torstai 19. heinäkuuta 2012

Kuntoilua Wiin kanssa

Viikko tässä kohta taas ohi. Nopeasti aika menny, vaikka su-ma yönä olikin vähän paskafiilis. Sellanen, että mateleekohan tää viikko niin hitaasti, että tuntuisi pitemmältä työviikolta,  heh vähä ku olis seitsemän päivää töissä viikossa. No ei kuitenkaan. Hyvä juttu oli se, että maanantai alkoi varastohommilla, kuten kerroin maanantaina. Mutta sitten myös tiistaina. Aamulla kun menin pukuhuoneeseen, ni tämän tyypin työkengät siinä vaan seisoi, joka oli kipeenä. Niin ajattelinpa heti, että jes. Taas yksi päivä varastossa. Niin, vaikka se nyt oli maanantai soittanut töihin, että tulis huomenna. Mutta eipä sitä näkynyt. Joten tiistai vielä oli varastopäivä. Keskiviikkona se oli sitten taas töissä. Itse jouduin salaattiin. Mutta kyllä se hyvin sitten meni.
Loppuviikko osoittautuikin varsin mukavalle. Nimittäin tänään olin tiskivuorossa. Mukavaa vaihtelua sekin. Ei tarvinnut salaatissa olla. Huomenna oon puolet päivästä salaattivuorossa, mut en sentään yksin. Loppupäivästä tiskiin.

Tänään oli kyllä varsin mukava päivä. Tiskissä kun ei tarvi oikein paljoa ajatella. Jonkun aikaa huuhtelin astioita yksin siinä. Yleensä tiskivuorossa on jotain 3-4. ihmistä. Päivä meni suht nopeasti. Söin vähän jotai tomaattipaprikasosekeittoa. Tarjolla olis toisena vaihtoehtona ollut jotain siskonmakkarakeittoa. Hyi että, se ei kovin innostanut. Itse en noista keitoista hirveästi välitä, mut sosekeitot on ihan jees.

No, mutta se työpäivistä. Eilen mulle oli tullut taas yksi wii-peli, tänään myöskin. Eilen tuli sellainen kuntoilupeli, kuin NewU. Sitä on tullu pelailtua. Eilen tuli ihan hikikin, tein sellasia haastetehtäviä. 96. Haarahyppyä oli yhdessä. Selviydyin siitä. Sitten sellaista paikallaan juoksua yms. Voisi vielä tänäänkin kokeilla. Eilen pelasin sitä yli puolitoista tuntia, melkein putkeen. Tänään sain sitten yhden tennispelin. Sitäkin tuli muutama erä kokeiltua.

Eilen kävin myös hakemassa Kallion kirjastosta yhden dvd levyn, minkä olin kyllä varannut, mutta en oikein tiedä miten tuo varaussysteemi menee. Näköjään tuo dvd löytyi ihan hyllystä, eikä mulle ollut mitään ilmoitusta tullut, vaikka mun tiedoissa näkyi varaus. Aika ihmeellistä, mutta nytpä minulla on se. DVD on tummien vesien tulkit. Se tuli joskus telkkaristakin.

Oi että... Huomenna on tämän viikon paras päivä. Kulta tulee taas helsinkiin! Ihanaa. Ja tiedossa taas ihana viikonloppu. Se on varmaa. Hän  tulee jo aamulla tännepäin, ensiksi käy työpaikkahaastattelussa, iltapäivällä sitten töiden jälkeen näen sen taas. voi että. Mulla on sitä jo niin ikäväkin, päivä päivältä aina enemmän ikävä, kun joutuu olemaan viikolla erosssa. Onneksi kulta lähtee sitten vasta keskiviikkona pois, vähän tylsää kyllä, et joutuu herää sitten aamuisin aika aikaisin töihin, Haluaisi vain raksun kanssa höpöillä koko päivän. Mutta onneksi ei oo kovin pitkiä työvuoroja. Joka päivä n. puoli kolmelta jo pääsen.



Tällä viikolla onkin ollut muutama sadepäivä, aika tylsää siis ollut, kun ei ulkona sitten työpäivän jälkeen ole viittinyt mennä, kastumaan. Töistä päästyäni silti vähän kuvailin. Sateessa.




Sitten kävin yhdessä puistoissa, mistä oon vaan ennen nopeasti ohi kävellyt, nyt istahdin vähän penkille istumaan, kun ei ollut muutakaan tekemistä, ja kuvailin.






Viikonloppuna olisi alppipuistossakin jotain meininkiä. Ehkä voisi siellä pistäytyä raksun kanssa.

Nyt heippahei. Ja kaikille hyvää fiilistä.
Mulla love fiilis. Nyt vielä vähän wiitä pelaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti