lauantai 4. elokuuta 2012

Aurinkoa lauantaipäivässä.

Siinä yhdentoista aikaa herättiin. Ei me sitten jaksettukkaan valvoa kovin myöhään. Taidettiin jo 1-2.n aikaa olla unessa yöllä. Aamulla vielä katseltiin salkkareita, jossain vaiheessa lähdettiin ulos. Siellä sitten oli ihana aurinkoinen päivä. Kuvailtiin taas kaikkea. Ensiksi käytiin kaupassa. Päätettiin tehdä porkkanapihvejä, kun porkkanoita jo oli kaapissa. Siinä kaupan lähellä oli sitten se yksi hassu kallio. Sinne mentiin, ja sieltä löytyi vadelmapensaita. Oi, siinä jonkun aikaa syötiin ja kuvailtiin. Lopulta lähdettiin alas sieltä kallioilta, alhaalla olikin lisää hassuja juttuja. Hassu puisto. Istuttiin jonku aikaa siinäkin. Ja hassuillaan.

No, kun tultiin kotiin, niin huomattiin.. että kerma puuttuu, ni sitäkin vois kyllä niihin pihveihin tarvita. Muuten saattaisi olla aika kuivia. Siwaan mentiin seuraavaksi, hakemaan aineksia lisää. Heh, kaupassa oli yks hassu mummo, jolla tais olla aika vaativa maku. Valitteli jostain kasviksista, että onpas siwassa aina huonoja tuotteita. Kyllä täältä pikkuhiljaa häviää asiakkaat, kun yksi K-kauppa tuolla taas avaa remontin jälkeen ovensa. Raksun kanssa naurettiin sille, musta siellä kyllä ihan ok kasvikset, heh no ei kyllä toisaalta erotu, mutta ei sen parempia kyllä K-kaupassakaan aina ole.

Porkkanapihvit sitten valmistui, ja syötiin ja kuunneltiin musaa. Oikein maistuvia olivat. Tein myös sellaisen jännän hedelmäsalaatin, johon tuli banaania, ananasta, omenaa, appelsiinia ja viinirypäileitä. Päälle laitoin vielä fetajuustoa. Fetajuustojen päälle ripauttelin provence mausteseosta. Tuli aika hienon näköinen salaatti, vaikka se fetajuusto oli aika hassua, hedelmien kanssa.

Ilta kului hyvin nopeasti taas, niin kuin hyvässä seurassa on tapana tehdä. Pelailtiin tuossa taas biljardia aapelissa, myös muistipeliä olen itse pelannut Aapelissa, muutamia kertoja voittanut.

Huuto.netissä en oo tässä nyt paljoa tilaillu viime aikoina mitään, ensi viikolla kyllä muutama peli olisi tulossa. Sekä Noriko Show dvd. Jossa ekat viisi jaksoa. Heh, se oli kyllä ihan hassu sarja. Tylsää kuin jostaki. Harmi kun vanhoista sarjoista ei oo tehty dvd:itä. Esim. Far Out ja Kuutamolla sarjat. Niitä olis kiva katsella nykyäänkin.

Aww, huomenna on sitten tullut jo melkein viikko asuttua kullan kanssa yhdessä. Helposti sitä ihanaa raksua kestää, ei mitään riitoja vieläkään ole tullut, ja luulenpa ettei niitä tule. Mä en osaa ainakaan suuttua. Hih, ja mehän vaan hassuillaan aina. Ollaan me niin ihmepari. Rakkaus säilyy ja syvenee vaan kokoajan.

Tuossa äsken käytiin vielä iltalenkillä. Kymmenen aikaa tuli jo pimeys melkein. Käytiin siwassa vielä ostamassa vähän herkkuja. Huomenna sitten taas sunnuntai, raksu lähtee kiertelee keskustaa. Mä varmaan lähen lenkkeilee ympäri helsinkiä.

Kuvailuja tältä ja eiliseltä.











Sitten vielä söpöilykuva.


Awww. <3 Rakkaus on ihmeellistä. Paras tunne maailmassa. En voi tarpeeksi hehkuttaa. Kohta jo vuosi täydellistä onnea. On se kultarakas niin todella tärkeintä mulle ollut, ja tulee olemaankin. Muistan, että joka päivä töissä oli niin onnellinen fiilis, et kaikki hommat sujuili tosi hyvin. Varmasti se on vaikuttanut, että muutenkin menee elämässä hyvin, ni jaksaa töissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti