maanantai 4. kesäkuuta 2012

Väsynyt fiilis.

Tänään ei ole oikein jaksanut tehdä mitään. Töissä oli vähän laiska päivä, vaikka sain paljon aikaan. Meille tuli pari kesätyöntekijää tänään, yksi ainakin aloittaa vielä torstaina. Varastoon tuli tutustumaan yksi poika, ihan mukava se oli, lukiossa vielä opiskelee. Sen kanssa tuli jotain höpöteltyä. Eipä siinä kovin paljon ehditty mutta vähän kaikenlaista kuitenkin. Tilauksia oli hirveästi tänään, piti punnita aika pieniäkin määriä. No onneksi ei kiire tullut. En viittinyt jättää niitä huomiselle, koska silloin en varmasti ehtisi tekemään. Huomenna mulla on joku Helsingin kaupungin tulokaspäivä juttu. Vakituisille työntekijöille, meiltäkin tulee yksi toinen tyyppi sinne, aloitti jotain samoihin aikoihin kuin mä. Mennään varmaan yhtä matkaa.

Ihan jees, et välillä on tälläisiä, tosin vasta sitten neljältä vapaudun, mutta ei siinä mitään. Varmaan iha mukava tilaisuus. Vähän ollut kyllä muuten masispäivä. Raksua on tietty ikävä kuten aina.
Himaan kun tulin, niin otin heti päikkärit, tai no ei ihan sellasta syvää unta ollut, musat päällä ja semmoista. Kaveri olisi pyytänyt mua kalasatamaan, sonispheren ulkopuolelle hengaa, mut jotenki vaan ei innostanut lähteä. Olin muutenki siis aika väsyny. Tässä jo alkaa valmistautua huomiseen päivään, saa nähdä miten se sujuu. Ei ainakaan ole muuta kuin nopeat punnaukset, kun ei tarvitse koko varaston lattioita siivota, kun tänään siivosin ne koneella. Pitäisi huomenna kai jo kahdeltatoista lähteä töistä, että ehtii, tosin ei se nyt niin kaukana ole tuo mun työpaikka, mutta ajoissa siellä kannattaa olla. Ilta vähän on tuonut piristystä, ei oo enää niin huono fiilis, raksukin ihania viestejä lähetteli.

Joskus kasilta kävin kaupassa ja ostin vähä ruokatarvikkeita, kun jääkapissa oli vaan mehua, jogurttia, voita, maitoa ja juustoa. Kun en oo täällä oikein ehtinyt itse olla.  Ja se kämppiskin saattaa olla jonkun aikaa poissa.  Tein sitten hyvää ruokaa, ja katselin salkkarit netistä.

Tein sellasta hassua soijaruokaa. Siihen tuli kikherneitä, vihannessekoituspussi, kesäkurpitsaa, soijarouhettta, fetaa, tomaattimurskaa.. yms. Laitoin siihen vähä intialaista maustetta, ei kovin tulista ollut tällä kertaa, ku ei ollu kaapissa näköjään kovin tulisia mausteita.



Söin siinä sitten jonkun aikaa, ja kuuntelin musiikkia. Lopulta päätin ruoan jälkeen lähteä vielä lenkille. Vähä kuvailin kaikenlaisia maisemia, hiukan tylsää oli tallustella. Jotenki ihme fiilis. Äh. odotan jo niin paljon lomaa. <3 Ja myöskin tulevaa viikonloppua taasen jo alkaa odottamaan innolla. Laskin tuossa et mulla on 14.kokonaista työpäivää, ennenkuin loma on. Tai en ihan tarkalleen tiedä, että oliks se juhannusaatto miten sitten.. et onko se vapaapäivä. On se varmaan. Ku mähän teen sitä normi, viisipäiväistä viikkoa, ni kai se sitten on vapaa, kun muistan et ainakin toimistoissa se olis vapaapäivä. Tuolla kuitenkin on aina joku töissä, mutta mähän en oo niinku pyhäpäivinä koskaan siellä.

Mutta jeps, tässä jotain kuvailuja.





Tässä vielä yksi musavideo.

I love you ^till the end <3

Pusipusi.<3 Tältä illalta taas riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti