sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Menoa ja meininkiä Virgin Oilissa.

Tässä tämä viikonloppu on nyt jo melkein ohi. Mukava laiskottelu sunnuntai tänään, voisikin kuunnella spotifystä jotain lazy sunday soittolistaa. Tai sitten jotain hassua tiluttelumusaa, nintendopeli musaa. :DD Teinkin sitten oman soittolistan sunnuntaipäiville.

Voisinkin nyt kertoilla tästä viikonlopusta hieman enemmän. Perjantaina oli kyllä töissä hyvä fiilis, olin onnellinen kun saan hengähtää ensi viikolla hiukan, odotin niin paljon, että kello olisi puoli kolme perjantaina, nopeasti se päivä meni. Hassua, että monet sanoi, että nonii, sullahan on nyt sitten viiden päivän vapaa, mitäs meinasit puuhailla? Joku kyseli, että meinaanko Kouvolaan mennä? No en mä sinne jaksa mennä. Muutenkin olisin ollu vaan viikonlopun siellä, jos oltaisi menty, ja tuota Michaelin keikkaa ei olisi ollut. Raksullahan on siis ensi viikolla ihan normaali työviikko. Niin, en mä viitsisi sitä yksin jättää tänne. No, mutta siis, töiden jälkeen ensiksi keskustaan, palautin muutaman cd:n siihen kymppikirjastoon, ja ihanan raksun näin, siitä sitten lähdettiin kotiin, itse kävin heti suihkussa, kun tuntui että kun oli kiire ollut töissä, ni varmaan aika hikiseltäkin haisin.. heh. Joskus käyn kyllä ihan töissäkin suihkussa, mutta nyt ei ehtinyt... eikä siellä nyt kovin isoa suihkutilaa olekaan. Raksun veli,  tuli sitten joskus kuuden aikoihin Salosta tänne Helsinkii. Minähän sen idean tavallaan keksinkin, että mentäisiin tuonne keikalle, jo vähän aikaa sitten, ja keskiviikkona sain idean, että jos kutsuttaisiin tyttöystäväni velikin tänne. Sehän ei ole ennen täällä meidän kämpilläkään ollut.  Kuuden aikoihin sitten oltiin keskustassa häntä odottamassa asemalla. Sen jälkeen kun hän sieltä saapui, niin lähdettiin suoraan Salpiemientaan, kallioon. Sillä oli aikamoinen nälkäkin, joten otettiin pizzan, Minä ja raksu puoliksi Spicy Vege, ja hänen veljensä, Jesse otti sitten jonkun lihapizzan, Pekonia yms. Siinä sitten vähän aikaan jumitettiin, kun odoteltiin Heikkiä, nooo tuli välillä sellanen fiilis, että jooo, vois lähteä tästä jo himaan, kun sillä kestää niin kauan, mutta Kaisa & Vipekin oli sillä hetkellä kalliossa, ja aika lähellä meitä, joten kysyin raksulta, että haittaisko jos mentäisi sinne. Ilta jatkui ihan mukavasti, ja Jesse oli kyllä aika innoissaan, kun se tutustui uusiin ihmisiin, Vipeen ja Heikkiin, yms. Las Vegas oli se paikka missä käytiin. Sellainen perus kalliolainen kuppila, mutta ihan ok. Räkälään ei varmaan oltais jaksettu mennä, Ennen tuolla en ole käynytkään, joten vähän kyllä mietin minkälainen paikka se olis.

Ei meillä ihan mahdottoman myöhään mennyt, kotona katsottiin raksun kanssa vielä yksi jakso Siskoni on noitaa, sen jälkeen sitten nukahdettiin onnellisina, ja innoissamme odotettiin lauantaita. Päivä oli todella kaunis, ja aurinkokin paistoi. Toivottavasti nämä kelit jatkuisivat ensi viikolla, etenkin ma-ke. Torstaina saisi vaikka sataakin, Oltiin me kyllä aika pitkään vaan sisällä ja katseltiin youtubesta hassuja videoita. Eri videobloggaajien höpöttelyä. Yksi tapaus kyllä nauratti niin paljon, että siitä syntyi tämän viikonlopun ykkösläppä. On kyllä niin ihme äijä.

Tässä pieni youtube-video.



Lähdettiinkin vielä muutama tunti ennen keikalle lähtöä nauttimassa pienestä ulkoilma lenkistä. Oli se ihan mukavaa käydä aurinkoisella säällä kävelyllä. Ois ollu vähän liian aikaista lähteä jo tuohon aikaan keskustaan hengailemaan, en mä kuitenkaan mihkään istuskelee kuppilaan vielä tohon aikaan olisi viitsinyt mennä. Rahathan siinä olisi vaan turhaan kulunut, ja sehän on myös tosi kallis keikkamesta se Virgin oil, joten siellä ainakin sai jättää rahoillensa hyvästit todella helpostikin.

No keikalle tuli meidän lisäksi myös muutama mun kaveri, heh yksi jota me raksun kanssa leikkisästi sanotaan nörttipojaksi, Tuomo nimeltään, Sitten oli vielä Jani, hänellä kesti vähän aikaan, oli meinasi käydä niin, että oli hukannut henkkarinsa, joten etsi vielä kotoaan sitä kun me oltiin jo keikkapaikalla, Mullahan oli tuolle Janille se lippu, kun olin saanut ylimääräisen lipun yhdeltä tyypiltä. Jani sitten soitti kun se oli tullut Virgin Oiliin. Lähdin sitten ulos antamaan sitä lippua, kun ei siihen aulaankaan pääse enään ilman lippua. No enpä oikein ajatellut, että mullahan ei niitä revittyjä lippuja ole enää itellä, ne oli raksulla kokoajan, että vähän paha jos tää poke oliskin sanonut, että hei näytäppäs lippu. Olihan mulla leima, mutta se oli semmonen, mikä ei näy kun sellassa tietyssä valossa, Eikä siinä aulassa sellasta ollut. Mutta näkyi poke muistavan mut. Painelin siitä sit vaan ohi. Keikka oli kyllä mielettömän hyvä. Tuli kuvailtua taas tietenkin paljon. Osa oli ihan hyviä kuvia, mutta aika monet kännykkäkuvista oli todella paskaa. Oli meillä myös tavallinen kamerakin mukana.

Juomat oli siellä aika kalliita. Tällä kertaa S-etukortilla sai olutta 4,90€ hintaan. Ja tämä pullo oli Newcastle Brown Ale. Ihan ok se oli, mutta ei sitä koko iltaa jaksanut maistella. Jani tarjosi sitten muutamat mulle, ja yksi niistä oli Luomu olut keisari, se oli musta kyllä parempaa kuin tuo Newcastle. Lopulta päädyin siihen, että helpommalla jonottamisella pääsee, kuin ostaa sitten sellasesta pienestä kojusta kahdelta tytöltä, ne promoaa aina jotain tiettyä merkkiä, ja asusteissa lukee tämä merkki. Tällä kertaa siellä oli Corona olutta, Limen sai siihen pulloon mukaan, Itse painoin aina sen sinne pullon sisään tuomaan makua.. Tuomo ei tykännyt yhtään tuosta oluesta. Mä pidin, vähän Tuborg tulee mieleen, ainakin limen kanssa. Viidellä eurollahan tuon pullon sai. Jesse näytti vetävän siellä kossukolaa muutaman kerran, aika nopeastikin. Muutaman tutunkin ehdin siellä nähdä, ja sitten muutaman sellaisen jonka tunnen ulkonäöltä, mutten oikein juttele heidän kanssaan.

Olihan siellä aika hupaisia ihmisiäkin, meidän edessä oli yksi sellainen mies, joka varmaan oli siinä 45-55,v ikäinen. Sen tanssimuuvit oli aika mielenkiintoiset, näytti niin hupaisalta sellaisessa normi puvuntakissa, näytti suoraan toimistosta tulleelta.

Mike veti kyllä taas niin hienon show:n Hyviä olivat muutkin bändissä, mutta kaikkein paras tietty oli Monroe. Siellä näkyi myös Voice Of Finland tyyppejäkin, itse tosin näin vaan Garyn siellä. Harmi etteivät ne olleet lavalla. Jossakin ennen keikkaa kyllä luki, että tiedossa olisi Special Guest, mutta eipä ne ainakaan lavalle asti tulleet. Keikan loputtua käytiin vielä Base Baarissa.

Suurinpiirtein neljän aikaan oltiin kai jo nukkumassa täällä. Aamulla herättiin kymmenen aikaa, Jesse sitten lähti kahdeltatoista kohti Saloa. Tässä samalla me nyt raksun kanssa tehdään pizzaan, sen jälkeen taas ulkoilemaan vähän. Illalla vielä telkkarin katselua, ainakin Wipeout Suomi tulee !





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti