tiistai 2. huhtikuuta 2013

Rennosti viikkoa eteenpäin




Tiistaipäivä ohi, ja helppo työpäivä oli. Mukavaa oli työskennellä ja sainkin paljon aikaan. Loppupäivästä pieniä paikkojen siivousta. Puoli kolmelta lähtö kohti himaan. Helpottunut olo, pikkusen pääsiäisväsymys jo näkyi, kun aikaiset aamuherätykset ollu, ja samaan aikaan tietäen, että melkein kaikki vielä nukkuu onnellisena kotonaan. Ensi viikonloppunakin joutuisi töihin, vieläkään en kovin ole tottunut työskentelemään viikonloppuisin, mutta meneehän vuorot silloin aika nopeasti. Tänään sain kuulla, et lauantain vuorossa mulla on kaverina yks vuokratyöpaikasta, eli ei kaupungin oma työntekijä, ihan hassu tyyppi se on, monta kertaa on ollut tuolla meillä töissä.

Mutta jeps, huomenna olisi kauan odotettu vapaapäivä taas. Hihi, raksulla on vähä huono muisti, se kysyi tänään, että monelta sä meet huomenna töihin? Kahdeksaltako heräät? No en oo vielä paljastanu, että mulla on vapaapäivä, vaikka kyllähän siitä sanoin eilenkin ja facebookkiin pistin päivityksenkin jonka raksu kyllä luki.  Hän lähtee töihin yhdeltätoista, ja on siellä noin neljä tuntia. En tiedä vielä mitä tekisi, voisihan sitä lähteä jonnekkin kuvailemaan. Kalliossa keväisiä puistoja, joista lumi on alkanut jo sulaa. Kohta onkin jo kunnon puistokelit, ei siihen kauaan varmaan kestä. Tosin, tällä hetkellä tuntuu vielä kaukaiselta, että vappuna pystyisi kunnolla olemaan ilman takkiakin ulkona.

JEE, nyt on taas seuraava keikka tiedossa, mitä raksun kanssa mennään katsomaan. Michael Monroeta Virgin oilii. Tänään ostin liput tuonne, tiketissä näytti, että vielä on aika paljonkin lippuja jäljellä. Keikkahan on 20.4. Mulla alkaa just perjantaina viiden päivän vapaat, että kiva lähteä fiilistelemään musiikkia. Lämppäri ei ollut vielä tuolla ainakaan tiedossa. Saa nähdä miten raksulla nuo työt menee, ei se oo ollu vielä viikonlopuissa siellä korkeasaaressa, eikä vielä töissäkään, kerran olis ollut mahdollisuus, mut oltiin jo päätetty mennä silloin Kouvolaan. Viikon päästä viikonloppuna sillä on joku tutustumisjuttu pe. sekä la. Itselläni vapaa viikonloppu silloin, perjantaina en näe raksuani kokopäivänä, aamulla kun lähden, niin seuraavan kerran ehdin nähdä hänet vasta joskus yhdeksältä illalla, kun en ehdi ennen kolmea keskustaan, kun siltä lähtis just bussi kolmelta kohti Korkeasaarta.

Illalla pelattiin taas wiitä, sitä on tosi kiva pelailla, voitaisi pitää joskus kunnon peli-illat. Tänään vielä katsellaan vähän Siskoni on noita sarjaa netflixistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti