sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

huh, tylsä työviikonloppu ohi!







Väsynyt, mutta onnellinen fiilis nyt. Työt viikonlopulta ohi, edessä on ihan ok viikko. Neljän työpäivän viikko. Onneksi sentään ensi viikonloppu on vapaa, vaikka raksulla onkin se koulutus, niin silti sillä onkin sunnuntai vapaa, ihanaa. Saa sekin sitten levähtää sen sunnuntaipäivän. Kiva kun saa koulutuksesta palkkaakin, ei tarvi muutakuin kuunnella ja seurata opastusta siinä. Tai niin ainakin mulla oli yks koulutuspäivä kerran yhessä paikassa, niin kerrottiin vaan, että minkäläinen työpaikka yms.

Viikonloppu kyllä meni nopeasti, vaik olihan se taas aika tylsää olla töissä, lauantai tuntui kyllä menevän hitaammin, silloin mulla oli iltavuoro. Tai no viideltä mä pääsin, ei siinä oikein ole eroa, kuin vaivaiset puolitoistatuntia. Työt saatiin ehkä sunnuntaina tehtyä paremmin ja nopeammin kuin la. Tänään yksi työkaveri sanoi päivän lopussa, että lähdes nyt jo menee, mä saan kyllä nää lopputyöt tehtyä, sun työaikaskin loppuu just näillä sekunneilla. No minäpä sitten lähdin. Töistä sitten suoraan keskustaan, raksua tapaamaan. Sillä tietty oli vapaapäivä, ja oli käynyt puistokirppiksellä suvilahdessa, kuulemma oli ollut paljon porukkaa. Just silloin harmittaa, että on työviikonloppu, kun kuuleekin, että olisi jotain kivoja tapahtumia, itsekin olisin halunnut tuolla käydä. Sitten olisi ollut myös maalaismarkkinat Hakaniemen torilla, sielläkin olisin halunnut piipahtaa. No ei voi mitään.

Illalla tehtiin taas sitä samaa safkaa, mitä tehtiin Lauantaina, oujeah, mulla on uusi lempiruoka! Keksittiin ihan kuin vahingossa tuollainen hassu sekoitus, vähän sellainen, mitä nyt sattuu kaapista löytymään. No siinä on riisiä ja raketti spagettia sekaisin. Kun meillä loppui riisi, oltaisi tehty sellanen riisilaatikko, mutta sitten tuli idea, että laitetaan sekaan sitten vähän spagettia. Lisäksi laitettiin paljon kasviksia, fetajuustoa, tomaattia sekä juustoraastetta.  NAM! Tosi hyvää, söin sitä töissäkin tänään.

Töistä päästessä alkoi sataa lunta/räntää, ja otinkin bussista muutaman kuvan. Steissillä näin yhden tutunkin, mun siskon mies tuli vastaan. Moikkasi, hassua ettei se jäänyt juttelemaan, yleensä se kyllä höpisee. Vantaalla ne asustelee, ja se menikin bussilla 352 .

Tässä viimeaikoina kuunnellut paljon Johnny Thundersia, ja Stiv Batorsia. Molemmat ovat jo kuolleet, taisivat kuolla vuonna 1990. Stiv Bators ensin, sitten Thunders.



Tehtiin perjantaina sitten sitä vadelmakakkua, onnistuihan se jotenkin, vaikka ei ihan joka puolelta hyytelöitynyt. Tässä kuvaa siitä.





Niin ja meidän riisi + makaronikokkailut



Löysin myös uuden "musatuttavuuden" tuossa äsken. Joku sellainen kuin Dead combo. Sellaista kitarafiilistelyä, välimeren pienellä portugalilaistwistillä.

Lauri Ylösen biisi se taas oli viime viikon himotuin biisi Yle X:ssä. No en kyllä usko, että ensi viikolla ihan ykköspaikasta se taistelee. Ehkä neljäs paikka tällä kertaa. Nyt tässä katsellaan Jafarin paluu leffaa. Hih, eli Disney leffa Aladdinista.

Toivottavasti tuo sää ei olisi huomenna enää tuollainen räntäinen, vaan aurinko rupeisi taas paistamaan. Me saadaan raksun kanssa taas kisu hoitoon, porukat lähtee lappiin. Kivaa saada taas se karvapallero tänne.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti