tiistai 26. kesäkuuta 2012

Markkinapäivää ja leffailta

Eka ja toka lomapäivä tässä jo ohi. Maanantaina oli sitten markkinat tuolla mökkipaikkakunnalla, siellä tuli käytyä. Ei kyllä mitään tullut ostettua. Aika turhat markkinat, mutta tulipahan kierrettyä. Mummolla sitten käytiin siinä, ja eväitä syötiin. Äiti yritti saada meitä syömään muikkuja siellä markkinoilla, mutta ei oikein muikkuja tehnyt mieli.

Markkinoilta kun lähdettiin, ni ajeltiin suoraan Kouvolaan. Jonkun aikaa sitten höpöteltiin mun entisessä huoneessani porukoilla, ja sitten päätettiin lähteä kauppaan. Päätettiin alkaa tehdä kanapastaa, johon tulis myös fetaa ja ananasta. Käytiin myös vuokraamassa muutama leffa. Myös pientä leffailunapostelua ostettiin. Postailenpa muutaman kuvasen tuonne loppuun sitten. Oli hauskaa tehdä raksun kanssa ruokaa taas, vaik se aina hassuileekin, tais olla kyllä pieni masisfiiliskin sillä, mut ei se mua haitannut, yritin mä sitä piristääkin, kuten aina.

Illalla sitten syötiin, siinä kasin maissa.. jätettiin porukoille vähän siitä pastasta. Mentiin sen jälkeen pieneks aikaa lepäilemään, tämän jälkeen aloitettiin leffojen katselu. Ensimmäiseksi 127 hours. Itse kävin tuon katsomassa oikein leffateatterissa, eipä se mitenkään niin erityinen ollut, vähän pitkäveteinen, ja musta ei niin hyvin kuvattu. Mutta ihan katsottava kuitenkin. Toiseksi oli sellainen suomalainen leffa, kuin kotirauha. Ihan ok. Ei mikään superhyvä, Samuli Edelmann, ja Santeri Kinnunen oli siinä pääosassa suurinpiirtein. Ne oli veljeksiä. Sit vikaksi katottiin Love happens. Se oli ehkä paras, jatkettiin kyllä aamulla sen katsomista, kun mentiin jo höpöilemään kaikkea hassua.

Oi että. Tuo tyttö on niin parasta mulle. Sen seurassa ei voi muuta kuin olla onnellinen, eikä voi surustella yhtään. Niin rakas pikkuinen hassutus se on. Vaikka olisi ollut töissä kuinka huono päivä tahansa, niin jo viestit tuolta otukselta pelastavat päivän. <3 Mä tulen olemaan aina sen tukena.

Aamulla nukuttiin taas johonkin kahteentoista. No, kun on loma, ni saanhan sitä pitempään nukkua. Vaikka äitihän siitä rupee aina marisee, tänäänki rupes valittaa, et menkää jo sinne uloskin, ku on hyvä ilma. Heh, no tietty mä olin suunnitellu, et mennään, mut ei ihan aamusta vielä ehtisi, kun on kaikkee muutaki puuhaa. Lopulta kun oltiin lenkillä, ni käytiin palauttamassa eka leffat, sitten vaan käveltiin, käytiin valintatalossa ostamassa vähän hedelmiä, ja vessapaperia, ku äiti sano et se oli lopussa. Melkein heti sen jälkeen alkoi pikkuisen tihkuttaa, ja kului hetki, niin vettä alkoi tulla ihan kaatamalla, heh mentiin yhen puun alle. Ei siellä ihan kokonaan kastuttu, mutta sade vaan jatkui ja jatkui, niin lopulta päätettiin lähteä nopeasti juoksemaan meille päin. Ei siinä ollut kuin joku 200-300m. matka, mutta kyllähän me vähän kastuttiin siinä. Taas joutui pistää toiset lämpimät vaatteet, kun eilenkin vähän kastuttiin.

Tänään sitten alettiinkin kunnolla pelailee kaikkia pelejä. Ensiksi peliä nimeltä Arvaa kuka, sitten Uno-korttipeliä, kimbleä, master mindia, yms. Olipa kiva pelata pitkästä aikaa kaikkea hassua. Nyt tässä vaan kummatkin koneella hassuilee. Huomenna sitä sitten varmaan lähdetään mun luo takas Helsinkiin, siellä pitäs nähdä sitten muutamia kavereita ennen loman loppua. En tiedä tullaanko vielä mökille, mut jotenki ei kyllä kiinnostaisi. Mutta saa nähdä. Nyt vaan tässä musiikkia kuunnellaan. Ja katsellaan kuvia.

Tässäpä muutamia kuvia eilisillasta ja tiistai-illasta.

Siinä on kanat paistinpannulla, laitettiin niihin paprikamaustetta, sit jotain ihme kanariansaarihot-mausteseosta, mitä isä oli tuonu kanariansaarilta viime talvena. 



Siinä sitten on pasta, johon nuo kanat on laitettu sekaan. Mukana myös kermaviili. fetajuusto, ananaspalat, ja vielä vähän paprikamaustetta ja soijakastiketta.


                      Tehtiin myös tälläinen pieni salaatti. Paprikaa, tomaattia, jäävuorisalaattia.

                      Tässä sitten koko annos. 

Tässä sitten eksoottista hedelmää, kiwanoa. 

                       Tältä se näytti kun leikattiin puoliksi.                                                                   
                

                                                    Tässä sitten leffat ja eväät.


                                                  Piti sitä sitten ottaa maisemakuvia sateessakin.





 Hyvää viikonjatkoa kaikille ihanat otukset. ! <3

Mä täällä jatkan lomaani ihanan rakkaani kanssa. Keksitään varmasti vielä paljon hauskaa tekemistä Stadissa.

Tästä on mukava jatkaa lomaa, tiedossa yöllä vielä höpöilyä, itse en oo yhtään väsyny tällä hetkellä, tai ainakin tuntuu siltä.

Mutta nyt.. bye bye.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti