torstai 14. maaliskuuta 2013

Piristystä arkeen pienistä jutuista.

Elämäni sujuu tällä hetkellä kyllä ihan mukavasti, vaikka on tässä pientä flunssaa, ja paikat ollu vähän kipeenäkin, välillä masussa on ihan ihme tunne, en tiedä oonko sit jollekki allerginen tai mitä. Mutta ei se nyt ole häirinnyt. Juuri sopivasti meille töihin saapui ilmaiseksi iso kasa Danonen actimel juomaa, nyt sit saa nähdä, että minkälainen vaikutus niillä on. Ekana päivänä tällä viikolla otin ison kassillisen tuollaisia paketteja. Oli varmaan 8 neljän pullon pakkausta. Ne kaikki oli mustikan makuisia. Vadelmanmakuinen on kyllä paras actimeleistä.



Tilasin tuossa yksi päivä myös itselleni uuden plussakortin. Olihan mulla aikasemminkin sellainen, mutta se oli vaan rinnakkaiskortti, vaikka en ole asunut kotonani vuodesta 2005-2006 lähtien. Hih, raksun kanssa olis ollut kyllä kiva ottaa rinnakkaiskortti. Pari päivää sitten tuli postista kortti. Tänään kävin anttilassa ja ostin Duudsonit tuli taloon 1.tuotantokauden. Ehdittiin jo pari jaksoa korkata tuosta DVD:stä. Itse en oikein viime kautta ehtinyt katsoa, ehkä pari muistan.

Tänään tulee vika jakso Iholla sarjasta. Tosi hassua kyllä tää aika on ollut miten kauan tätä on kestänyt. Se Marketta on kyllä niin hassu, sellanen kunnon teini.



Kyllä muutamat naurut on saanut myös tuolta Sannilta kokea. Toivottavasti sarja jatkuisi, olis kyllä parempi, että tällä kertaa ei kuitenkaan haettaisi vapaalla haulla, tai mitää.. tosin pitäs olla hieman erilaisempia tyyppejä. Joku kunnon rock tyyppi vois olla hyvä. Myöskin silleen, että tulis joku rokkijätkä, että ei vaan naisia. Hah, onhan tuossa koomisessa viidakon tähtöset ohjelmassakin tulossa tuo Niko, heh mikä on kyllä todella hassu juttu, sen takia sitä vois vähän kattoa, mitä se siellä sekoilee. Venla tuossa sarjassa oli kans ihan mukava, vaikka silläkin oli huonot angstihetkensä.  

Ennen iholla sarjaa tulee vielä Duudsonit, ja nyt katsotaan tässä salkkareita. Niiden jälkeen kelattiin katsoa Entäs bob? leffaa. Tuli eilen tuo leffaa mieleen, kun luulin et tuossa pääosassa olis Robin Williams, mutta se olikin Bill Murray. Bob on sellanen vähän hullu, mutta sympaattinen hahmo, kiintyy vähän liikaa lääkäriinsä, tuppautuu myös heidän perhelomalleen. :D

Olihan tuossa meillä 9.pvä taaskin pikkuiset juhlapäivät, Ollaan nyt oltu yhdessä 1.v ja 5.kk
On kyllä niin mielettömän hyvä fiilis ollu koko ajan tästä. Alussa kyllä mietitytti, että miten tuo ihana otus muka jaksaisi tälläistä tylsimyspeikkosta. Mutta näköjään se on tässä ihanasta mun vierellä pysynyt. Se on tärkeintä mun kokoelämässä, aina se jaksaa piristää vaikka olisi kuinka huono päivä tahansa. Mehän höpöiltiin aluksi ihan netissä vaan, ei oltu koskaan edes nähty, aika hassua tutustua tuolleen, mietitytti kyllä hirveästi, että haluaakohan se olla enää yhteydessä, sen jälkeen kun nähtiin, mutta onneksi jatkettiin tekstailua ja höpöilyä, lokakuussa pyysin sen luokseni ja se olikin sitten menoa, sen jälkeen alkoi meidän jatkuva seikkailu.

Pääsiäinenkin tuossa muutaman viikon päästä tulossa. Vähän tylsää, kun mä oon tavallaan töissä silloin. Ainoastaan pitkäperjantai, ja se lauantaipäivä mulla vapaat. Su. ja ma töitä. Keskiviikkona olisi vapaata. sen jälkeen taitaa olla seuraavat neljä päivää töitä. Sen jälkeen ei ole vielä tietoa, kun ei ole työlistoja vielä tehty. Luulisin kyllä, että vapaata olisi ainakin siitä alkuviikosta, koska mä olisin ollu sitten ne pääsiäis päivät, keskiviikkona korvautuisi toinen  niistä, joten jos mä oon viikonlopun töissä vielä sen jälkeen niin mulla pitäs olla silloin kolme päivää vapata. Mutta äh, vähän tylsää jos ne on sijoiteltu ihan minne sattuu ne päivät, eikä putkeen. No ei vielä surustella sitä. Lauantai 30.3.2013 on kyllä kivaa, mennään raksun kanssa Hardcore Superstarsin keikalle. Kulta ei oo nähny sitä bändiä koskaan, mulle tää olisi jo kolmas kerta. Todella hyvä bändi. 2006. vuodesta lähtien oon fanittanu/kuunnellu. Provinssissa 2008 Näin ne muistaakseni ekan kerran. Oi vitsit, oli ne hienoja reissuja ne kaikki festarit.





Porukat tuli sitten viime perjantaina Tunisiasta, ja tulihan sieltä vähän tuliaisiakin, couscousia,  mausteita, ja suklaata  vähän.






Lopuksi oon ottanut muutamista baareista vessoista kuvia. Todella mielenkiintoisia vessaratkaisuja tehty.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti