keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Helsinkipäivää.. ja viikonlopusta.





Joo, niin tuo viikonloppu meni nopeasti ohitse. La-yö nukuttiin pikkumökissä, ihan kiva siellä oli nukkua, pitkään aikaa en ole siellä nukkunutkaan. Hyvin unta tuli, kultasen viekussa nyt aina, mutta ei hyttysetkään häirinneet, ei siis kovin paljon ehtinyt hyttysiä tulla ovesta, no eihän se kauaa edes auki ollut, pidettiin aika hyvin se ovi kiinni.

Sunnuntai aamuna oltiin jo pystyssä jotain puol yksitoista. Ei siinä kauaa höpöilty, kun jo lähdettiinkin mökiltä Kouvolaan päin. Syömässä käytiin yhdessä uudessa italialaisessa ravintolassa. Otin kanaa, se oli aika kermaista, siihen annokseen tuli sitten myös kasviksia. Ravintolan nimi oli joku restaurant botticelli. Sinä aikana alkoi sataa kaatamalla kun oltiin siellä ravintolassa, ikkunasta vaan katseltiin, kuinka kova sadekuuro oli. No, kun oltiin syöty, niin sade oli jo lakannut, joten lähdettiinkin raksun kanssa sitten kävelee.  Ehdittiin sitten pari tuntia vielä porukoilla jotain puuhata, ennenkuin oli lähdön aika asemalle. Junamatka meni ihan kivasti, mutta oi. Oli niin ihana tunne, kun raksu oli siinä viekussa, ja tiesi, että sunnuntai-ilta olisi todella ihanaa, kun se ei lähtenytkään sunnuntaina poispäin, kuten normaalisti, silloin ku se oli vielä koulussa, mutta nytkun sillä ei ole kesäaikaan vielä mitään erikoista ohjelmaa, muuta kuin lomailua, niin se jäi piristämään ihanalla seurallaan mun alkuviikkoa vielä tiistaihin asti. Sunnuntaina käytiin kaupassa vielä siinä asemalla, ja pientä iltapalaa tuli syötyä sitten. Vanhoja salkkareita taas katseltiin, tänään varmaan jossain vaiheessa rupean taas itsekin niitä kattomaan tässä. Vaikka mulla oli töitä seuraavana päivänä, ni valvottiin aina kahteen asti, kyllä mä jaksoin aamulla herätä, ei mitään ongelmaa, yleensähän mä aina säpsähdän aamulla pystyyn, vaikka olis viikonloppu, mut nyt pitää ihan nousta. Olihan se kieltämättä kyllä vähän masentavaa herätä töihin, ku haluisi vaan siinä sen ihanuuden kanssa makoilla pitkään, mutta ei, töihin piti lähteä. Annoin aamupusut ja halaukset ja lähdin. Koko päivän olin niin onnellinen, ja ajatus siitä, että kotona odottaisi ihana rakas kun tulisin päivän päätteeksi kotiin.

Maanantaisessa työpäivässä ei kyllä ollut oikein mitään ihmeempää. Paitsi että yksi meidän kesätyöntekijöistä ei sitten kauaa kestänyt, viime viikolla tais olla yhden päivän paikalla, ja maanantaina sitä ei näkynyt, joten lopetti sitten kai. Tiskistä puuttui sitten yksi tyyppi, joten oli pakko soittaa kiireapua. Paikalle tuli yksi hassu tapaus, muutaman kerran aikasemminkin se on tuolla ollut. Hah, tulee paikalle sellasissa aika business-tyylisisissä vaatteissa, kantaa jotain ihme salkkua mukanaan. Heheh.. ja tulee siis tiskaamaan.... Sillä on kyllä aika oudon hassut jututkin. No, mutta eipäs siitä sen enempää.

Aika tuntui kyllä tosi matelevan, oli sellanen olo, et äh.. menispä nyt helvetti nopeammin se aika. Tahtoo raksun luo.. Kahvitauon jälkeen oli kyllä hyvä fiilis, koska aina sen jälkee aika menee nopeasti.

Neljän aikaan olin sitten jo kotona, hih.. se raksu vähän hassuili, kumpanakin päivänä kun tulin kotiin. Mutta eipä onnistunut sen yritys, et se menis pakoon mua, tai sillee et mä ihmettelisin, et missä se olis, ja kiertäisi toiselta puolelta. Mä tein sellasen jutun, kun tiesin että se höpsöilee sielä jotain, niin laitoin sille viestin, kun tulin toho rappukäytävään, ni se varmaan huomas just sen viestin, ja samalla mä jo avaan oven, ni huomasinkin, et kulta siellä kiertää toisen oven kautta sisällä, kun meillä on vähän sellanen lasi-ikkuna siinä ovessa, ei siitä kyllä kovin näe läpi, mut se siitä näin, että kulta liikkui siellä, mäpä menin sitten heti sinne suuntaan, ja awww. kultarakas siellä hassutteli.

Maanantai ja tiistai menivät kyllä vähän liian nopeasti ohitse, ja oli tosi haikea kun raksu sitten tiistaina lähti kuuden aikaan, no mutta onneksi me nähdään taas jo perjantaina, joten ei hätää, kyllä mä jaksan odottaa. Ihanaa silti oli, kun kulta ei vielä sunnuntaina lähtenyt, vaan oli piristämässä mua kaksi päivää. Tosin tiistaina ei kovin kauaa ehtinyt höpöillä. Vähän kuitenkin.

Pasilasta kulta siis lähti, kuuden maissa, hyvästeltiin, itse lähdinkin sitten keskustaan. Oli tuo Helsinkipäivä. Näin pari kaveria, Henrin ja Tuomon. Hengailtiin kaisaniemessä, radioaallon konsertissa, ei tietenkään siellä lavan lähistöllä oltu, muuten vaan puistoilemassa. Oltiin siihen aikaan kun sieltä tuli tuota ihme Lauri Tähkä tuubaa. Sitten tuli Happoradio, ja mitäköhän siellä nyt muuta oli, ei nyt niitä esiintyjiä niin katottu. Ennen ysiä lähdettiin sitten käymään vielä espan lavalla, siellä soitti The Valkyrians. Sellasta hassua reggae tyylistä ska-musiikkia. Oli kyllä hyvä meininki.



Huomasinkin, että yksi tuttu kaveri on siellä myymässä noitten levyä, se sanoi sit, että sulle voin myydä vitosella tän.Joten ostinpa sen sitten. Mielenkiintoinen keikka kyllä oli. Soitti aika pitkän, eka luulin, että joku puoli tunti vaan, mutta ihan koko tunti meni.

Tänään ihan ok päivä. Kun tulin töistä kotiin, ni bussimatka tyssäsi vähän, mutta päätin sitten kävellä, kun oikeastaan vaan 500.m oli enää matkaa. Bussi vähän sai osuman. Joku autoilija vähän kolhasi bussia, niin bussista lähtee peili melkein irti, se jää jännästi roikkumaan siihen, jotkut piuhat siinä näky. Hah, kuului vain joku plops, ääni. Aluks olin ihan varma, et se kuului jostaki muusta, kun siitä bussista. Bussi oli siis pysähtyneenä pysäkille, töölön tullin kohdalla tää tapahtui. Ruskeasuon varikolle se kai sen bussin jätti, siitä ainakin hyppäsin bussista pois, ku matkaa olisi pitänyt jatkaa sitten toisella bussilla.

Tässä kuvasin sitä bussia, ei kovin hyvin näy.


Loppuilta on mennyt aika rauhallisesti, lenkillä kävin ja semmoista. Musaa tullut kuunneltua, vähän ruokaa tehnyt, en nyt jaksa laittaa tähän kuvasia niistä, mutta ehkä huomenna voisin. Blogeja katsellut, hassuillut, ja odotellut että aika menisi nopeammin, tahtoisin jo nähdä kullan. Huomenna voisi mennä jo lipun ostamaan. Kämppis on taas palannut. Eipä silleen hirveesti mua hetkauta, ei siitä oikein kovin paljon seuraa ole.

Eilen en oikein unta saanut, pyörin sängyssä.. ja ajattelin asioita, kultaa, ja kaikenlaista.
Nyt vain toivoisin tätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti