sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Don't stop the music!

Jei, viikonloppu on täällä taas, ja saa rauhassa nauttia siitä. Vähään aikaan ei ole viikonloppu töitä, tai no kahden viikon päästä vasta. Sitä ennen mulla on ollutkin se vapaa. Ensi viikollakin neljän työpäivän viikko. Eipä siis kovin raskasta. Maanantaina olis iltavuoro, ainakin näillä näkymin, odotan vielä tänään jos tulis soitto työpaikalta, et tulekin aamuun ja varastoon, ku yksi tyyppi lähti perjantaina kesken kaiken pois töistä, saa nähdä tuleeko se maanantaina, mä tekisin sit sen työt ma. Tiistaina mulla olis ihan normi varastopäivä, keskiviikkona vapaa ja viikko jatkuisi iisisti ja olisi sitten taas viikonloppu edessä ja loma alkaisi. Siinäpä viikon ohjelmat.

Viikonloppu mennyt rennoissa merkeissä. Musiikkia tullut kuunneltua paljon, spotify päällä koko päivän. Vesa-Matti Loiria pitkästä aikaa. Michael Monroen soolotuotantoa Hanoi Rocksin jälkeen, Lapkoa, Kirkan englanninkielisiä biisejä, Enter Shikaria ja Hardcore Superstarsia. Siinäpä vähän viikonlopun soittolistaa.

Eilen nukuin johonkin kymppiin asti, en kuitenkaan ihan sikeästi, sillä olin yksin nukkumassa, raksu oli jo lähtenyt siitä vähän seiskan jälkeen, kun oli se koulutus, sieltä se tekstaili aina välillä ja mä siinä sängyllä tekstailin sille välillä ja sen jälkeen jatkoin vielä hiukan unia, mutta sitten nousin ylös. Enpä mitää sen erikoisempaa ehtinyt tehdä, katselin telkkaria, olin koneella. Muuten olisin kyllä lähtenyt ulos pyöräilemään jos olis ollu aurinkoinen sää. Olis ollut eka pyöräilyhetki, jos olisin mennyt, pyörä vielä tuossa parvekkeella odottaa, pitäs tehdä joku keväthuolto ja katsoa, että onko kaikki kunnossa. Ettei käy niinkuin joskus on käynyt, heti pettää pyörät, ja polkimesta lähtee osia, yms yms. Kaupassa kuitenkin ehdin eilen käydä siinä aamupäivällä. Ostin raksulle yllätyksen, Viennetta jäätelökakun, persikan makuinen. Uusi maku siis. Maistuihan se ihan hyvälle, kun illalla maisteltiin jälkiruoaksi.

Raksu pääsikin sitten yhden aikaa sieltä korkeasaaresta, lähdin sitä vastaan keskustaan sitten, käytiin me Hulluilla päivillä Stockalla, heh tällä kertaa ei viitsinyt mitään herkkuja ostaa, no en mä sinne niitä ollut silloin menossa ostamaankaan. Katselin siinä jotain voiteita, mutta nyt ei tullut niitäkään ostettua, meinasin kyllä, mutta sitten mietin, että onhan tuolla meillä kotona vielä paljon voiteita, jotka pitäs käyttää. Lopulta tuli käytyä siinä apteekissa, mikä oli siinä hulluilla päivillä, sieltä ostin sellasen Rela Tabs purkin, mansikanmakuisia tabletteja, vatsalle.

Eilen sitten loppuillasta vaan hassuiltiin kissan kanssa ja katseltiin sarjoja, ja telkkaria.. sekä tehtiin kasvisenchiladaa. Se on kyllä yksi parhaimmista safkoista mitä ollaan tehty.  Tänään ei oikein vielä olla ehditty miettimään mitä sitä tekisi, mutta kohta ainakin kauppaan lähtään. Vielä varmaan siskoni on noita sarjaa katsotaan, sekä Voice of finland, kun ei ehtinyt perjantaina katsella.

Onneksi on tulossa helppo viikko, ja sitten pikkuisen ehtii lepäilemään ja ladata akkuja tähän kevääseen, ennenkuin se ihana kesä alkaa.


Kaupassa huomasin tämmöisen yksi päivä. Motörhead Bastards Lager olutta. :D



Ja tässä taas se meidän karvapallero Hyrrä-kisu






Kautta likaisten tassujen....  

:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti