perjantai 5. huhtikuuta 2013

SOMETHING GOOD MUSIC





Ekat kuvat oli siitä haasteesta, eli illalla vähän hassuteltiin, ja tehtiin salaatinlehden päälle tuollainen täyte. Soijaruohetta ja kikherneitä yms. Tuossa toisessa kuvassa kynttilöitä kuvannut.

Mutta mennään tähän päivään ja iltaan. Tänään tulee Voice of Finland, suora lähetys. Todella jännä lähetys, nähdään, että pääseekö Kaapo jatkoon. Todennäköisesti pääsee, yksi Laten joukkueesta siis tippuu, ja mitä nyt katsonut tuota ohjelmaa, niin Laurin tiimistä ei oikein muut kosketa millään tavalla. Laurin tiimissä on muut pelkästään naisia jäljellä, ja aika samanlaisia artisteja, ainakin mulle. Poppia ja poppia pelkästään. Joten lähes varmana pidän jatkopaikkaa.  Sekin, on hyvä asia, että nyt on tulossa tosi hyvä biisi Kaapolta. Tehareiden Kaikki nuoret tyypit. Paljon parempi mitä oli viimeksi. Nyt siis kaikki äänestämään.

Viikko on sitten taas kulunut perjantaihin asti, itse kummiskaan en pääse tänä viikonloppuna lepäilemään, vaan joudun töihin. La ja Su. Saa nähdä, miten huomenna käy, kun oli loppupäivästä oli vähän ongelmia pesuaineiden kanssa, saattoi loppu pesuaine, ja on vähä mysteeri, että mitä huomenna tapahtuu, Laitoin kyllä tankkiin pesuainetta, itse, kun ei tullutkaan sellasta isoa pesuainetankkia uutta, tuolta yhdeltä firmalta, vaik se oli tilattu täksi päiväksi. No ihan sama, katsotaan mitä huomenna tapahtuu.

Ensi viikolla onkin sitten viikonloppu vapaa, raksu menee sinne koulutukseen, mut mulla ei oo vielä oikein tekemistä keksinyt itselle. No enköhän jotain keksi. Tänään tehtiin raksun kanssa sellaista hassua vadelmakakkua, jossa on myös digestivekeksejä, laittelen kuvia jossain vaiheeessa.

Mutta nyt taas jännäilemään voice of finlandia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti