sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sateinen viikonloppu heti kesän alkuun.

No eipä se nyt paljon haitannut, täällä Perniössä juhlistan raksua. <3 Tai no ei mitkään sellaset viralliset juhlat niinkään , meillä muutenkin on kyllä aina juhlapäivä kun nähdään, se tuntuu ainakin siltä. Ihanaa ollut nähdä joka viikonloppu. Hyviä kakkuja tässä syöty, ja kasvispiirakkaa.

On kyllä mennyt taas niin nopeasti aika. Eilen lähdin sillä viiden junalla, ja Saloon siis kesti jotain puolitoista tuntia. Oli taas hassuja konnareita liikkeellä, ja sit siinä Karjaan jälkeen jossain lähdin jo pois tavaroiteni kanssa siitä ikkunapaikalta, kävin vessassa ja seisoskelin sitten joku loppumatkasta 10. min siinä junan aulassa. Heh, sit yks tuttu konnari, jota olen nähnyt junassa muutaman kerran, ni tulee kysyy kun oli lippujen tarkistus sen Karjaan jälkeen, niin ku joku oli siinä vessassa, ni tää konnari tulee sit jotai siihe, että onks toi sun kaveris joka on tuola vessas? Heh, vähän hassua, noo eipä mulla siinä ketään kaveria ollu, mut se vessakävijä olikin jo näyttänyt lippunsa aikaisemmin.

Salossa sitten jäin junasta, huomasin jo aika kaukaa raksun, ja se siellä vähän näytti mua etsiskelevän. Taas sitten yllätin sen yhtäkkiä ja ilmestyin jostain nurkan takaa ja halasin.  Siitä sitten käytiin vielä kaupassa siinä Salon keskustassa, ja sen jälkeen bussilla Perniöön. Perniössäkin käytiin vielä kaupassa kun ei löytynyt sieltä Salosta ihan kaikkea siitä yhestä kaupasta. No sitten kun tultiin sinne, niin raksun äidin kotona oli se hassu "täti" mitä raksun kanssa oltiin joskus naureskeltu, kun hän oli kertonut kaikkea siitä. Niin, täti vaikkei hän ollut edes raksulle sukua. Olihan se aika hupaisa tapaus. Heti oli tiskaamassa ja sanomassa että pitäisi siivota. Mä vaan naureskelin sille. Oli sitten sen perjantaiyön niillä myös ja sitten lauantaina kun niitä raksun valmistujaisia juhlittiin. Perjantai-ilta oli myös tosi ihana. Rakkaani kanssa vaan söpöiltiin siellä. Oli niin ihanaa. Netistä katseltiin jotain pätkiä ja semmoista. Raksu valmisteli myös silloin muutaman kakun, kokeili sellasia jänniä cookies-keksejä, yms. Cookiesit ei nyt niin ulkonäöllisesti onnistunu, mutta kuitenkin ne maistui hyvältä. Ei aina oo tärkeintä se miltä ne tekeleet näyttää. Latasin perjantaina yhden leffan raksun koneella, Sean Penn näyttelijänä, This must be the place. Oli aika hassu leffa. Sellanen n. viiskymppinen, entinen rokkaritähti eleli rocktähden rojalteillaan ylellistä elämää. Vielä silloinkin meikkaili. oli aika hassunhauska näky. Näytti kyllä myös aika masentuneelta, :DD mutta kuitenkin eläväiseltä.

Ei sitten jaksettukaan katsoa sinä pe-iltana vielä sitä kokonaan, kun oli vähän nukahtamisfiilis. Lauantaina sitten katsottiin koko leffa, ja ihan mukava kokemus.

Lauantaina sitten oli ne pienet juhlat. Oli mukava juhlistaa ihanaa raksua, vaikka ei siellä ollut kuin muutama vieras, yksi hassu partasuu, joka oli raksun äidin kavereita. Mutta ei se varmaan kultaa haitannut. Oli todella ihanaa, kun ei ollut mitään virallista juhlaa, monet juhlat pilataan just sillä kamalalla ylellisyydellä ja etikettien noudattamisella. Olin keksinyt hassuja lahjoja raksulle, spotify:n lahjakortin, nyt kullalla on 3kk:tta spotify premium. Niin on mullakin, koska yksi kaveri oli vahingossa mennyt ostamaan pari tuollaista lahjakorttia, antoi toisen mulle ja piti itsellään yhden, niin siitä sain idean, että varmaan raksukin tykkäisi, joten menin ostamaan 30€ arvoisen lahjakortin, sit ostin sellasen mukin, jossa lukee rakas. hienolla tekstillä. Ruohonjuuresta ostin teetä. Porukat halusi myös ostaa jotain sille ja äiti sitten keksi, että Sokoksen lahjakortin hän ostaisi.

Hih, kulta juhli kun se täti sitten lähti jossain vaiheessa lauantaina, huusi, että jessss, nyt koitti vapaus! Oli kai vähän koetellut jo hermoja. Oli kyllä niiiiiiiiin ihana viikonloppu. Harmi että nää viikonloput menee vaan aina niin nopeesti. No, ensi viikonloppuna se raksu taas tulee Helsinkiin, lähtään varmaa Kouvolassa käymään, ehkä sit jossain vaiheessa mökille. Sunnuntaina kyllä haluaisin hyvissä ajoin tänne. Vaikka ei sillee mitään kiirettä, mutta haluaisin nauttia pitkästä sunnuntai-illasta oman rakkaani kanssa. Se varmaan jää pariksi päiväksi mun luo siinä alkuviikosta, kun sillä nyt ei oo muutakuin lomaa. Ei vielä tarkempaa ollu, et kuinka monta päivää se on. On ihanaa kun sen ei tarvi sunnuntaina vielä lähteä. Kyllä se saa olla mun luona ihan niin pitkään kun haluaa.

Lauantaina myös oli ihana höpötellä kaikenlaista. Piirsin raksun selkäänkin tälläistä. :

Oli vähän vaikeuksia, kun ei tuo kuulakärkikynä meinannut millään näkyä.

Sunnuntaipäivä oli taas aika haikea. Mutta oli niin ihanaa, syötiin hyvää ruokaa, katseltiin spede show dvd:tä ja höpsöiltiin. Kuuden aikaan lähdettiin bussilla perniöstä kohti Saloa. Siellä meillä olisi aikaa kulutettavana kolme tuntia. Nekin kyllä meni nopeasti, vaikka ei mikään aurinkoinen ilma ollut. Ekaksi istuttiin siinä Salon torilla, mut sitten ruvettiin taas kävelemään, löydettiin sellainen hassunnäköinen baari. Cafe & Bar Volum. Eipä sisältä niin ihmeellisen näköinen ollut, kuin vähän ajattelin. Aika perus paikka. Sieltä sitten taas kävelee, ja käytiin sen jälkeen Hesessä syömässä kanasalaatit, jonka jälkeen taas kävelyä siihen saakka, kun kello näytti jo lähestyvän uhkaavasti puoli kymmentä, jolloin mun juna olisi Salossa, josta sitten taas lähtisin eteenpäin, kotia kohti.
Junassa iski sellainen haikeus, kun katselin kuvia kännykästä mitä olin ottanut, hih, silloin kun raksu nukkui, niin otin siitä kuvia kuin se ihunasti tuhisi nukkuessaan. Olisi taas halunnut olla sen vieressä, mutta onneksi pääsee taas ensi perjantaina sen raksun viekkuun nukkumaan. Aivan parasta.

Mutta taidanpa olla tässä aika väsynyt jo, ja pitäisi vielä aamulla sitten taas herätä, sillee et töihin ehtisi. Joten palaillaan täältä taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti