnolla viitsinyt etsiä, ei me kauhean kauan olis edes siellä oltu. Kun just yks toinen kaveri soitti, et se haluis nähdä, ja sen yks tuttu oli runonlausunta tapahtumassa akateemisessa kirjakaupassa. Sinne mentiin sitten, matkalla otettiin mukaan yksi toinenkin kaveri. No se runotapahtuma ei ollu kyllä mikää perinteinen, oli sekä englantia ja suomea sekoitettu, ei nyt samoihin runoihin, mutta sama tyyppi höpötti sielä. Vähän spoken word tyyliin. Rupesi kuulostaa ihan siltä, että se räppäis siinä, joten se ei nyt ihan kolahtanu mulle. Ei raksukaan ihan hirveästi aplodeja sille antanut, heh se vielä vähemmän räpistä nyt tykkäisikään.

Jotain 30minuuttia se juttu kesti. Kuulemma sen jälkeen tuli open mic. Ja siellä oli sitten Ibi lööövv, käynyt lausumassa runoja. ..hehheh.

Illalla vielä katsottiin neljän tähden illallinen. Syötiin kanakolmioleivät, ja mentiin makailemaan jossain yhdentoista aikaan. Aamulla oli taas haikea lähteä töihin, kun raksu jäi siihen vain nukkumaan. Hänellä oli tänään vapaapäivä. Kyllä sen päivän kuitenkin kesti, vaikka tiesin, että voisi tulla hiukka kiirepäivä. Mutta siitä selvittiin ihan hyvin. Tänään oli nähtävissä talvilomapäivät. No, mulla ei tietenkään sitten ollut yhtään päivää, kun ei ole kertynyt, viime marraskuussa vasta tuonne tulin. En nyt oo noista lomista nyt varma, et mistä lähtien ne lähtikään liikkumaan.

Työpäivän jälkeen oikaisin sellaisen hassun puiston läpi, ja vähän kuvailin.





Tänään sitten tuli lähdettyä raksun kanssa Saloon. Ihana viikonloppu tässä tiedossa. Wiin pelailua, hassuttelua, kokkailua höpöilyä ja ulkoilua varmaan. Huomenna tehdään varmaan jotain pizzaa. Tänään sattui hassuja juttuja kyllä matkalla, tai no ei nyt niin mukavia. Joku tyyppi oli tippunut Salon kauppakeskuksesta toisesta kerroksesta alas. Oli näköjään sairaalassa. kuollut. Heh, tässä just soi biisi... Juoksen niin kauan. Minä ja Ville Ahosen biisi. "Juoksen niin kauan, että sydämeni pysähtyy"


Ensi viikko sitten on taas aika normaali viikko. Vielä aamuvuorossa pitäs olla viikko. Sitten siirrytään vuorotellen mun varastoparin kanssa siihen normaaliin järjestykseen. Raksu sai sitten tänään tiedon, että maanantaina sillä taas töitä, eli aamu kuudelta alkaa työt. Se sitten joutuu aikaisin herää, mutta oi ihanaa, että saan joka päivä nukahtaa ja herätä sen viekusta. Hih, jotenkin automaattisesti oon heränny itsekin aina 4.30 eka kerran. Tänäänkin heräsin, vaikka kulta ei edes lähtenyt töihin tänään, ni en siihen herännyt, että se viekussa oisi heräillyt.

No, voisin tähän laittaa vielä jotain kuvia. Taiteiden yöstä ja muusta.

Nii, ja tänään tuli ostettua hassut matkaeväät.
Mozzarellajuustopatonki, sekä hassu hedelmäinen mehujuoma.




Todella makeaa hedelmämehua. Ja oi. tuo mozzarella. <3 Melkein mikä vaan, missä on mozzarellaa, maistuu aivan tosi tosi hyvälle. Viimeaikoina ei oo tullu paljoakaan käytettyä mozzarellaa, paitsi lämpimissä voileivissä.

No, mutta taiteista lisää kuvia.










Nytpä tässä toivotan kaikille hyvää viikonloppua.

Love & Peace. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti