torstai 21. maaliskuuta 2013

She's a bomb





Viime perjantain jälkeen oon kuunnellut tota Laurin soolotuotantoa. Vähän kyllä olin ihmeissäni, kun kuulin minkälaista matskua se Lauri on sooloillut. En olis ikinä arvannutkaan, että se tekisi ihanb täydellisen erilaista musiikkia kuin The Rasmus bändissään. Minä en The Rasmuksesta niin ole välittänyt pahemmin, ei silleen kohauta kumpaakaan suuntaan. En ole seurannut bändin edesottamuksia oikeastaan ollenkaan, muutaman sinkkubiisin tiedän, myöhemmiltä ajoilta, tietty alkuajan biisit paremmin muistissa, kun The Rasmuksen ekat biisit oli aika funkkia, eikä kovin rock fiilistelyä. 

Laurin esiintyminen Voice Of Finlandissa oli kyllä niin fantastinen, itse tykkään todella monenlaisesta musatyylistä, elektroninen musa on myös välillä mun fiilistelyissä mukana. Arvasin heti, että tuosta tulee paljon keskustelua, puolesta, että vastaan, että joko tykkää tai ei. Mä kuulun siihen ryhmään johon tämä kolahti heti. Varmaan The Rasmus fanit eivät ihan mielissään tästä ole. ainakin sellaiset, jotka kuuntelevat yleensä vaan rockia. Tosi hassua  se Amanda nukkeilu, heheh, ite tahtoisin samanlaiset vetimet. Hahah vaikka vappuna menis kaupungille sellaset päällä.

Mukava nähdä, että Lauri haluaa välillä tehdä sooloakin, ja että ulkomailla tästä myöskin pidetään. Jengi ihan pähkinöinä. Lauri oli Yle X:n haastattelussa tällä viikolla, ja sitä kuunteli monet ulkomailta asti, shoutboxissa tuli kuulemma viestejä ympäri maailmaa. Tuo biisi sitten tuli myös Yle X:n soittolistalle, Vielä ei ole tällä viikolla ihan hirveästi soinut, ehkä kerran päivässä tullut. 
Käykääpäs äänestämässä Lauri himotuimmaksi biisiksi
Tällä hetkellä Lauri kakkosena, joku ihme tää uusi teinivillitys One Direction, ihme poikabändimusaa taas tuutataan eetteriin.. Noh, ei pidä mollata ketään. 

Spotifystä oon nyt kuunnellut Laurin biisejä, siltähän on ilmestynyt jo 2011 debyyttialbumi, hyväähän sekin, vaikka odotan kyllä paljon enemmän tulevalta levyltä, joka syksyllä ilmestyy, toivottavasti kesällä saataisiin uusia maistiaisia tuolta levyltä. 


Viikot on menny ihan mukavasti tässä, välillä ollut aika kiirettä töissä, mutta hyvin selviydytty. Ensi viikolla töitä ma-to. Pitkäperjantai vapaa sekä lauantai, sunnuntaina varastoon ja maanantaina tiskivuoro. Tylsäähän tuo on, mutta pakko vaan kestää. Ainoa ilonpilkahdus on keskiviikon vapaapäivä pääsiäisen jälkeen, mutta seuraavaksi onkin vähän paskat vuorot, kun taas olisi viikonloppu töitä. Odotan kyllä jo seuraavia työlistoja, kun jos oikein laskin, niin mulla tulis tuosta viikonlopusta 3.pitämätöntä vapaata. Tai siis ku mulla on keskiviikkona se yksi vapaa, mutta kun oon pyhäpäivät töissä pääsiäisenä sekä seuraava viikonloppu, niin siinähän se kolme päivää on, kuten jo aikasemmassa blogitekstissä mietiskelin. 

Tällä viikolla on kyllä tapahtunut kaikkia ihania asioita. Raksuni sai tiedon, että hän pääsee kesätöihin Korkeasaareen. Keittiöapulaiseksi. Toukokuun alussa kuulemma alkaisi, mutta nyt sille jo tänään soitettiin, että pystyisitkö tulemaan viikonloppuna töihin, tai onko sulla mitään? Nyt ei tänä viikonloppuna sopinut, kun oltiin jo mietitty lähteä Kouvolaan, mutta samalla kysyi jo pääsiäisestä. Hassua, että näin nopeastikin olisi ollut töitä tarjolla. Kuulemma viikonloppujakin siellä on sitten, ei se mua haittaa, kyllähän me aina nähdään kuitenkin illalla sitten viimeistään. Nyt kyllä rupesin jo miettii paljon kesää, kesäloma olis 4.viikkoa. Mitä ihmettä mä oikein puuhailisinkaan sen ajan? Raksu on varmaan päivisin siellä töissään, ja mä olisinkin yhtäkkiä vapaalla. Yksi asia on ainakin varma, en aio jäädä vaan sisälle homehtumaan. Puistoilen, pyöräilen, kuvailen, ja chillaan. Otan lomastani kaiken ilon irti. Ajattelin myös ottaa tatuoinnin heinäkuussa. Pitkään on ollu jo suunnitteilla. Aiheina joku sellanen Peacemerkki, ei ihan sellainen tavanomainen merkki, ei ihan sitä perus peace. Olkapäähän ajattelin ottaa. Jollain risteilylläkin olisi kiva käydä.

Joku tällänen... jossa yhdistyy kaikki, Musa ja rakkaus. <3
 
Eilen saatiin sitten nintendo wiille tasapainolauta. Sekä wii fit plus peli. Siinä on kyllä tosi hassuja ja kivoja pelejä. Hulahula pyöritystä, jalkapalloa, juoksua, yms. 

Viikonloppuna mennään siis taas Kouvolaan, eipä vielä kauheesti olla mietitty, että mitä puuhaillaan, mutta huomenna on ainakin pakko katsoa Voice Of Finland. Jänskätään Kaapo Jatkoon!

Oi, mutta viikon päästä lauantaina Hardcore Superstarsin keikalle tavastialle. Katsoin, että bäkkärilläkin ois yks tuttujen bändi, mutta äh, se että mulla seuraavana päivänä töitä, ni vähän estää sinne menon. Ja kun vielä kellot käännetään eteenpäin, niin siinä ei kovin paljon ehdi nukkua, 

No, mutta kuitenkin, mun elämä sujuu tällä hetkellä todella hyvin. Kesää odotellen, ja kevättä. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti